__MAIN_TEXT__

Page 1

O KTOBE R B OX :

O UI PLEA S E SA M L ET VÆRD I: 9 6 4 k r. Så e r ef teråret offi c i elt st a r tet, og nu er d et s n a r t ti d t i l at skære græs k ar mænd og d r i k ke Pu m p ki n Sp i ce L at te. Og når ve jret b l i ve r m e re b læsen d e og regnfuldt, indby d e r det r i g t i g t i l i n d en d ørs hygge. Du k an d er fo r m e d god samvi t t i gh ed s ætte dig til ret te m e d et vam set t æp p e og s e lvfor k æ l e l s e i fo rm af vores oktober bok s , der er f y l dt m e d lækre p rod ukter, s om s tyr ke r b åd e h u d og h år. Det e r vi rkeli g t i lt ræn gt i de nne tid. V i h å be r, at d u får en ri gt i g s køn ok tobe r. Kærli ge h i lsn er L i t t le Purp le Box


Emma Hardi e Plump & Glow Hydrating Facial Mist 90 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 379 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, silikone, sulfater, mineral olie og kunstige farvestoffer. Emma Hardies Plump & Glow Hydrating Mist er en forfriskende ansigtsmist, der hurtigt tilfører fugt samtidig med at den beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger. Den indeholder beroligende aloe vera og fløjlsblomster, der har anti-inflammatoriske egenskaber og beskytter mod dehydrering af huden. Vild vandmynte opstrammer huden og tilføjer fugt, mens hyaluronsyre udglatter fine linjer. Den indeholder også guldpigment for at give huden glød. Anvendelse: Anvendes på renset hud inden påføring af serum, ansigtsolie og creme. Hold sprayen cirka 30 cm. fra ansigtet, luk øjnene og spray over huden efter behov. Kan også anvendes flere gange om dagen, når huden føles tør.


- fo ry nge nd e hudplej e Om Emma Hardie: Emma Hardie startede i 1996 sit eget hudplejefirma, der i dag er anerkendt verden over grundet produkternes hudforyngende egenskaber. Alle produkterne produceres i England, og Emma Hardie har siden start udviklet effektive og naturlige produkter, der arbejder med hudens naturlige funktioner til at reparere, gendanne og forynge huden. Produkterne indeholder botaniske ekstrakter og er fri for hudirriterende stoffer. RABATKODE: Du fĂĽr 20% rabat pĂĽ www.emmahardie.com med koden LPBxEH20. Rabatkoden gĂŚlder indtil den 10. november 2020.


Gru ms Hydra Calm Serum 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 259 kr. Cruelty free, vegansk, allergivenlig og parfumefri. Velegnet til alle hudtyper. Hydra Calm Face Serum fra Grums er baseret på ekstrakt fra genanvendt økologisk kaffegrums, plantesukker og hyaluronsyre. Den er fugtgivende, har en beroligende effekt på huden og udglatter fine linjer, samtidig med at den bidrager til at øge hudens egenproduktion af fugtbevarende hyaluronsyre og til at styrke hudbarrieren. Anvendelse: Kan anvendes morgen og aften på renset hud. Påfør 3-5 dråber og fordel produktet i ansigtet. Påfør derefter dag- eller natcreme. Om Grums: Grums er et dansk hudplejefirma grundlagt i 2016 med base i Århus. De laver bæredygtige hudplejeprodukter lavet med naturlige ingredienser og genanvendt økologisk kaffegrums, som bliver afhentet fra La Cabra's to kaffebarer i Aarhus. Deres produkter bliver produceret lokalt, og de anvender plantebaseret emballage til deres produkter. Kaffegrums har dermatologiske egenskaber i form af blandt andet et højt indhold af antioxidanter og naturlige olier. De har også indført et return-to-earn program, hvor kunder kan returnere tomme emballager til en grums-forhandler, og får 10% rabat på køb af et nyt Grums produkt.


Th e V i nta ge Co smet i c Company Shampoo Brush Full size. Vejl. udsalgspris 66 kr. Cruelty free. Lavet af silikone. Den geniale shampoo børste gør det nemmere at fordele shampoo og balsam i håret, mens du masserer hovedbunden. Brug shampoo børsten som kam, når håret skylles fri af sæberester, så du reducerer skæl, arp og tør hovedbund. Shampoo børsten fungerer også som hovedbundsmassager, da den effektivt stimulerer blodcirkulationen, når du masserer blidt med cirkulerende bevægelser. Anvendelse: Kan bruges i badekarret eller bruseren. Efter du har påført shampoo, masserer du blidt hovedbunden med cirkulære bevægelser. Om The Vintage Cosmetic Company: The Vintage Cosmetic Company er et britisk beauty brand der startede i 2011. De laver innovativt beauty tilbehør af høj kvalitet, som er designet til at forenkle din makeup-, hudpleje- og baderutine. Deres produkter kommer i fin indpakning som er inspireret af 1940’erne og 1950’erne, og de er efterhånden blevet kendt verden over for deres nostalgiske og feminine produkter.


Vita ma sq ues Blossom Hair Masque 100 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 125 kr. Cruelty free, vegansk, fri for sulfater, parabener og ftalater. Lavet i Sydkorea. Blossom Hair Masque er en nærende hårkur som smelter ind i håret og efterlader det blødt og smidigt. Masken er designet til at give dig salonkvalitet i hjemmet, og indpakningen med det smarte skruelåg gør at du kan bruge den flere gange uden at den tørrer ind. Håmasken indeholder et særligt vitaminkompleks, der styrker håret og hjælper med at beskytte det mod yderligere miljøskade. Hårmasken egner sig særligt godt til tørt og skadet hår. Anvendelse: Fordel en lille mængde i fugtigt hår. Børst håret igennem for at fordele masken jævnt. Lad den virke i 10 til 15 minutter og skyl derefter håret grundigt. Om VITAMASQUES: VITAMASQUES er et britisk-koreansk hudplejefirma som producerer prisvenlige og effektive skønhedsprodukter. Med høj standard indenfor produktion og design har de udviklet produkter som er enkle, morsomme og effektive at bruge. Produkterne er uden tvivlsomme ingredienser og alle deres produkter er uden parabener, mineral olie og sulfater. Deres produktkatalog er 80% vegansk og alle produkter er cruelty free.


Daily Co ncept s Hair Towel Full size. Vejl. udsalgspris 135 kr. Cruelty free. Daily Concepts Hair Towel tørrer håret uden at du skal gnubbe det, hvilket minimerer krus og knæk – og så er den langt mere praktisk at bruge end et håndklæde. Den reducerer også tørretiden, og efter brug er dit hår klar til styling. Du skal bare svøbe håndklædet omkring dit hår og bukke det ind, så håret kan tørre, imens du har hænderne fri til at lave hudplejerutinen. Vask ved maks. 40 grader med ensartede farver. Må ikke tørretumbles. Undgå brug af blege- og skyllemidler. Anvendelse: Svøb håndklædet om håret, sno rundt, og fastgør med knappen i nakken. Du kan også sove med den, hvis du bruger en hårkur natten over. Om Daily Concepts: Daily Concepts er et amerikansk brand der startede i 2012. De har fokus på at lave miljøvenligt og innovativt badetilbehør, som vil give dig en følelse af wellness i hjemmet. Og i en hektisk hverdag, er deres produkter perfekte til at bringe lidt luksus ind i hverdagen, og gøre din badeoplevelse helt speciel.


I fe e l t h e s a me way a bout makeup as I do a bout food. I want ever ything.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Oktober beautyboks 2020  

Se indholdet af oktoberboksen – OUI PLEASE, der er ren selvforkælelse med produkter der gør din beautyrutine nem og hurtig, samtidig med at...

Little Purple Box - Oktober beautyboks 2020  

Se indholdet af oktoberboksen – OUI PLEASE, der er ren selvforkælelse med produkter der gør din beautyrutine nem og hurtig, samtidig med at...

Advertisement