__MAIN_TEXT__

Page 1

NOVEMB E R BOX: Sorry, I do n’t speak low m ai ntena nce SA M L ET VÆRD I: 1.84 9 k r. Det e r b l evet t i d t i l en gan g s e lvfor k ælels e li d t u d over d et sæd van li ge. Vi har ne mlig s a m m e n sat en b oks, d er er intet mindre e n d l u k s us t i l h u d en - og dig. Det e r en b o k s , de r vi l b ri n ge nyd else til din daglige h u d p l e je - og m akeup rut i n e, s amt give e n følelse af velvæ re. V i øn s ker d i g en fab u lou s novembe r. L i t t le Purp le Box


B B B Lo nd on Dream Brows Palette Du har enten modtaget paletten i farven Light/Medium eller Medium/ Dark Full size. Vejl. udsalgspris 25€ - ca. 210 kr. Cruelty free. Paletten indeholder to matte farver samt en highlighter, og er et must-have til definering og udfyldning af dine øjenbryn. Du kan eventuelt mixe de to farver, så du får den nøjagtige nuance, som passer til dig. Den lyse highlighter bruger du under brynet, for et øjeblikkeligt løft. Anvendelse: Metode 1: Brug den skrå pensel til at tegne formen på brynene op, herefter fylder du brynet ud med samme farve. Lav altid brynene lidt lysere nærmest næsen. Afslut med at påføre hightlighter under øjenbrynet. Metode 2: Du kan påføre den lysere nuance på hele øjenbrynet for at give fylde. Du kan derefter børste den mørkere nuance langs med de ydre kanter, for at opnå en mere præcis markering.


- ø j e nb ryns e k sper ter

Light/Medium

Medium/Dark

Om BBB London: BBB London er et britisk makeup brand som blev lanceret i 2004 af Vanita Patri. Brandet har specialiseret sig i brynprodukter og deres produkter er banebrydende indenfor branchen. Produkterne er udviklet ud fra deres kunders behov og efterspørgsler, og så har de hentet inspiration fra ”threading”, som er en gammel indisk teknik, hvor en tråd af 100% bomuld føres over huden, hvilket får alle hår og dun til at fnulre af. Deres produkter kan købes verden over, og de har vundet flere priser.


ARgE NT U M La Potion Infinie Restorative Day and Night Cream 70 ml. (Full size) Vejl. udsalgspris 158£ - ca. 1.325 kr. Cruelty free, fri for parabener, mikroplastik og PVC. Unisex. Velegnet til alle hudtyper. ARgENTUMs La Potion Infinie Day and Night Cream er en genoprettende anti-aging crème, der reducerer forekomsten af rynker, pigmentpletter og oxidativt stress på huden. Cremen er lavet af 99,5% naturlige ingredienser, og den vil øjeblikkeligt fugte og stramme huden op, mens den stimulerer blodcirkulationen for en opfrisket og strålende hud. Se og køb deres produkter på www.argentumapothecary.com Anvendelse: Anvend 1-2 gange om dagen i ansigtet, på halsen og rundt om øjnene. Du vil med det samme få følelsen af, at din hud bliver strammet op. (Rens ansigtet før brug, og anvend gerne serum inden) Om ARgENTUM: ARgENTUM er noget af det ypperste inden for hudpleje, deres produkter er verdensberømte for deres fantastiske kvalitet, og deres cremer er ren luksus til huden. ARgENTUM er et britisk brand, og selve navnet Argentum er latinsk for sølv. Firmaet har nemlig efter mange års research formået at bruge egenskaber fra sølv i deres hudpleje, og deres produkter indeholder to aktive ingredienser - sølvhydrosol og DNA HP. Resultatet er en serie af naturlig, super fugtgivende og styrkende produkter.


No u rish Lo ndon Skin Renew Cleanser 30 ml. (Travel size) Vejl. Udsalgspris 7,5£ - ca. 62 kr. Cryelty free, vegansk, 82% organisk, fri for alkohol, parabener, sulfater, mineral olie og silikone. Nourish Londons Cleanser indeholder argan-, jojoba- og hjulkrone olie, samt ekstrakt fra grønkål, hvilket hjælper med at genopbygge hudens naturlige lipider (molekyler der støtter hudens celler på samme måde som mørtel i en murstensvæg), samt modvirker virkningen af forurening og makeup. Anvendelse: Kan anvendes på tør eller fugtig hud. Påfør produktet på en vatrondel og stryg derefter hen over ansigt og øjne for at fjerne makeup, smuds og urenheder. Skyl derefter ansigtet med varmt vand. Du kan derefter følge din almindelige hudplejerutine med serum, øjencreme samt dag- og natcreme. Tip: Vi anvender først makeupfjerner, for derefter at bruge en cleanser til at fjerne de sidste rester af makeup og smuds. Om Nourish London: Nourish London er et britisk hudplejefirma, som producerer vegansk og organisk hudpleje. Firmaet er skabt af Dr. Pauline Hili, som med 30 års erfaring inden for organisk hudpleje har skabt nogle effektive og innovative produkter, som giver smuk, strålende og sund hud.


Stu d io 1 0 Beaut y Plumping Blush Glow-Plexion 15 ml. (Full size) Vejl. udsalgspris 24€ - ca. 200 kr. Cruelty free, vegansk, parabene fri. Studio 10’s Plumping Blush er formuleret med Adipofill; lysreflekterende perler og polymer, som hjælper med at absorbere olie for et holdbart look. Blushen ”plumper” huden og giver en øjeblikkelig sund glød til kinderne. Blushen kan bygges op til ønsket intensitet, og blender let ind i huden. Anvendelse: Påfør på kinderne med fingerspidserne eller en makeupbørste, dup og blend i opadgående bevægelser. Den kan også blandes i din bodylotion eller ansigtscreme for et ekstra glow til ansigtet og kroppen. Om Studio 10: 10: Studio 10 Beauty er et engelsk makeup brand med mottoet ”We DON’T do antiaging makeup – we do age PERFECT makeup”. Deres makeup er skabt til at passe til kvinder i alle aldre, men er især velegnet til moden hud. Deres makeup er specifikt designet til at skulpturere ansigtet, og deres produkter er kendt som ”spanx for the face”.


Vita ma sq ues Black Gold Mask Full size. Vejl. Udsalgspris 6,95€ - ca. 52 kr. Cryelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater, og mineral olie. Lavet i Sydkorea. Den lækre detox maske fra Vitamasques er lavet af rigtigt guldstøv, samt bambus og kul pulver. Den renser huden i dybden og absorberer overskydende talg og olie på huden. Anvendelse: Vask og rens dit ansigt inden brug. Påfør masken på ansigtet - undgå øjne og læber. Lad masken virke i 10 til 15 minutter. Fjern derefter masken og massér det resterende serum ind i huden. Om Vitamasques: VITAMASQUES er et britisk-koreansk hudplejefirma som producerer prisvenlige og effektive skønhedsprodukter. Med høj standard indenfor produktion og design har de udviklet produkter som er enkle, morsomme og effektive at bruge. Produkterne er uden tvivlsomme ingredienser, og indeholder ikke parabener, mineral olie og sulfater. Deres produktkatalog er 80% vegansk og alle produkterne er cruelty free.


My hobbies include: - Looking at skincare - Buying skincare - Applying skincare

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - November beautyboks 2019  

Se indholdet af novemberboksen - SORRY, I DON’T SPEAK LOW MAINTENANCE, hvor der er fokus på makeup og hudpleje. Boksen indeholder 4 full si...

Little Purple Box - November beautyboks 2019  

Se indholdet af novemberboksen - SORRY, I DON’T SPEAK LOW MAINTENANCE, hvor der er fokus på makeup og hudpleje. Boksen indeholder 4 full si...

Advertisement