__MAIN_TEXT__

Page 1

NOVE M B E R B OX :

S KI N BO OS TE R ! SA M L ET VÆRD I: 1.12 7 k r. De ko l de vi nterm ån ed er kan være hårde ve d vo re s h u d . Den tørre luft indenfor og k u l d e n u d enfor får n em li g din hud til at tø rs te og skri ge p å fugt , og det er is ær a n s i g t sh ud en som er sæ r lig uds at. V i h a r d erfor sam m en sat e n bok s med ef fe k t ive h u d p lej ep rod u kter, der s k al s ik re di g e n s u n d og sm uk glød i den kolde vi ntert i d . Pro du k tern e er b æred yg tige , og de i n d e h o l de r i n gred i en ser, so m vil be s k ytte , bl ø d gøre, st y rke og fugte hude n. V i ø n sker d i g en skøn novembe r. Kærli ge h i lsn er L i t t le Purp le Box


Ba cana Sk in care Blooming Nature Cream 50 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 285 kr. Cruelty free, vegansk, 100% naturlig, fri for parfume, parabener og sulfater. Velegnet til alle hudtyper. Bacanas Blooming Nature Cream indeholder en blanding af superfrugter og ekstrakter, som Pracaxi olie, Acerola Bioferment, hyaluronsyre og tucuma smør, der blandt andet fugter og blødgør huden, giver en jævn og strålende hudtone, stimulerer kollagen, samt har antiinflammatoriske og anti-aging egenskaber. Anvendelse: Anvendes på renset hud efter påføring af toner og serum. Bruges morgen og aften efter behov. Om Bacana Skincare: Bacana Skincare er skabt af brasilianske Fernanda Leitão. I 2013 flyttede Fernanda til Frankrig, hvor hun blev farmaceut, og lærte at udvikle kosmetik. Hun flyttede senere til Berlin, hvor hun begyndte at udvikle sine egne produkter med ingredienser fra sit hjemland, og i slutningen af 2019 kunne hun endelig annoncere sit eget brand - Bacana Skincare. Bacanas produkter er håndlavede og produceres i små partier i Berlin, og de indeholder kun naturlige og bæredygtige ingredienser fra regnskoven. Deres produkter indeholder blandt andet frø, blade, nødder og frugter fra brasilianske skove, og de er alle naturligt rige på antioxidanter, vitaminer og næringsstoffer, der giver næring til og regenererer huden. Bacana er også meget dedikeret til at beskytte miljøet og naturen, og for hvert andet produkt der sælges, planter de et træ i Amazonas regnskov.


Af te rSp a Amazing Make Up Remover Full size. Vejl. udsalgspris 75 kr. Cruelty free, 100% polyester. Den smarte klud fra AfterSpa fjerner makeup helt uden brug af renseprodukter og den kan anvendes op til 1000 gange! Tilføj blot varmt vand og fjern selv vandfast makeup hurtigt og effektivt. Det er en rigtig god måde at skåne miljøet på, da brugen af vatrondeller og renseprodukter vil blive betydelig mindre. Anvendelse: - Den skal vaskes i vaskemaskinen inden brug (max. 40 grader). - Gør kluden våd med varmt vand. - Brug kluden til at vaske makeuppen af med i cirkulære bevægelser (kan anvendes uden og med makeupfjerner). - Skyl efter brug. Vaskes i vaskemaskinen efter behov. Om AfterSpa: AfterSpa er et amerikansk firma der har specialiseret sig i at lave badetilbehør i spakvalitet til hjemmet. Deres produkter er inspireret af naturen, og de anvender naturlige ingredienser fra bæredygtige kilder og leverandører for at lave de bedste produkter til dig. Deres produkter er skabt til at fjerne stress og spændinger i kroppen efter en lang dag, og med deres produkter er du altid garanteret en unik badeoplevelse.


Org a nic Ap oteke Rejuvenating Eye Cream 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 380 kr. Cruelty free, vegetarisk, økologisk, fri for parabener, alkohol, sulfater, petrokemiske stoffer, kunstig parfume og farvestoffer. Velegnet til alle hudtyper. Organic Apotekes øjencreme reducerer fine linjer og rynker, hævede øjenomgivelser og mindsker mørke rander. Den indeholder blandt andet pentapeptide der opstrammer og styrker huden samt støtter hudens struktur, blåbær som har et højt indhold af antioxidanter, samt øjentrøsteekstrakt der reducerer poser under øjnene og lysner trætte øjne. Obs: Nogle kan opleve at de bliver varme/rødmer lidt hvor produktet anvendes, men dette forsvinder ingen efter 5-10 minutter. Huden kan fnulre lidt i starten pga. døde hudceller, og det anbefales derfor at anvende cremen om natten, indtil den nye hud er genskabt. Hvis du bruger øjenskygge, skal du kun anvende øjencremen om natten. Anvendelse: Ryst bøtten godt inden brug. Dup en lille mængde rundt om øjet om morgenen og aftenen.


- Luk s u r i øs og ef fe k t i v hudplej e Om Organic Apoteke: Organic Apoteke er et britisk hudplejefirma skabt af Dr. Nitasha Buldeo. Nitasha er inspireret af hendes bedstemor, som blev antaget for at have ”helbredende hænder”. Hendes bedstemor fungerede som både ayurvedisk læge og præstinde. Da Nitashas familie flyttede fra Rajasthan til Sydafrika plantede bedstemoren indiske urter og blandede dem med de lokale urter, og tilberedte behandlinger til en lang række hudlidelser. Nitasha tog en mere videnskabelig vej, og inspireret af bedstemorens urter og medicin, skabte hun efter 15 års research Organic Apoteke. Organic Apoteke er sund, luksuriøs og effektiv hudpleje, der giver huden næring på celleniveau.


De rma x ir Face Wash 100 ml. Full size. Vejl. udsalgspris 189 kr. Cruelty free, fri for parabener, parfume og kunstige farvestoffer. Dermaxir n1 Daily Face Wash er en effektiv ansigtsrens, der åbner hudens porer og renser i dybden. Den har et højt indhold af salicylsyre (2 %), der koncentreret arbejder med hudens udsatte områder, og fjerner effektivt urenheder i porerne og området omkring talgkirtlerne. Eftersom den har desinficerende egenskaber og kan forebygge bakterievækst, er den særligt velegnet til akne og uren hud. Den kan også bruges som makeupfjerner. Anvendelse: Fugt huden med lunkent vand. Påfør produktet med cirkulære bevægelser, så produktet kommer godt ind i huden. Skyl herefter af med lunkent vand. Om Dermaxir: Dermaxir er et dansk hudplejebrand, der laver produkter som er produceret med omtanke og er allergi- og miljøvenlige. Alle deres produkter er bl.a. fri for parfume, parabener og farvestoffer, og 25% af deres emballage er lavet af genanvendt plastik der bliver samlet op fra havet. Deres produkter er milde men effektive mod uren hud og er anbefalet af hudlæger landet over, og de bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning.


- a l l ergive nlig hudplej e Peel-Off Face Mask 100 ml. Full size. Vejl. udsalgspris 198 kr. Cruelty free, fri for parabener, parfume og kunstige farvestoffer. Den dybderensende n9 Peel-Off Face Mask fjerner hudorme, bakterier, døde hudceller samt overskydende olier og fedt. Det høje indhold af salicylsyre virker både bakteriehæmmende, desinficerende og forebygger nye urenheder. Derudover indeholder den fugtgivende og blødgørende ingredienser, så masken samtidig gør din hud blød og lækker. Anvendelse: - Anvend 1-2 gange i ugen. Påfør masken i et jævnt lag i T-zonen samt på særligt udsatte steder. - Lad masken virke i ca. 15 min, eller til den er helt tør. - Træk herefter forsigtigt masken af og skyl efter med lunkent vand.


Let ’s h ave a m o ment of silence for a l l t he m a keup we added to t h e ca r t but n eve r b ou ght.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - November beautyboks 2020  

Se indholdet af novemberboksen – SKIN BOOSTER, der indeholder hudpleje med effektive og bæredygtige ingredienser, som virkelig vil gøre en f...

Little Purple Box - November beautyboks 2020  

Se indholdet af novemberboksen – SKIN BOOSTER, der indeholder hudpleje med effektive og bæredygtige ingredienser, som virkelig vil gøre en f...

Advertisement