__MAIN_TEXT__

Page 1

MARTS B OX : Ski n Heroes SA M L ET VÆRD I: 1.06 6 k r. Ma r t s e r en vi d u n d erli g måned. Ende lig s l u t te r v interen , og foråret er langt om l æ n ge kom m et t i l li lle Danmar k . Så hvo r fo r i kke glød e om ka p med forårs s o l e n? Det kan d u i hvert fald med produkte r n e i m a r t sb oksen ! Den i nde holder nem l i g pro d u k ter, som vi rkeli g vil give glød og f u g t , og s o m vi l si kre d i g velplejet og s muk h u d f ra to p t i l t å. Så nyd en paus e for dig s e l v, og sp ri n g så ud i foråret! Man ge forårsglad e hils ne r L i t t le Purp le Box


Ba la nce Me Wonder Eye Cream 7 ml. (Travel size). Vejl. udsalgspris 120 kr. Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, konserveringsmidler og mineral olie. Balance Me’s øjencreme hjælper med at opfriske trætte øjne, fjerne mørke skygger og reducere fine rynker. Den indeholder blandt andet romansk kamille, citron, agurkeolie, troldhassel, hyaluronsyre, hybenrose og gulerod olie, som alt sammen bidrager til at gøre den sarte hud omkring øjnene mere klar, fast og glat. Obs: Balance Me’s produkter fik nyt design i november 2019. Øjencremen er med deres forrige design. De har holdbarhed indtil sommeren 2021 (uåbnet). Anvendelse: Anvendes på renset hud. Dup på huden over og under øjnene morgen og aften. Om Balance Me: Balance Me er et britisk hudplejefirma som blev skabt i 2005 af de to engelske søstre Rebecca og Clare Hopkins. De laver produkter med naturlige ingredienser, der har terapeutiske egenskaber samtidig med, at de beskytter huden mod belastningerne i hverdagen. Produkterne er fulde af rene, naturlige aktive stoffer og ekstrakter, samt styrkende æteriske olier, som fremmer hudens velvære og naturlige skønhed.


Eco o k ing Natcreme 15 ml. (Sample). Vejl. udsalgspris 80 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk, samt fri for parabener og farvestoffer. Ecookings Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud samtidig med, at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden. Cremen indeholder ingrediensen Argireline, der synligt reducerer rynkedybden. Argireline virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de aktive ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer, at din hud bevarer sit friske udseende. Natcremen er nem at smøre på og trænger hurtigt ind i din hud, som med det samme føles gennemfugtet. Anvendelse: Anvendes hver aften. Efter din sædvanlige renserutine bruger du cremen i dit ansigt og på din hals. Om Ecooking: Ecooking er et dansk hudplejefirma, der laver økologisk og naturlig hudpleje. De udvikler og producerer deres produkter i Danmark, og der anvendes kun de bedste råvarer for at sikre skønhed og sikkerhed for både dig og miljøet. Filosofien bag produkterne er at hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. At du kan få sund og smuk hud ved at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker. Og at det er den daglige, overskuelige rutine, der gør, at din hud er sund og smuk, når du runder de 50 år.


Sk imo no Indulgence Pack (3 masker) Full size. Vejl. udsalgspris 35£ - ca. 310 kr. Cruelty free, fri for parabener og toksiner. Om Skimono: Skimono er et britisk hudplejefirma der siden 2015 har lavet innovative masker til ansigt, hænder og fødder. Deres produkter har til formål at modvirke de skadelige effekter som forurening, solskader og stress har på vores hud. Deres unikke kombination af masketeknologi fra Asien og berigende serum efterlader din hud blød og sund, og giver dig en intens spa-lignende behandling. Deres produkter gendanner hudens vitalitet og får huden til at se mærkbar yngre og sundere ud. Masker i pakken: Advanced Moisturisation+: En ansigtsmaske der indeholder ekstrakt af rose samt hyaluronsyre. Den reparerer tør og skadet hud, samt giver huden en fornyet udstråling. Intense Nourishment+: En håndmaske der indeholder et serum beriget med sheasmør, aloe vera og hyaluronsyre. Den modvirker tørhed og efterlader huden blød og næret. Total Conditioning+: En lækker maske til fødderne. Den indeholder blandt andet sheasmør og olivenolie, der har fugtgivende egenskaber og bidrager til at blødgøre hård hud og udglatter sprækker, samt ekstrakt af kamille der fungerer antibakterielt og giver en øjeblikkelig kølende fornemmelse.


- High-end m asker Anvendelse: Ansigtsmaske: Anvendes på rent og tørt ansigt. Fjern et af de ydre lag og placer masken på ansigtet. Fjern derefter det sidste ydre lag oppefra og ned. Lad sidde i 20-30 minutter. Massér overskydende serum ind i huden. Håndmaske: Start med rene og tørre hænder. Fjern maskerne fra posen og adskil dem langs de stiplede linjer. Put din hånd ind i handsken og forsegl derefter masken rundt om håndleddet med tapen. Lad dem sidde i 20-30 minutter. Fjern maskerne og massér overskydende serum ind i hænderne. Skal ikke skylles af. Fodmaske: Anvend på rene og tørre fødder. Fjern forsigtigt sokkemaskerne fra posen og adskil dem langs de stiplede linjer. Put derefter din fod ind i det indre lag med serum. Forsegl masken rundt om anklen med tapen. Lad dem sidde i 20-30 minutter. Massér overskydende serum ind i fødderne. Skal ikke skylles af.


Fig s & Ro uge Hydra-Prime Light Reflective Brightening Primer & Illuminator 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 35£ - ca. 310 kr. Cruelty free, vegansk og fri for parabener. Figs & Rouges Hydra Primer er den perfekte base til din makeup. Den vægtløse og oliefri primer får din makeup til at holde længere, udglatter din hud, samtidig med at den giver en ungdommelig glød. Den indeholder blandt andet vitamin B5, som er et provitamin der har en naturlig evne til at fugte, berolige og regenerere huden. Anvendelse: Anvendes efter den daglige hudplejerutine. Påfør et jævnt lag med fingerspidserne. Påfør derefter foundation. Tip: Den kan også bruges alene for et makeupfrit look. Om Figs & Rouge: Rouge: Figs & Rouge er et UK vegansk og cruelty free brand, som er favoriseret af flere britiske berømtheder som Emma Watson og Lizzy Jagger. Deres luksuriøse produkter er alle produceret i England og er beregnet til alle hudtyper.


- Get u p & Glow ! Wonder Love Rose Glow Halo Dew Drops 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 28£ - ca. 247 kr. Cruelty free, vegansk og fri for parabener. Figs & Rouges Wonder Love Rose Glow Halo Dew Drops er en elixir, der plejer huden samtidig med at den giver en naturlig glød og glans til huden. Den indeholder blandt andet rosakvarts, der giver en ungdommelig glød, hyaluronsyre der tilføjer fugt, vitamin A der udligner fine linjer og øger mængden af kollagen under huden, vitamin C der udligner pigmentpletter, samt vitamin E der forebygger tidlig aldring af huden. Anvendelse: Anvendes efter din hudplejerutine. Anvend alene for et naturligt og makeupfrit look, eller påfør inden foundation/makeup. Tip: Den kan også blandes i din fugtighedscreme eller foundation for ekstra glød. Du kan også anvende den som en highlighter på dine kindben, på næseryggen, under brynbenet, på amorbuen og i øjenkrogen.

Obs: Der var en fejl i produktionen, og det er ikke alle produkter (både primer og dew drops) der har en lille sølv forsegling. Til info er de alle uåbnet, og har en holdbarhed på 12 måneder fra åbning.


You just can’t win. When you get to old for pimples, you go right into wrinkles!

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Marts beautyboks 2020  

Se indholdet af martsboksen – SKIN HEROES, der er fyldt med produkter der får din hud til at stråle om kap med forårssolen. Det er produkter...

Little Purple Box - Marts beautyboks 2020  

Se indholdet af martsboksen – SKIN HEROES, der er fyldt med produkter der får din hud til at stråle om kap med forårssolen. Det er produkter...

Advertisement