__MAIN_TEXT__

Page 1

MAJ BOX : b eYOUtiful ! SA M L ET VÆRD I: 9 5 3 k r. Ma j e r en sm uk m ån ed - de n he d ik ke Bl o m s te r mån ed i gam le d age ude n gr und. Det e r e n m ån ed hvor alt b l oms tre r, dage n e b l ive r lun ere, og så føles s omme re n til at være li ge ru n d t om hjør net. Så i d e n n e m ån ed h ar vi valgt at have fo k u s p å pro d u kter m ed n at ur lige og effe kt ive in g re di en ser, som vi rkelig vil ple je og nære di n h ud , b åd e d ag og nat. Det er pro d u k te r, s o m vi l gi ve h ud en uds tråling og g l ø d s a mt f rem h æve d i n n atur lige s kønhe d. V i ø n s ker d i g en ri gt i g god maj måne d. Kærli g h i lsen L i t t le Purp le Box


S : KØ N SK I NCARE Buriti Face Oil 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 415 kr. Cruelty free, vegansk, 100% naturlige ingredienser, plante baseret og koldpresset. Buriti Face Oil er en ekstrem virkningsfuld olie på grund af dens meget høje niveau af beta-karoten. Hele fem gange højere end gulerodskerne olie. Olien har et meget højt niveau af A-vitamin, som er med til at forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud, rynker og solskader som for eksempel pigmentpletter. Og så har det en effektiv virkning på tør hud. Da A-vitamin nedbrydes, når det kommer i kontakt med solen, er det bedst at anvende olien om aftenen. Olien er også ekstra rig på nærende fedtsyrer, som får huden til at føles blød, smidig og velfugtet. Den fungerer derfor perfekt til om natten enten som erstatning for din natcreme eller sammen med den. Dens gyldne tone fra beta-karoten giver huden et smukt og varmt skær. Den absorberes fint og efterlader huden mæt, smuk og glødende. Anvendelse: Grundet det høje indhold at A-vitamin anbefales det at bruge olien om aftenen/natten. Massér 3-5 dråber ind i nyrenset og tonet hud. Afslut evt. med en natcreme.


- Luk su riø s hu dplej e Vanilla Lip Balm 15 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 129 kr. Cruelty free, vegansk, 95% økologisk, 99% naturlige ingredienser. Vanilla Lip Balm er plejende og blødgørende luksus til dine læber. Den lækre salve indeholder kun sunde, nærende olier som shea- og mangosmør, jojoba-, ricinus- og kokosolie. Den indeholder også E-vitamin som er en antioxidant, der har en helende effekt på huden. Salven virker plejende og blødgørende på læberne, og så kan den også anvendes på tørre neglebånd eller ru pletter på huden. Den er også formuleret uden vand, så den er rigtig effektiv at bruge om vinteren, da den fungerer godt som en barriere mod kulde. Anvendelse: Bruges efter behov for at pleje eller undgå tørre og dehydrerede læber. Om S:KØN SKINCARE: SKØN SKINCARE er et dansk hudplejefirma skabt af Mina Ingerslev. Mina har en baggrund som kosmetiker, og har blandt andet været med til at udvikle kosmetik og makeup for flere virksomheder. Med SKØN SKINCARE har Mina udlevet sin drøm om at skabe et kompromisløst luksusprodukt i høj kvalitet, med de bedste naturlige råvarer. SKØNs produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold, og de er baseret på friske, rå og koldpressede olier og aktiver. Ingredienserne er nøje udvalgt så de har det højeste niveau af antioxidanter, vitaminer og mineraler, og så er de produceret i små mængder, så du altid er garanteret friske og nylavede produkter.


ECO O K I NG Peeling Mask 15 ml. (Sample size). Vejl. udsalgspris 80 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk, håndlavet, naturlig. Velegnet til alle hudtyper, dog skal man være forsigtig ved en sensitiv hud. ECOOKINGs Peeling Mask er en effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Masken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Den er super effektiv og indeholder mange aktive ingredienser, som bl.a. mælkesyre og AHA-syre, og så har den en PH-værdi på 3,5. OBS: Du må ikke bruge masken, inden du går ud i solen, og du skal altid rense masken af med lunkent vand og dit favorit-renseprodukt. Og endelig er det vigtigt at vide, at masken får det til at prikke og stikke i huden, men det er helt normalt – og meningen. Anvendelse: Du kan bruge peelmasken én gang om ugen. Start med at lade masken sidde 4–6 minutter alt efter, hvilken hudtype du har. Trap derefter langsomt op, før du lader den sidde 10–12 minutter – og ikke længere end det.

Trin 1: Rens din hud og smør derefter masken på i et jævnt lag – hold god afstand fra øjne og mund. Når du har påført masken, vil du mærke, at det prikker og stikker i din hud, som også vil være rød bagefter. Derfor anbefales det, at du anvender masken om aftenen. Trin 2: Fjern forsigtigt masken med lunkent vand. Rens din hud grundigt og neutralisér masken med dit foretrukne renseprodukt. Trin 3: Det anbefales, at du afslutter med at give din hud god næring med ECOOKINGs fugtmaske.


- Fo o d fo r yo ur ski n Fugtmaske 15 ml. (Sample size). Vejl. udsalgspris 80 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk, håndlavet, naturlig. Velegnet til alle hudtyper. ECOOKINGs fugtmaske indeholder blandt andet hyaluronsyre, agurkevand, Aloe Vera, samt sesam-, mandarin- og mandel olie, som efterlader huden sund og silkeblød. Fugtmasken gør også at huden bevarer sin fugtbalance samtidig med, at den har en beskyttende og genopbyggende anti-aging effekt, og så giver den huden en flot glød. Anvendelse: Rens din hud, som du plejer, og påfør fugtmasken i et tyndt lag i ansigtet og på halsen. Lad masken virke i 10 minutter eller natten over. Skyl derefter masken af med rindende vand. Slut af med at smøre ansigt og hals ind i dit yndlingsserum og derefter dag- eller natcreme. Om ECOOKING: ECOOKING er en økologisk og naturlig hudplejeserie som er udviklet og produceret i Danmark. Der anvendes kun de bedste råvarer for at sikre skønhed og sikkerhed for både dig og miljøet. Filosofien bag produkterne er at hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. At du kan få sund og smuk hud ved at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker - og at det er den daglige, overskuelige rutine, der gør, at din hud er sund og smuk, når du runder de 50 år. Produkterne er lavet med omtanke for miljøet, og du kan genbruge emballagen.


VitaYu mmy Hair & Nails Vitaminer 60 stk. – 1 månedsforbrug (Fullsize). Vejl. udsalgspris 129 kr. Cruelty free, vegetarisk, fri for gluten, gelatine samt kunstige farve-, smags- og sødestoffer. VitaYummy Hair & Nails er velsmagende vitaminer, som er udviklet til at sikre dig et sundt, smukt og glansfuldt hår og stærke negle. Med et højt indhold af Biotin (5000 mcg) og en nøje sammensætning af Folinsyre og vitaminerne B6, B12 og A, C, D og E giver VitaYummy dit hår og dine negle den bedste næring. Med to vitaminer om dagen er det let at holde dit hår og dine negle sunde, stærke og glansfulde. VitaYummy Hair & Nails’ lækre smag og farve kommer fra hindbær. Anvendelse: Anbefalet daglig dosis er 2 vitaminer. Om VitaYummy: VitaYummy er et skandinavisk vitaminfirma, med base i Danmark. Deres vision er at levere specielt udviklede og effektive vitamintilskud, der smager godt, - til en overkommelig pris. De har fokus på at det daglige vitamintilskud skal være let og lækkert, samt at kvaliteten skal være i top både på indhold og smag. Deres produkter er skabt af de bedste ingredienser, og hvert VitaYummy produkt er en unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig det bedste resultat, så du og din familie kan leve et sundt og afbalanceret liv.


ARgE NT U M Le Savon Lune Facial Cleanser Du har modtaget en 20 g. luksusprøve (Sample). Prøven har en værdi af 120 kr. Fullsize produktet på 150 g. kan købes for 104£ ~ ca. 890 kr. Cruelty free, fri for parabener, mikroplastik og PVC. Velegnet til alle hudtyper. Unisex. Le Savon Lune Facial Cleanser er en fugtgivende ansigtssæbe, som hjælper med at genskabe hudens naturlige balance. Cleanseren hjælper med at rense huden og fjerner makeup samtidig med, at den opstrammer porer og giver optimal beskyttelse af huden. Din hud bliver grundigt renset uden at huden mister fugt og uden at skabe irritation, samtidig har den antibakteriel og antiinflammatoriske egenskaber. Le Savon Lune er lavet af 99,5% naturlige ingredienser og er produceret i Lunéville i Frankrig. Anvendelse: For at aktivere dit stykke af Le Savon Lune skal du holde sæben under rindende vand, og derefter bruge hænderne til at skabe et blidt skum, som påføres i cirkulære bevægelser i ansigtet og på halsen. Skyl derefter af med varmt vand og dup ansigt og hals tør. Påfør derefter eventuelt serum og ansigtscreme. Brug to gange om dagen. Om ARgENTUM: ARgENTUM er et britisk luksusbrand, der laver hudpleje af høj kvalitet. Argentum er latinsk for sølv, og firmaet har efter mange års research formået at bruge egenskaber fra sølv i deres hudpleje. Deres hudpleje indeholder to aktive ingredienser - Silver Hydrosol og DNA HP. Resultatet er en serie af naturlig, super fugtgivende og styrkende produkter.


I’ m n icer w hen I ’ ve d on e my s k i n ca re routine

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Maj beautyboks 2020  

Se indholdet af majboksen – beYOUtiful!, der indeholder produkter, der hurtigt og nemt giver dig smuk og sund hud, så du er klar til at gå f...

Little Purple Box - Maj beautyboks 2020  

Se indholdet af majboksen – beYOUtiful!, der indeholder produkter, der hurtigt og nemt giver dig smuk og sund hud, så du er klar til at gå f...

Advertisement