__MAIN_TEXT__

Page 1

JUNI BOX : M OST LOVE D SA M L ET VÆRD I: 9 2 3 k r. Så bl ev det j u n i og som m ere n e r officielt s t a r tet ! Og d er er j o i kke n oget bedre e nd e n va r m , d an sk som m erd ag, hvor s ole n s k i n n e r f ra en skyfri h i m m el. Dette bety d e r og s å , at vi t i lb ri n ger m ere tid ude nfor, hv i l ket e r su n d t for sj ælen, men det gør og s å , at di n h ud ri si kerer at blive tør og føl s o m , ford i d i n krop m i ster me re fugt i s o m m e r mån ed ern e. Jun i b o k s e n e r der for f y l dt m e d p rod ukter, som t i lføjer en mas s e f u g t t il di n h ud og som samtidig modvir ker s o l s k a d e r. Så er d u garanteret e n s trålende og g l a n s f u ld som m erh ud - he le s ommere n. Fri ske som m erh i l s ne r L i t t le Purp le Box


He r b a l Dyna mics Beaut y Youth Refresh Prickly Pear Antioxidant Daily Moisturizer 58 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 205 kr. Cruelty free, fri for parabener, sulfater og ftalater. Herbal Dynamics Beautys ansigtscreme holder huden hydreret samtidig med at den balancerer talgproduktionen, og så er den rig på antioxidanter der stimulerer cellulær fornyelse. Den indeholder blandt andet figenkaktus, hyaluronsyre og C-vitamin der giver en ungdommelig glød, udglatter fine linjer, holder huden smidig og giver en ensartet hudtone. Den indeholder også ekstrakter af vandmelon og tang der genskaber ungdommelig fasthed, samt beskytter mod frie radikaler. Anvendelse: Anvendes på renset hud efter påføring af toner og serum. Bruges morgen og aften efter behov.


- Natu rlige p rodukter Diamond & Pearl Firming Gel Mask 57 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 260 kr. Cruelty free, fri for parabener, sulfater og ftalater. Herbal Dynamics Beautys flotte gel maske forbedrer hudens udstråling og bekæmper aldringstegn. Et unikt peptid- og diamantkompleks udglatter huden samtidig med at den beskytter mod miljømæssige stressfaktorer. Perlemor, hibiscus blomst og hyaluronsyre tilføjer og holder på fugten i huden, samtidig med at de udligner pigmentpletter. Aminosyrer genskaber ungdommelig fasthed, og efterlader huden fløjlsblød og strålende. Anvendelse: Påfør et tyndt lag på ren og tør hud. Lad den sidde i 15 minutter og skyl derefter af med varmt vand. Anvend 2-3 gange om ugen efter behov. Om Herbal Dynamics Beauty: Herbal Dynamics Beauty er et indie beauty brand fra USA, der anvender ingredienser, der bygger bro mellem botanik og moderne videnskab, for at skabe naturlige og effektive produkter uden tilsætningsstoffer. Deres produkter er unikke, farverige og kan anvendes af alle hudtyper. Herbal Dynamics Beautys vision er at give den enkelte forbruger en følelse af wellness i hjemmet, og med deres store udvalg af produkter rammer de alle behov lige fra produkter mod uren hud til anti-agning produkter.


UpCircle Coffee Body Scrub med citrongræs 200 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 165 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk, 100% naturlig, håndlavet, fri for palmeolie, 100% genanvendt indpakning. Den lækre body scrub fra UpCircle indeholder havsalt og genanvendt kaffegrums som skrubber de døde hudceller væk, samtidig med at den fugter og plejer huden med sheasmør og kokosolie, så huden omgående føles forfrisket, glat og blød. Den dufter også fantastisk med en duft af citrongræs, lime og kokosnød. Scrubben er også rig på antioxidanter, som hjælper med at øge blodgennemstrømningen og reducere cellulite, samt har anti-inflammatoriske egenskaber som modvirker irritationer og hævelser. Anvendelse: Anvendes 1-3 gange om ugen. Ryst tuben før brug. Påfør på fugtig hud, massér i cirkulerende bevægelser, og lad den sidde i et par minutter før du skyller den af.


- Bæ red ygtig hudplej e Cleansing Face Balm 50 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 195 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk, 100% naturlig, håndlavet, fri for palmeolie, 100% genanvendt indpakning. Velegnet til alle hudtyper. UpCircles Cleansing Face Balm fjerner forsigtigt makeup, snavs, forurening og urenheder. Rensen er lavet af finmalet pulver af kasserede abrikossten, og er rig på antioxidanter og E-vitamin. Den indeholder også solbærfrø, guldknap og olie fra havtorn som virker beroligende på huden. Anvendelse: Anvendes dagligt. Massér produkt på størrelse med en mønt mellem hænderne og på ansigtet i opadgående cirkulære bevægelser. Fjernes med en varm og fugtig klud. Den bruges bedst som den første rens, så følg gerne op med et vandbaseret renseprodukt. Om UpCircle: UpCircle Beauty er et britisk hudplejefirma, der blev skabt i 2015 af de to søskende William og Anna. De har fokus på at lave produkter, som ikke skader miljøet, og de anvender derfor kun 100% genanvendelig indpakning til deres produkter. De benytter også genanvendt kaffegrums i deres produkter, som de modtager fra kaffebarer rundt omkring i London. Deres produkter er 100% naturlige og er af højeste kvalitet - du vil kunne mærke forskellen.


De rma x ir n7 Smoothening Serum 10 ml. Travel size. Vejl. udsalgspris 98 kr. Cruelty free, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Dermaxirs nye fugtgivende og genopbyggende n7 Smoothening Serum er helt uundværlig i din daglige hudpleje. Serummet består af små molekyler, så de effektive ingredienser let kan trænge ind i hudens dybere lag og tilfører intens og langvarig fugt. n7 Smoothening Serum fugter huden i dybden, genopbygger skadet og tør hud, beskytter mod frie radikaler, samt virker lindrende på irriteret hud. Anvendelse: Anvendes morgen og aften inden brug af dag- eller natcreme. Påfør med fingerspidserne i hele ansigtet eller på steder, hvor der er ekstra behov for fugt. Om Dermaxir: Dermaxir er et dansk hudplejebrand, der laver produkter som er produceret med omtanke, er allergivenlige og ikke skader miljøet. Derfor er alle deres produkter bl.a. fri for parfume, parabener og farvestoffer, og 25% af deres emballage er lavet af genanvendt plastik der bliver samlet op fra havet. Deres produkter er milde men effektive mod uren hud og er anbefalet af hudlæger landet over, og de bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning.


Tip s ti l de n p e rfe k te unboxi ng

Step 1

OPSTILLING Belysningen er altafgørende for at tage gode billeder! Film eller tag dine billeder i lyse omgivelser, for det bedste resultet.

Step 2

VIS PRODUKTERNE Lav en unboxing, hvor du viser indholdet af boksen. Du kan også lave en video, hvor du bruger produkterne.

Step 3

DEL Del dine videoer og billeder på Instagram og/eller Facebook. Husk at tagge os med #littlepurpleboxdk, så deler vi dine billeder i vores story.


Wh oeve r said th at mon ey can’ t b u y h a ppiness, si mp l y didn’ t k n ow wh e re to go s h op ping

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Juni beautyboks 2020  

Se indholdet af juniboksen – MOST LOVED!, der er fyldt med det bedste inden for hudpleje – til både krop og ansigt. Boksen indeholder 5 lækr...

Little Purple Box - Juni beautyboks 2020  

Se indholdet af juniboksen – MOST LOVED!, der er fyldt med det bedste inden for hudpleje – til både krop og ansigt. Boksen indeholder 5 lækr...

Advertisement