__MAIN_TEXT__

Page 1

JULI BOX : S U MM ER LOVI N' SA M L ET VÆRD I: 9 4 8 k r. So m m e re n er over os, og der for s k al de r p a s s e s e kst ra god t p å h ud og hår i s olen. Så v i h a r ud valgt n ogle p roduk te r me d fors ke l l i ge e gen skab er som UV-filte r, ple jen d e og n æ ren d e i n gred i en ser og ik ke minds t et pro d u k t i en fri sk som m e r far ve , s om vil lys n e o p og p asse p erfekt t il de n s nar t s ol b run e h ud . Så l æ g di g god t t i l ret te p å s ols engen og nyd e n f r isk m i m osa eller en hylde bloms t co ck t a il og nyd n ogle t i m er for dig s elv Du fort j en er d et. Ri gt i g god som mer ! Kærli ge h i lsn er L i t t le Purp le Box


So Su sa n Co smet i cs Light-Shifting Highlighting Cream i farven Private Jet 10 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 245 kr. Cruelty free, vegansk, allergivenlig, fri for parabener, mineral olie, ftalater og gluten. So Susan Cosmetics' flotte highlighter er en hybrid creme-gel med en ultrakoncentreret blanding af fin glimmer og holografiske regnbuepartikler, der tilpasser sig din hudfarve så den giver en drømmende glød. Den indeholder blandt andet tetrapeptide-21, som booster produktionen af kollagen og minimerer synligheden af rynker, samt edelweiss ekstrakt der virker beroligende og lindrende på huden. Anvendelse: Påfør med fingerspidserne eller med en makeup svamp/børste på de dele af ansigtet, som du ønsker at fremhæve, såsom kindben, amorbuen, næseryggen og øverst under øjenbrynet. Om So Susan Cosmetics: So Susan Cosmetics er et amerikansk beauty brand, der laver farvestrålende makeup med anti-age effekt. Vi har ofte makeup på i flere timer om dagen, og So Susan Cosmetics’ filosofi er derfor, at deres makeup skal indeholde ingredienser, der gavner huden og har en anti-aging effekt. Deres makeup indeholder blandt andet biopeptider, der trænger ind i huden og får huden til at bygge og genoprette kollagen og elastin i huden, så man får en fastere hud.


FNU G Neglelak i farven Shape Shifter 8,5 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 125 kr. Cruelty free, fri for DBP, toluen og formaldehyd. FNUG neglelakker er såkaldt chip resistant – det vil sige ekstrem holdbar uden risiko for knæk, og så har de en god dækkeevne og er nemme at påføre. Udover plejende protein, styrkende silica og delikat kaviar indeholder lakken A-, D-, E- og B-vitamin. Anvendelse: Start evt. med at påføre en base coat og afslut med en top coat for ekstra lang holdbarhed. Om FNUG: FNUG er et dansk beauty brand skabt af Charlotte Fnug Munksgaard. Efter mange år i beauty industrien startede Charlotte sit eget brand. Navnet FNUG stammer fra Charlottes svigerfamilie, hvor hendes mands bedstemor blev kaldt ”lille fnug”. Da bedsteforældrene blev gift fik alle deres børn FNUG som mellemnavn, og da Charlotte blev en del af familien, blev det også hendes mellemnavn. Med en brændende passion for skæve skønhedsvinkler og nye tendenser, der gør hverdagen smukkere, skaber Charlotte inspirerende og flotte neglelakker med inspiration fra København, naturen og bytrafikken.


Eray b a BIOme Vegansk og Organisk Shampoo 250 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 179kr. Cruelty free, 100% vegansk, organisk, fri for parabener, sulfater og palmeolie. Velegnet til alle hårtyper. Eraybas veganske og organiske shampoo er baseret på olie og korn fra b.la. kokus, macadamia, quinoa, moringa, aloe vera og karité shea. De mange organiske ingredienser giver masser af proteiner og antioxidanter der efterlader håret fugtigt, blødt og glansfuldt. Anvendelse: Kom mængden svarende til 1 pump i vådt hår. Den kan bruges dagligt, men det anbefales, at man maksimalt vasker håret hver anden dag, for at skåne hår, hovedbund og miljø. Om Erayba: Erayba er et spansk firma der siden 1983 har udviklet high-end hårprodukter til professionelt brug, og deres produkter sælges i over 29 lande. Deres hårprodukter udvikles i samråd med førende frisører og stylister, samt med brugere verden over. Eraybas ultimative mål er, at give dig de bedste hårprodukter der findes på markedet til den bedste mulige pris. Deres produkter er sammensat af de bedste ingredienser og vitaminer og indeholder ikke parabener, salte, sulfater og palmeolie. Deres produkter kan ikke købes i danske supermarkeder, eller hos andre danske webshops der sælger hårprodukter, men kan kun købes hos udvalgte frisører og på www.eraybadanmark.dk. Dermed er du sikker på, at få netop den rådgivning du har brug for til dit hår.


- Professio ne l h årplej e BIOme Vegansk og Organisk Conditioner 200 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 149 kr. Cruelty free, 100% vegansk, organisk, fri for parabener, sulfater og palmeolie. Velegnet til alle hårtyper. Eraybas veganske og organiske leave in conditioner giver masser af fugt til tørt og ødelagt hår. Den er 100% vegansk, og ingredienserne er baseret på olie og korn fra b.la. kokus, macadamia, quinoa, moringa, aloe vera og karité shea, og med UV-filter beskytter den håret mod solens skadelige stråler. Anvendelse: Fordel conditioneren i håndklædetørt hår. Red håret igennem med en børste. Skal ikke skylles ud.


Co ssy A-vitamin Night Facemask 100 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 250 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume. Unisex. Velegnet til alle hudtyper. Facemasken fra Cossy er rig på A-vitamin, der er kendt for at forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud, samt rynker og solskader i form af for eksempel pigmentpletter. Cremen indeholder også en masse nærende olier som arganolie og jojoba olie, der indeholder antioxidanter og E-vitamin, og som er plejende og blødgørende til huden. Den indeholder også hyaluronsyre, der binder sig til vand i huden og dermed fylder rynkerne ud og opstrammer. Da A-vitamin nedbrydes, når det kommer i kontakt med solen, er det bedst at anvende masken om aftenen/natten. Da cremen er rig på olier, er den fed i teksturen, og skal have 5-15 minutter til at trænge ind i huden, før du begynder at påføre andre produkter. Anvendelse: Anvendes på renset hud. Påfør evt. serum inden. Påfør et tyndt lag af cremen i ansigtet og på halsen. Om Cossy: Cossy er et dansk/tysk hudplejefirma, som laver produkter baseret på naturens egne råvarer og de kalder deres produkter ”Pure Nature Gold”. Deres produkter er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller anden kemi, og i de produkter som har en duft, er der alene anvendt 100% rene essentielle olier af højeste kvalitet. De fleste af ingredienserne stammer fra Marokko og Nordafrika, hvor mange af ingredienserne har været benyttet i flere århundreder.


Sommeren er over os, og det er vigtigt at trække stikket og slappe af med noget selvforkælelse. Her får du vores guide til noget "me time".

Start med at sætte din yndlingsmusik på.

Lav nogle lækre snacks og en forfriskende drik - Iste, iskaffe, lemonade eller en cocktail. Hyldeblomst cocktail: Bland 3 cl. hyldeblomstsaft, 3 cl. gin, 3 cl. vermouth sammen med 1-2 cl. friskpresset limesaft.

Sæt dig godt til rette og tag et dejligt fodbad med velduftende badesalt.

Put en maske i ansigtet - f.eks. en sheet mask eller clay mask. Afslut med at lægge den fine neglelak fra FNUG. God fornøjelse


If you ca n’ t see my h ig h l ighter f rom s pace, I’ m n ot wearing en ough!

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Juli beautyboks 2020  

Se indholdet af juliboksen – SOMMER LOVIN’, der er fyldt med produkter, der giver glød og glans til både hud og hår, og så er der et produkt...

Little Purple Box - Juli beautyboks 2020  

Se indholdet af juliboksen – SOMMER LOVIN’, der er fyldt med produkter, der giver glød og glans til både hud og hår, og så er der et produkt...

Advertisement