__MAIN_TEXT__

Page 1

JA N UAR B OX : FEED YOU R FAC E SAMLET VÆRDI: 1.065 kr. Så gik vi ud af 2020 og sikke et år det har været! Vi håber og krydser fingre for at vi går tilbage til normale tilstande og at 2021 er året hvor vi igen kan være sammen med venner og familie. Januar er jo mest forbundet med fortsæt og fornyelser, så vi tænkte at vi ville prøve et nyt og genialt koncept - nemlig et brand takeover! Så den ne måned bliver du introduceret for ét brand, hvor produkterne er sammensat til at dække alle dine hudpleje behov. Vi ø nsker dig en rigtig god start på året. Kærlige hilsner Little Purple Box


L A NT Z Co p enhagen Om LANTZ Copenhagen LANTZ Copenhagen er et dansk hudplejebrand der blev stiftet i 2015 af Camilla Lantz. LANTZ Copenhagen arbejder med naturlige og skånsomme ingredienser, der arbejder dybt i huden og som giver effektive resultater. Deres produkter er skabt til, at du kan skræddersy din daglige hudpleje med de produkter der passer bedst til dine behov og udfordringer. Desuden efterlader produkterne huden mættet og aldrig fedtet. LANTZ Copenhagen går op i at udvikle hudplejeprodukter, som giver dig en skøn og naturlig smuk hud.

Plumper Clear Shine Lip Gloss 6g. (Full size). Vejl. udsalgspris 119 kr. Cruelty free. LANTZ COPENHAGENs Plumper Clear Shine Lip Gloss er en transparent lipgloss, der øjeblikkeligt fugter og giver fyldigere læber. Samtidig fjerner den rynker og revner i læben og omkring munden. Produktet giver en øjeblikkelig synlig udjævning, og læberne fremstår bløde og fyldige. Anvendelse: Påfør på læberne efter behov. Anvend eventuel en lipscrub inden du påfører lipglossen på dine læber.


B R AND TAK EOVER PRO Retinol Cream 50 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 249 kr. Cruelty free og fri for parfume. Cremen har en høj koncentration af retinol (vitamin A) der trænger dybt ind i hudens overflade hurtigt og effektivt. Den hjælper med at reducere fine linjer og rynker, og beskytter mod frie radikaler, samt forebygger tidlig aldring af huden. Den fremskynder en naturlig kollagen produktion og fremskynder celleomsætningen. Din hud vil blive blødere og få et yngre udseende allerede efter 4 uger. Anvendelse: Anvendes på renset hud. Tilføj serum først. Påføres i hele ansigtet og på halsen og massér cremen ind i huden. Pro Retinol Cream kan avendes morgen eller aften. Anvendes den om morgenen anbefales det, at du supplere med solfaktor.


Vitamin C + Hyaluronic Acid Serum 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 249 kr. Cruelty free og fri for parfume. Serummet indeholder C-vitamin, som er en kraftig antioxidant, der styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer. Den stimulerer også dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen, samt mindsker solskader, som ofte viser sig som rynker. Den indeholder også hyaluronsyre, som er ekstremt fugtgivende, og har en beroligende effekt på huden. Hyaluronsyre udglatter også fine linjer og genskaber ungdommelig fasthed. Anvendelse: Anvendes på renset hud. Kom et tyndt lag serum på de ønskede områder, og lad det tørre ind i huden. Påfør dag- eller natcreme.


Youth Lip Elixir Serum 6g. (Full size). Vejl. udsalgspris 149 kr. Cruelty free og fri for parabener. LANTZ COPENHAGENs Youth Lip Elixir Serum plumper, omdefinerer, fugter og beskytter læberne. Serummet indeholder de reneste og mest kraftfulde botaniske ekstrakter og antioxidanter som hyaluronsyre, vitaminer C, E, & B5, samt shea- og kakaosmør. Det er en luksuriøs og fugtgivende elixir, der synligt udglatter linjerne i læberne. Anvendelse: Påfør mindst to gange dagligt på læberne som det sidste step i din hudplejerutine. Påfør eventuel læbestift eller lipgloss efterfølgende.


PRO Eyelash & Brow Serum 5 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 299 kr. Cruelty free, allergivenlig, fri for parfume og parabener. LANTZ Copenhagens vippeserum hjælper dine øjenvipper (eller øjenbryn) med at vokse hurtigere, samt blive længere og stærkere på bare seks uger. Serummet hjælper dine vipper til at blive, som du allerbedst kan lide dem - hele døgnet. Og så er det helt uden parfume og andre skadelige stoffer. Med smukke, stærke vipper kan du droppe både makeup og eyelash extensions, eller netop gøre dem stærke nok til at kunne tåle det. Anvendelse: Anvendes på et rent ansigt inden du påfører makeup. Vipper og bryn skal være rene og tørre. Dyp børsten en gang per øje, og igen, en gang per bryn. Husk at tørre børsten af hver gang den er brugt. Anvendes langs den øverste vippe linje, og oven over brynet. Vær opmærksom på, at der ikke drypper serum direkte i øjet. Det anbefales at bruge produktet 2 gange om dagen. OBS: Undgå direkte kontakt med øjnene. Hvis produktet rammer øjet, så rens godt med rent vand. Kontakt læge hvis vedvarende irritation opstår. Er du gravid, ammende, i kræftbehandling eller har en øjensygdom, er det altid en god idé at konsultere en læge inden brug. Produktet må ikke benyttes af mindreårige.


Tip s ti l de n p e rfe k te unboxi ng

Step 1

OPSTILLING Belysningen er altafgørende for at tage gode billeder! Film eller tag dine billeder i lyse omgivelser, for det bedste resultet.

Step 2

VIS PRODUKTERNE Tag et billede eller optag en video, hvor du viser indholdet af boksen. Du kan også lave en video, hvor du bruger produkterne.

Step 3

DEL Del dine videoer og billeder på Instagram og/eller Facebook. Husk at tagge os med #littlepurpleboxdk, så deler vi dine billeder og videoer i vores story.


« You’re not like the other girls». You’re right, my nighttime routine has 6 serums in it.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box – Januar beautyboks 2021  

Se indholdet af januarboksen – FEED YOUR FACE, der er lige det din hud har brug for her i vinterkulden! Boksen indeholder 5 full size produ...

Little Purple Box – Januar beautyboks 2021  

Se indholdet af januarboksen – FEED YOUR FACE, der er lige det din hud har brug for her i vinterkulden! Boksen indeholder 5 full size produ...

Advertisement