__MAIN_TEXT__

Page 1

OK TOBER BOX: Selfcare i s th e new healt hca re SA M L ET VÆRD I: 87 8 k r. Vo re s o k to b erb oks er fyld t med produk te r d e r v i l p l e je og b esky t te d i n hud og dit hår her i de kold e efterårsd age. Nu hvor dage ne b l ive r kortere og m ørkere, e r det endnu v i g t ige re at t række st i kket og finde tid til n oget ”M IG-TID ” i kalen d eren. Så op med fø dd e r n e , t ag en kop lækker t i hånden og s å e l lers p å m ed favorits er ien. God oktob er t i l dig. L i t t le Purp le Box


NU O RI - fokus på Lip Treat Du har modtaget Nuoris lip treat i enten farven Copenhagen eller New York. 15 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 185 kr. Cruelty free, fri for parabener, mineralske olier, silikone og ftalater. NUORIs lip treat er en lækker blanding af naturlige fugtgivende ingredienser, der samtidig giver et afslappet og rent look. Det er lige den slags pleje, læberne har behov for i de kolde vintermåneder. Lip Treat Copenhagen giver en lækker pudderfarve til læberne, og Lip Treat New York er en dejlig bærfarve. Sød mandel- og abrikosolie nærer og blødgør sammen med avocado-, shae- og kakaosmør tørre og dehydrerede læber. Bær- og bivoks forsegler fugt og holder læberne beskyttede. Anvendelse: Påfør produktet på en fingerspids og fordel det derefter på dine læber.


re n h e d og f riske p ro dukter

Om NUORI: NUORI er et dansk hudplejefirma med fokus på renhed og friske produkter. Alle deres produkter bliver friskblandet i små partier hver 10. til 12. uge i Danmark, og produkterne er 100% naturlige og fri for syntetiske tilsætningsstoffer, der kunstigt forlænger holdbarheden. Du er derfor altid garanteret helt friske produkter når du køber fra NUORI. Produkternes friskhed sikrer maksimal effekt, da aktive ingredienser bliver svækket over tid. Vi modtog partiet i august (produceret i maj 2019), og vær obs. på at grundet mangel på tilsætningsstoffer er udløbsdatoen 9. februar 2020.


Gru ms Face Scrub + Mask 80 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 179 kr. Cruelty free, fri for parabener, farvestoffer og allergener. Grums Face Scrub er baseret på kaffegrums, som har dermatologiske egenskaber i form af blandt andet et højt indhold af antioxidanter og naturlige olier. Det er en mild ansigts scrub, og for ekstra pleje og næring kan du bruge den som en ansigtsmaske ved at lade den sidde i 15-20 minutter. Anvendelse: Bruges 1-2 gange om ugen. Fordel produktet på fugtig hud, undgå øjenområdet, massér ind i huden i bilde cirkulære bevægelser. Skyl af med lunkent vand. Undgå at bruge sæbe når du skyller produktet af, da dette vil fjerne de nærende olier fra produktet og udtørre din hud. Om Grums: Grums er et dansk hudplejefirma grundlagt i 2016 med base i Aarhus. De laver bæredygtige hudplejeprodukter lavet med naturlige ingredienser og genanvendt økologisk kaffegrums, som bliver afhentet på ladcykel fra lokale kaffebarer, restauranter og virksomheder i Aarhus. Deres produkter bliver produceret lokalt, og de anvender plantebaseret emballage til deres produkter. De har også indført et return-to-earn program, hvor kunder kan returnere tomme emballager til en grums-forhandler, hvilket giver 10% rabat på køb af et nyt Grums produkt.


Sk i n & To nic London Make Up Remover 100 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 19£ - ca. 155 kr. Cruelty free, 100% naturlig, fri for gluten, mælkesyre og GMO. Skin & Tonics makeupfjerner er formuleret med en let, uparfumeret olie. Den indeholder kun 5 ingredienser, og er rig på vitamin A og E hvilket blødgør og giver fugt til huden, samt omega 3 og 6 som naturligt øger hudens elasticitet. Den er yderst skånsom, og velegnet til alle hudtyper, og den fjerner effektivt vandfast makeup. Som bonus kan den også anvendes som en ansigts- og kropsolie. Anvendelse: Væd en vatrondel og fej blidt hen over øjenlåg, vipper og ansigt. Overskydende produkt kan skylles væk med lunken vand. Den kan også masseres ind i ansigtet efterfølgende som en ansigtsolie. Om Skin & Tonic London: Skin & Tonic London er et britisk hudplejefirma som kun bruger skånsomme, organiske og friske ingredienser som gavner huden, og gør den frisk og sund. De bruger kun naturlige ingredienser og du finder derfor ikke silikone, alkohol, syntetisk parfume, sulfater eller konserveringsmidler i deres produkter. Alle deres produkter bliver lavet i England i små partier, og du er derfor altid garanteret helt friske produkter.


Vø lve Shampoo No. 2 250 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 110 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk, uden konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Vølves Shampoo No. 2 med kamille og morgenfrue er udviklet specielt til skandinavisk hår. Den renser hår og hovedbund blidt uden at udtørre, samt fjerner build-up fra forurening og hårprodukter. Den er så nærende og blødgørende, at du slet ikke har brug for balsam efterfølgende. Anvendelse: Kom mængden svarende til 1 pump i vådt hår, massér hovedbunden til det skummer og skyl ud. Den kan bruges dagligt, men det anbefales, at man maksimalt vasker håret hver anden dag, for at skåne hår, hovedbund og miljø.

Om Vølve: Vølve er et dansk firma der laver økologiske skønhedsprodukter. Deres rene produkter er baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Fra deres laboratorie på Frederiksberg sender de hver uge friske håndrørte produkter ud i resten af verden. Deres produkter er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier.


Yu mmi Gu m mi Hårvitaminer 60 stk. - 1 månedsforbrug (Full size). Vejl. udsalgspris 249 kr. Vegansk, fri for gluten, laktose og gelatine. Yummi Gummi Hair Vitamins er lækre, velsmagende og sunde kosttilskud til håret. Med nøje udvalgte ingredienser er vingummierne rige på vitaminer og mineraler, og sammensætningen af disse booster hårcellernes reproduktion og vækst. Det høje indhold af bl.a. Biotin, Zink, Jod, Folsyre, B5, B6 & B12 styrker og vedligeholder håret indefra og ud, og derudover er de kalorielette. Der er 60 stk. i hver bøtte, så der er til 1 månedsforbrug. For at opnå fuldt ønsket resultat anbefales 3 måneders brug af hårvitaminerne. Anvendelse: Det anbefales at du spiser 2 stk. dagligt. Om Yummi Gummi: Bag Yummi Gummi hårvitaminerne står Skiin.dk, som er en lille familieejet webshop lavet af mor, søn og svigerdatter, med placering i den vestjyske by Glyngøre. Webshoppen blev lanceret i august 2018, og deres mål er at tilbyde de bedste produkter indenfor hudpleje, makeup og skønhed. De har erhvervet sig megen viden og erfaringer indenfor hudpleje og kosmetik, og derfor fik de mod på at lave deres helt eget produkt, Yummi Gummi Hair Vitamins.


Good things come to those who take their makeup off before bed.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Oktober beautyboks 2019  

Se indholdet af oktoberboksen - SELFCARE IS THE NEW HEALTHCARE, hvor der er pleje til hud, hår og læber til de kolde vinterdage. Boksen ind...

Little Purple Box - Oktober beautyboks 2019  

Se indholdet af oktoberboksen - SELFCARE IS THE NEW HEALTHCARE, hvor der er pleje til hud, hår og læber til de kolde vinterdage. Boksen ind...

Advertisement