__MAIN_TEXT__

Page 1

F E BRUA R BOX : All you n eed is love… a n d som e exp e n s ive s kincare SA M L ET VÆRD I: 9 1 6 k r. Fe br u a r er vi nteren s si d ste måne d, og s å s t å r de n i kærli gh ed en s te gn - ogs å når d et ko m m er t i l selvforkælel s e og hudpleje. Fo r hve m h ar b rug for b lom s ter, når de k an fo r k æ l e s i g selv m ed lækre produk te r fra vo re s fe b ru arb oks, som er re n k ær lighe d og velvære t i l an si gt og k rop. Så hy l d kærli gh ed en t i l d i g s e lv, s nup et fo d b a d, tag en an si gt sm aske på, s lap af u n de r e n blød p lai d og sm æk e n romantis k fi lm op p å skærmen. V i ø n s ker d i g en fant astis k febr uar. L i t t le Purp le Box


Transfor mulas BrowRegrow 7 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 24£ - ca. 211 kr. Cruelty free, vegetarisk, fri for parabener og ftalater. Om Transformulas: Transformulas er et britisk hudplejefirma, som blev skabt af Rosi Chapman, der ønskede, at skabe produkter der gav øjeblikkelige såvel som langsigtede resultater. Hun blev inspireret af sin fobi for nåle, og havde fokus på at skabe anti-aging produkter, der ville hjælpe med at forynge og genopbygge hudens elasticitet. Hendes produkter er innovative, og indeholder høje niveauer af naturlige aktive ingredienser, som har en foryngende effekt på huden. Transformulas BrowRegrow er en øjenbryns-behandling der indeholder Pentapeptider og Curcuma Longa, der klinisk bevist øger og genaktiverer hårvæksten. Den har to funktioner. Ved påføring farver den blidt hårene i øjenbrynet og dækker steder med manglende hårvækst. Derefter virker den på celleniveau ved, at den stimulerer keratinproduktionen og aktivt booster ny hårvækst. Efter 6 ugers brug vil den give synlige resultater. Anvendelse: Anvendes dagligt for det bedste resultat. Påfør på makeup fri øjenbryn.


- Be a u ty Witho u t Su rger y LineFiller 10 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 29£ - ca. 253 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, ftalater og sulfater. Transformulars LineFiller har en fugtgivende og plumpende virkning, der forbedrer hudens elasticitet og evne til at holde på fugten. Den reducerer synligt linjer og rynker omkring øjnene og munden. Den indeholder blandt andet Matrixyl 3000, som hjælper med at øge og forny celleaktiviteten i huden. Den indeholder også hyaluronsyre, som er ekstremt fugtgivende og har en beroligende effekt på huden, samt understøtter kollageproduktionen. Anvendelse: Anvend morgen og aften på renset hud inden du bruger andre cremer eller serum. Anvendes omkring øjnene, på øjenlågene samt omkring munden hvor der er fine linjer.


Au re lia Refine & Polish Miracle Balm 20 ml. (Sample). Vejl. udsalgspris 80 kr. Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, ftalater, mineral olie, konserveringsmidlet MI, samt genmodificerede ingredienser. Om Aurelia: Aurelia er et engelsk hudplejebrand med fokus på bæredygtighed og bio-organiske ingredienser. Deres produkter bliver produceret i England, og er skabt af dermatologen Claire Vero. Deres produkter er ekstremt effektive, og de anvender de reneste botaniske ingredienser fra hele verden til at skabe deres multi-awardvindende hudpleje. Aurelias Miracle Balm er en dobbelt-virkende enzym-polish der virker ved at transformere og lysne ru, tilstoppet og energiforladt hud. Den består af probiotika og peptidekompleks, som balancerer og beskytter huden, og 100% ren bioorganisk olie, der emulgerer ved kontakt med vand. Naturlige, forfinede risklids-korn fjerner blidt tørre hudceller, booster blodcirkulationen og giver en strålende, klar og smuk hud. Anvendelse: Påfør på ren, tør hud. Massér i cirkulære bevægelser og vask af. Balmen vil emulgere ved kontakt med vand. Anvend 2-3 gange om ugen. Den kan også anvendes som en ensymmaske: Påfør et jævnt lag i ansigtet og lad den sidde i 5 minutter inden den vaskes af.


Rau nsb o rg Hand Cream Nordic 100 ml. (Travel size). Vejl. udsalgspris 125 kr. Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone og hormonforstyrrende stoffer. Om Raunsborg: Raunsborg er et dansk hudplejefirma, som er skabt af Jim Lyngvild og Plum. Alle deres produkter er produceret på Sydfyn, og de udvikler produkter, der er effektive, milde og giver synlige resultater – uden at gå på kompromis med kvalitet. De har 3 forskellige skønhedsserier, der kan bruges til alle hudtyper: NORDIC er en skønhedsserier med milde dufte, MAN er hudpleje til mænd og SENSITIVE er en parfumefri skønhedsserie. Raunsborg har hentet inspiration til deres produkter fra den århundrede gamle bog om nordiske planter, Flora Danica, og de har omhyggeligt udvalgt forskellige nordiske urter og planter, der sammen skaber små mirakler for alle hudtyper. Raunsborgs håndcreme er nærende og fugtgivende, og har en frisk duft af birk. Den trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende. Lind og vegetabilsk squalane sikrer, at huden får fugt og beskyttelse, imens agurkeekstrakter hjælper til at opretholde hudens naturlige fugtbalance. Anvendelse: Kan bruges flere gange om dagen for at forebygge tørre hænder.


Pe r Pu rr Spice-Cure Bath Salts 55 g. (Sample). Vejl. udsalgspris 6€ - ca. 45 kr. Cruelty free, organisk, 100% naturlig, fri for parabener, sulfater, kunstige farvestoffer og syntetiske dufte. Om Per Purr: Per Purr er et spansk hudplejefirma, som blev skabt i 2013 af brasilianske Tahone Jacobs. Tahone ønskede at skabe produkter, som ikke indeholdte skadelige stoffer, og hun brugte derfor flere år på at researche og lede efter de bedste ingredienser. Hendes unikke formler fungerer på alle hudtyper, og den omhyggelige fremstillingsproces gør, at egenskaberne ved de essentielle olier bevares i alle produkterne. Per Purrs filosofi er ”tilbage til det grundlæggende”, og de anvender kun rene og naturlige ingredienser af højeste kvalitet, og alle deres produkter er organiske og 100% naturlige. Per Purrs Spice-Cure badesalt indeholder ingefærrod og kanel, som hjælper med at genoprette humøret og genvinde mental styrke, samt hjælper med at stimulere blodcirkulationen. Perfekt til et plejende fodbad efter en lang dag. Anvendelse: Brug et par skefulde i badekarret eller fodbadet.


N EW CI D Co smet i cs I-Gloss i farven Cherry Pop (Full size). Vejl. udsalgspris 19£ - ca. 160 kr. Cruelty free.

Om NEW CID Cosmetics: NEW CID Cosmetics er et professionelt kosmetikmærke fra England, som blev grundlagt i 2005. Deres makeup er af salonkvalitet og kommer i innovativ pakning. Deres makeup har udsøgte farver, som er anvendelige og lette at påføre. NEW CID Cosmetics lipgloss i gel form giver en let og behagelig effekt på læberne, der ikke klistrer. Den indeholder vitamin E som plejer og beskytter dine læber samtidig med, at du får farve og glans. Lipglossen har et indbygget spejl samt lys, hvilket gør den let at påføre når som helst. Anvendelse: Du kan enten påføre den over bare læber eller over en læbestift.


Vita ma sq ues Multivitamin Sheet Mask 23 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 4,99£ - ca. 42 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og ftalater. Lavet i Sydkorea. Om Vitamasques: Vitamasques er et britisk-koreansk hudplejefirma som producerer prisvenlige og effektive skønhedsprodukter. Med høj standard indenfor produktion og design har de udviklet produkter som er enkle, morsomme og effektive at bruge. Produkterne er uden tvivlsomme ingredienser og alle deres produkter er uden parabener, mineral olie og sulfater. Multivitamin Sheet Mask indeholder multivitamin som giver en tydelig effekt af en klarere hud med mere glød. Masken indeholder B3, B5, B6, C og E vitamin som alle har gunstige effekter på huden. Den hjælper med at reducere synligheden af rynker, udjævne hudtonen, reducere hyperpigmentering, genere nye hudceller, beskytter huden mod solskader, samt fugter og beroliger huden. Masken er et perfekt supplement til din daglige hudplejerutine. Anvendelse: Vask og rens dit ansigt inden brug. Påfør masken på ansigtet - undgå øjne og læber. Lad masken virke i 10 til 15 minutter. Fjern derefter masken og massér det resterende serum ind i huden.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - Februar beautyboks 2020  

Se indholdet af februarboksen – ALL YOU NEED IS LOVE… AND SOME EXPENSIXE SKINCARE, der indeholder produkter, der er ren kærlighed til dit an...

Little Purple Box - Februar beautyboks 2020  

Se indholdet af februarboksen – ALL YOU NEED IS LOVE… AND SOME EXPENSIXE SKINCARE, der indeholder produkter, der er ren kærlighed til dit an...

Advertisement