__MAIN_TEXT__

Page 1

DEC E M B E R B OX :

D REAM S DO CO ME TRU E SA M L ET VÆRD I: 9 3 2 k r. De ce m be r er en fort ry llen de måne d med j u l e l ys , j u lem ad , j u lepynt, hygge med fa m i l i e n og en m asse overras ke ls e r. Vi har d e r fo r s a m m en sat en lækker bok s , s om vil gø re de ce mb er en d n u m ere magis k ! Og s å i n de h o l de r d en p rod ukter s om er per fek te t i l ef te r j uleræset , hvor b åde k rop og s ind h a r b e h ov for at slap p e af og genoplade . Det e r n e mli g også vi gt i gt at hus ke s ig s elv i di s s e dage, og sæt te n oget tid af til s elvforkælelse og mig-tid. V i ø n s ker d i g en glæd el ig jul og et fant ast i sk nyt å r. Kærli ge h i lsn er L i t t le Purp le Box


S : KØ N SK I NCARE Restoring 2 In 1 Face Serum Oil 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 429 kr. Cruelty free, vegansk og indeholder 99,9% naturlige ingredienser. Serummet er både en aktiv antiage serum og ansigtsolie i ét. Den er pakket med gode essentielle fedtsyrer og ekstrakt, som gør huden smidig og blød. Med alderen bliver huden mere tør, tynd, og grå samt linjerne bliver tydeligere, hvilket gør den mere sårbar over for ydre påvirkninger. Derfor er olien designet til at hjælpe dig med at genopbygge hudens barrierer, så huden bliver mere jævn, glat og glødende. Olien indeholder wakame algeekstrakt som optimerer din huds fugtniveau, og derved virker udglattende og boostende på huden, samt virker regenererende på en tør og moden hud. Anvendelse: Kan anvendes nat og dag på renset hud. Det anbefales dog, at du bruger den om natten, da den er en “high performer” serum olie. Massér 2-4 dråber ind i huden, så olien opvarmes og derved optages dybere. Påfør derefter nat- eller dagcreme. Om S:KØN SKINCARE: SKØN SKINCARE er et dansk hudplejefirma skabt af Mina Ingerslev, som har en baggrund som kosmetiker, og hun har blandt andet været med til at udvikle kosmetik og makeup for flere virksomheder. Med SKØN SKINCARE har Mina udlevet sin drøm om at skabe et kompromisløst luksusprodukt i høj kvalitet, med de bedste naturlige råvarer. SKØNs produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold, og de er baseret på friske, rå og koldpressede olier og aktiver. Ingredienserne er nøje udvalgt så de har det højeste niveau af antioxidanter, vitaminer og mineraler, og så er de produceret i små mængder, så du altid er garanteret friske og nylavede produkter.


Malé e Conditioning Body Cream 200 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 164 kr. Cruelty free, fri for parabener, silikone og mikroplastik. Malées lækre body cream nærer og beroliger din hud samtidig med, at den tilfører en masse fugt. Cremen har en let konsistens, og den absorberes let i huden. Den indeholder blandt andet kokosnøddeolie, avocadoolie (høj i vitamin A, B og D), sød mandelolie (høj i vitamin A, B1, B2 og B6), hvedekimolie (vitamin E), sheasmør og olivenfrugtolie som er rig på essentielle fedtsyrer. Anvendelse: Anvendes dagligt på hele kroppen efter bad. Om Malée: Malée blev startet af afrikanske Zeze Oriaikhi i 2010. Brandet er opkaldt efter Zezes bedstemor, og navnet er et udtryk for kærlighed, der bruges til en lærd kvinde i Bini, som er det sprog der tales af en stamme i Nigeria. Malée er et luksuriøst hudplejebrand, som er inspireret af generationer af afrikanske helbredelsesritualer og skønhedstraditioner, og produkterne er lavet af naturlige ingredienser kombineret med moderne videnskab. Lav gerne en anmeldelse: Malée har efterspurgt feedback på deres produkt, så de vil blive rigtig taknemmelige, hvis du laver en ærlig anmeldelse af cremen på deres hjemmeside www.maleeonline.com.


MCoBea u t y Fatlash Volumising Mascara 11 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 165 kr. Cruelty free, vegansk og fri for gluten. Lav et dramatisk look med MCoBeautys Fatlash Volumising Mascara, en sort mascara der skaber superfyldige vipper, som ser længere og tykkere ud. Den kombinerer en opbyggelig, holdbar formel med en buet silikonebørste, der effektivt dækker, adskiller og løfter hver vippe. Spidsen gør det muligt at påføre mascaraen lodret, så selv de mindste vipper fanges. Den cremede mascara er kulsort og giver et uimodståeligt look, og den hverken udtørrer eller drysser. Anvendelse: Påfør fra rod til spids. Stryg børsten fra side til side med hvert strøg for maksimal tykkelse og længde. Om MCoBeauty: MCoBeauty er et australsk beautybrand, der blev startet af Shelley Sullivan i 2019. Shelley står også bag ModelCo, og har mange års erfaring fra både modelbranchen og beautybranchen. MCoBeauty er inspireret af almindelige kvinder, som ønsker troværdige og effektive produkter, og de fokuserer på aktuelle tendenser, samt laver innovative produkter til budgetvenlige priser.


Daily Co ncept s Eye Gel Mask (Full size). Vejl. udsalgspris 75 kr. Cruelty free. Daily Concepts har lavet en ny øjenmaske som kan opkvikke trætte øjne, modvirke hævelser og afhjælpe hovedpine. Lad den evt. ligge fast i køleskabet, så du hver morgen hurtigt kan tage masken på inden hudplejerutinen. Så kan du få friske øjne lige fra morgenstunden. Masken kan også anvenes varm for at hjælpe trætte og tørre øjne. Anvendelse: Kold: Anbringes i køleskabet eller fryseren to timer før brug. Varm: Læg den i en skål med varmt vand i 10 minutter inden brug eller giv den 20 sekunder i mikrobølgeovnen. Brug masken mindst 20 minutter om dagen for det bedste resultat. Om Daily Concepts: Daily Concepts er et amerikansk brand der startede i 2012. De har fokus på at lave miljøvenligt og innovativt badetilbehør, som vil give dig en følelse af wellness i hjemmet. Og i en hektisk dagligdag, er deres produkter perfekte til at bringe lidt luksus ind i hverdagen, og gøre din badeoplevelse helt speciel.


Bea u ty Mad e Easy Le Papier Lip Balm PURE 6 g. (Full size). Vejl. udsalgspris 79 kr. Cruelty free, vegansk, bionedbrydelig, fri for plastik og syntetisk parfume. Den naturlige lip balm fra Beauty Made Easy indeholder fugtgivende og plejende ingredienser som jojobaolie, kokosnøddeolie, mandelolie, sheasmør og vitamin-E som holder dine læber bløde og velplejede. Anvendelse: Anvend evt. en lipscrub inden du påfører balmen direkte på dine læber. Emballagen består af papir, så når den trænger til at blive ”spidset”, så skal du blot trække papiret ned i en spiral, så er den igen klar til brug. Om Beauty Made Easy: Beauty Made Easy – Le Papier er et dansk beauty brand, som blev startet af Terje Munck og hendes teenagedatter i 2014. De har besluttet at være et 100% plastfrit kosmetikfirma inden 2023, og de anvender kun bionedbrydelige råvarer og genanvendelige materialer og arbejder målrettet efter nul affald. Deres læbestifter og læbebalsam er fremstillet med vegetabilske ingredienser, som er både nærende og fugtgivende. Le Papier emballagen er designet således, at når du har brugt hele din læbestift, har du også opbrugt emballagen. Det resterende lille overskud er bionedbrydeligt og kan kasseres til almindeligt affald. Papiret som de anvender til emballagen, kommer fra skandinaviske skove, som forvaltes på en bæredygtig måde.


Mo lto n Brown Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel 30 ml. (Sample size). Vejl. udsalgspris 20 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener og gluten. Molton Browns Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel er en eksotisk badeoplevelse med topnoter af kardemomme, ingefær og kryddernellike og lilje, samt bundnoter af cedertræ, sandeltræ og moskus. Så når du hopper en tur i badet, vil du blive indhyllet i den fantastiske duft og blive tryllet til Tahitis strande. Anvendelse: Kan anvendes i bruseren eller kan hældes i badekarret for en boblende badeoplevelse. Om Molton Brown: Molton Brown er et britisk hudplejefirma der startede i 1971. De er en af Englands første producenter af luksuriøse håndsæber, og de er i dag kendt for deres luksuriøse bade- og hudplejeprodukter, samt deres store udvalg af eksotiske dufte. Deres produkter er farverige og indeholder eksotiske ingredienser og dristige dufte som er inspireret af Londons excentricitet. Deres produkter produceres i England og sælges i dag over hele verden.


ALL I NEED IS COFFEE AND MASCARA

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box – December beautyboks 2020  

Se indholdet af decemberboksen – DREAMS DO COME TRUE, der indeholder både hudpleje, makeup og et redskab der bare lige er det din hud mangle...

Little Purple Box – December beautyboks 2020  

Se indholdet af decemberboksen – DREAMS DO COME TRUE, der indeholder både hudpleje, makeup og et redskab der bare lige er det din hud mangle...

Advertisement