__MAIN_TEXT__

Page 1

DECEM B E R BOX: Watch me get fabu lous! SA M L ET VÆRD I: 1.02 1 k r. De ce m be r er h j ertern es fest - og fe s t bli ve r d e r ! Derfor h ar vi sam mens at en bok s , s o m du k a n b ru ge t i l at skabe et r igtig lække r t l o o k m ed t i l d e m an ge julefrokos te r og s e l v fø l geli g ny t årsfesten. Den inde hol d e r b å de m akeup og n oget godt til hud og hå r. Så det er b are m ed at få fes tk jolen og s t il l et te r n e p å, og så ellers afs te d til fe s t! V i ø n s ke r d i g en ri gt i g god jul og et fanta st i sk nyt år. Ma n ge k ærli ge j u leh i lsn er øns kes du af L i t t le Purp le Box


Beni Du rrer Wimperntusche Waterproof Mascara (sort) 8 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 19€ - ca. 142 kr. Cruelty free, fri for parabener, ftalater, sulfater og parfume. Den nye mascara fra Beni Durrer adskiller og former øjenvipperne til et uimodståeligt look. Mascaraen indeholder blandt andet vitamin E, som giver næring til vipperne, og den nye formel giver vipperne et utroligt volume fra rødderne til spidserne uden at klumpe og udtørre. Anvendelse: Start ved vippekanten, og før børsten opad, så du dækker vipperne fra rod til spids. Tip: Brug evt. en øjenvippeprimer inden anvendelse for længere og fyldigere vipper. Om Beni Durrer: Beni Durrer er en af Tysklands mest kendte makeupartister, og han har blandt andet arbejdet for Yves Saint Laurent, hvor han kreerede looks til deres fashionshows. Han vendte i 2001 tilbage til Berlin, hvor han oprettede sit eget studie, hvor han i 18 år har tilbudt professionelle makeupkurser. Han har samtidig startet sit eget makeup brand, og har i dag udviklet mere end 800 produkter, som især er kendt for ekstraordinære rige farver og et højt pigmentindhold. Med Beni Durrers produkter er du garanteret professionel makeup til en overkommelig pris.


Ab so lu tion Sweet & Safe Le Liner (sort) 4 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 23€ - ca. 172 kr. Cruelty free, 68% organisk, fri for parabener, ftalater, mineral olie, syntetisk parfume, hormonforstyrrende stoffer og genetisk ændrede ingredienser . Absolutions flydende eyeliner giver mulighed for hurtig og nem påføring med dens ultrafine spids, der glider over øjenlåget uden at trække. Den giver dig mulighed for at tegne en glat, jævn linje, den tørrer hurtigt og så holder den hele dagen. Formlen indeholder ingen stoffer, der er skadelige for den følsomme hud ved øjnene. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra kornblomster, som hjælper med at berolige trætte, irriterede øjne, samt indeholder ekstrakt fra brændenælder, som hjælper med at berolige huden og hjælper med at styrke vipperne. Anvendelse: Læg den flydende eyeliner helt tæt til vippekanten, så der ikke er synlig hud mellem eyeliner og vipper. Om Absolution: Absolution er et fransk makeup- og hudplejefirma der blev skabt i 2009 af Isabella Carron. Isabella brugte sin lidenskab for botanik til at skabe skønhedsprodukter, som ikke kun er effektive, men også er gode for huden. Absolutions produkter er skabt af organiske ingredienser, planteekstrakter, mineraler og vitaminer, og de er skabt til at vedligeholde og beskytte hudens naturlige økosystem, samt hjælpe med at rebalancere stresset hud, samt give næringsstoffer der bremser aldring af huden. Alle deres produkter er produceret i Frankrig, og deres indpakning er lavet af genanvendt papir.


S LAY Co smet i c s Slay Your Contour Kit Full size. Vejl. udsalgspris 225 kr. Cruelty free, vegansk samt fri for parabener, ftalatater og sulfater. SLAY Cosmetics Contour Kit består af 6 farver, som kan bruges til at forme og fremhæve ansigtet. De er lavet i en blød og cremet formel, der nemt kan tones ud, og som kan anvendes til at fremhæve kindbenene, markere næsen og definere kæbelinjen. Anvendelse: Anvendes efter foundation. Anvend de lyse farver til at fremhæve de højeste punkter på ansigtet, og anvend de mørke toner til at forme områder som du vil definere. Anvend en makeupbørste til at blende farverne ud for en ensartet finish. Om SLAY Cosmetics: SLAY Cosmetics er et britisk makeupbrand. De laver professionel makeup, og deres highlighters er blandt andet brugt af selveste Jennifer Lopez. Deres produkter er 100% veganske og cruelty free, og de anvender kun de bedste ingredienser for at skabe produkter af højeste kvalitet.


Su -Man Refining Facial Polish 125 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 38£ - ca. 327 kr. Cruelty free. For alle hudtyper. Su-mans Facial Polish fungerer som en scrub og en kemisk peeling. Den starter som en gel og ændrer derefter tekstur til små hvide partikler. Den indeholder blandt andet vandmelon og ekstrakt fra blade fra Ginkgo træer, som bekæmper frie radikaler, tidlig aldring af huden, har antiinflammatoriske egenskaber, samt fremmer hudcellernes regeneration. Anvendelse: Drej på tuben til der kommer en lille åbning i bunden (obs. tuben kan ikke tages af), pres produktet ud i hånden og påfør det derefter på et rent og tørt ansigt. Massér derefter ind i ansigtet i ca. 1 minut. Produktet ændrer efter kort tid tekstur til små klumper/hvide partikler (ligner små våde stykker papir). Det er disse partikler som eksfolierer huden. Skyl derefter af med varmt vand. Om Su-Man: Su-Man er et britisk hudplejefirma med rødder i Taiwan. Su-Man er også navnet på kvinden der har skabt brandet. Su-Man voksende op på en gård i Taiwan, og begyndte der at skabe sin egen hudpleje ved at bruge naturlige ingredienser med anti-ageing egenskaber. Su-Mans produkter er i dag elsket af kvinder verden over, og hendes produkter anses for et naturligt alternativ til botox.


Pe rcy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Balm 75 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 18£ - ca. 155 kr. Cruelty free, vegansk og fri for parabener. Til alle hårtyper og længder. Percy & Reeds Wonder Balm er en leave-in primer til dit hår, og den skaber en lækker base for ethvert stylingsprodukt. De stylingsprodukter, som du normalt anvender, vil være meget nemmere at påføre og arbejde med. Den vil gøre din styling rutine mere effektiv, giver dig mere kontrol over håret og giver et bedre og mere holdbart resultat. Den vil samtidig tilføje fugt, glans, definition, blødhed, let hold samt beskytter mod krusning i op til 72 timer. Anvendelse: Produktet kan bruges alene eller som en base, før der anvendes stylingsprodukter. Påfør en lille mængde i håndklædetørt hår, arbejd fra rod til spids. Anvend derefter dine stylingsprodukter, og føntør håret. Der kan alternativt også anvendes en lille mængde i tørt, stylet hår for at give definition. Om Percy & Reed: Reed: Percy & Reed er et britisk brand skabt af Adam Reed og Paul Percival, to kendis frisører med årtiers erfaring i bagagen. Efter at have arbejdet flere årtier i branchen, slog de to frisører sig sammen, og startede en salon i London. Kort tid efter begyndte de at udvikle deres egne produkter, som i dag har vundet flere priser, og som er kendt verden over for at bringe salon og A-liste kvalitet ind i hjemmet.


Little Purple Box

- vores guide til hudpleje

Aften

Morgen 1

Olie baseret MAKEUPFJERNER

2

Vand baseret CLEANSER

TONER

3

ANSIGTSSCRUB eller ansigtsmaske

ANTIOXIDANT serum

4

FUGTGIVENDE MIST eller toner

SPOT behandling

5

SYRE behandling

ØJENCREME

6

Lettere ANSIGTSOLIE

7

SPOT behandling

FUGTIGHEDSCREME

8

FUGTGIVENDE SERUM eller maske

Tungere ANSIGTSOLIE

9

ØJENCREME

SOLCREME

10

ANSIGTSOLIE

FOUNDATION eller anden base makeup

11

NATCREME eller sleep mask

Olie baseret CLEANSER eller Vand baseret CLEANSER

SERUM


Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - December beautyboks 2019  

Se indholdet af decemberboksen - WATCH ME GET FABULOUS, som er perfekte boks til dig, som skal gøre sig klar til decembers mange fester. Bok...

Little Purple Box - December beautyboks 2019  

Se indholdet af decemberboksen - WATCH ME GET FABULOUS, som er perfekte boks til dig, som skal gøre sig klar til decembers mange fester. Bok...

Advertisement