__MAIN_TEXT__

Page 1

AU GUST B OX : B I RTH DAY G I R L SA M L ET VÆRD I: 9 5 8 k r. Li t t l e Pu rp le Box h ar n u sendt bok s e ud i et h e l t år t i l alle j er fant a s tis ke be auty e nt u s ia s ter! Det h ar været et for r ygende fø rs t å r, og vi glæd er os s å me get til at s e n de e n dn u flere b okse afste d til je r - og v i k a n l ove j er for, at d er er nogle vildt lækre b okse i vente! Og ef te r et h elt år, t æn kte vi, at det var på t i d e at prøve n oget nyt . Så vi har s impelt h e n de s i g n et en ny b oks, som vi håber, at I v i l t age ri gt i g god t imod. V i g l æ de r os t i l at fort sæt te be auty eve n t yret sam m en m ed jer. Kærli ge fød selsd ags hils ne r L i t t le Purp le Box


Figs & Ro uge Pore Renewal Detox Serum 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 295 kr. Cruelty free, vegansk og fri for parabener. Figs & Rouges Pore Renewal Detox Serum minimerer porerne og stimulerer hudens produktionen af kollagen. Den indeholder blandt andet salicylsyre, som har anti-inflammatoriske egenskaber, og som er effektiv mod uren hud, samt aloe vera der tilfører huden fugt og næring. Den indeholder også troldnød, der fjerner overskydende olie fra porerne og trækker porerne sammen så de syner mindre. Troldnød vil også på sigt regulere hudens olieproduktion, så ansigtshuden bliver mindre fedtet. Anvendelse: Påfør på renset hud. Fordel serummet med fingerspidserne i T-zonen og på kinderne. Påfør derefter dageller natcreme. Anvendes morgen og aften. Om Figs & Rouge: Figs & Rouge er et UK vegansk og cruelty free brand, som er favoriseret af flere britiske berømtheder som Emma Watson og Lizzy Jagger. Figs & Rouge producerer effektive, dobbeltvirkende og løsningsorienterede produkter af højeste kvalitet, der både giver huden ny energi og en forbedret udstråling. Deres produkter er alle produceret i England og er beregnet til alle hudtyper.


So Su san Co smet i c s Universal Blush 4 g. (Full size). Vejl. udsalgspris 235 kr. Cruelty free, vegansk, allergivenlig, fri for parabener, mineral olie, ftalater og gluten. So Susan Cosmetics' blush er skabt til at arbejde med hudens naturlige kemi for at skabe en universel, frisk og naturlig farve, der er smigrende på alle hudfarver. Den indeholder blandt andet ekstrakt af æble der stimulerer hudens cellefornyelse, samt kobberpeptider der mindsker synligheden af rynker, og øger hudens elasticitet. Anvendelse: Firkantet ansigt: Påfør kun blush på æblet af kinden i cirkulære bevægelser, da det skaber fokus på de runde dele af dit ansigt. Rundt ansigt: Påfør din blush langs kindbenene, og blend det let op på selve kindbenet. Undgå æblet af kinden, da det vil fremhæve det runde ved dit ansigt. Langt ansigt: Påfør din blush fra æblet af kinden op til øret. Hjerteformet ansigt: Påfør din blush langs kindbenet. Ovalt ansigt: Påfør din blush på toppen af dine kindben, start fra æblet af kinden og blend den let op mod øret. Om So Susan Cosmetics: So Susan Cosmetics er et amerikansk beauty brand, der laver farvestrålende makeup med anti-age effekt. Vi har ofte makeup på dagligt i flere timer af gangen, og So Susan Cosmetics’ filosofi er derfor, at deres makeup skal indeholde ingredienser, der gavner huden. Deres makeup indeholder blandt andet biopeptider, der trænger ind i huden, og får huden til at bygge og genoprette kollagen og elastin i huden, så man får en fastere hud.


Lo rd & Ber ry #REGLAM Crayon Eye Shadow i farven Gorgeous 3,5 g. (Full size). Vejl. udsalgspris 159 kr. Cruelty free, fri for parabener og parfume. Den flotte øjenskyggestift fra Lord & Berry er en fløjlsblød stift, der er nem at lægge på øjenlåget og tone ud. Den giver en smuk og intens farve og har en fantastisk dækkeevne. Den er langtidsholdbar, og tværer ikke ud, så du er garanteret et flot look – hele dagen. Anvendelse: Påføres direkte på øjenlåget - brug globelinjen som stopklods. Derefter kan du korrigere med enten pensel, svamp eller fingerspidserne. Om Lord & Berry: Lord & Berry er et italiensk beauty brand der startede i 1992. Deres filosofi er, at makeup er lige så meget et modetilbehør som et par sko eller en taske er, og deres mål er at styrke kvinder ved at få dem til at føle sig og se fantastiske ud. Deres produkter udvikles med hjælp af professionelle makeupartister, for at skabe de bedste produkter med ingredienser af højeste kvalitet. Lord & Berry er blevet en vigtig del af London Fashion Week og Milano Fashion Week, og deres innovative produkter er kendt verden over.


- m o de r ne og innovat i v makeup Paillettes Eye Pencil 0,7 g. (Full size). Vejl. udsalgspris 120 kr. Cruelty free. Den flotte eyeliner fra Lord & Berry er langtidsholdbar og har en cremet konsistens, der gør den let at påføre. Den meget pigmenterede formel samt indholdet af macro glitter, giver et meget intens look, perfekt til smokey eyes. Anvendelse: Påfør langs den øvre og nedre vippekant for definerede øjne. Obs. den bør ikke anvendes langs den våde kant grundet indhold af glitter. RABATKODE: Lord & Berry giver 15% rabat på deres produkter frem til den 5. september. Hop ind på deres hjemmeside www.lordandberry.com/eu, og brug kode PURPLE15 ved check-out. Rabatkoden gælder ikke acceccories, kits eller paletter.


WE Clinic Gua Sha i rosakvarts (Full size). Vejl. udsalgspris 149 kr. Gua sha (udtales gwa sha) er en ældgammel massagetradition, der stammer fra kinesisk medicin, hvor den er blevet brugt til at hele og reparere forskellige skavanker. Ved at massere ansigtet i et til to minutter om dagen øges mikrocirkulationen med op til 400 procent. Når blodcirkulationen øges, får dine celler mere blod og ilt, og når du masserer med udadgående strøg, sætter du gang i en lymfedrænage, der mindsker hævelse i ansigtet og renser huden for ophobede affaldsstoffer. Således vil gua sha-massage reducere rynker, booste hudens glød, mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser, samt eliminere urenheder. Gua sha-massage kan også afhjælpe spændningshovedpine eller anspændt kæbemuskulatur. Anvendelse: 1. Start med at anvende en fugtgivende olie (f.eks. mandelolie, abrikoskerneolie, ricinus olie etc.). 2. Placér din gua sha i midten af panden og lav blide skrabebevægelser fra midten af øjenbrynene til hårgrænsen. 3. Lav de samme bevægelser fra midten af panden og ud mod tindingerne. 4. Anvend den bølgede ende til at skrabe fra indersiden af øjenbrynene til ydersiden.


- t ra di ti o nel k ine sisk behandli ng 5. Ved kinderne og under øjnene: start fra siden af næsen og skrab redskabet ud mod ansigtskanten. 6. Gentag samme bevægelser ved mund, hage og kæbelinje. Bevæg redskabet fra midten og ud mod ansigtskanten. 7. Gentag alle bevægelser tre gange på hver side af ansigtet. Gua sha-massage af baglår: Mange bruger også gua sha-stenen til massage af baglår for at mindske forekomsten af appelsinhud. Det fjerner affaldsstoffer og øger blodcirkulation i det behandlede område, så din hud ser mere glat og velplejet ud. Massér med lange opadgående strøg, og gentag fem til ti gange på hvert lår. Om WE Clinic: WE Clinic startede op i vinteren 2019, og de har valgt navnet WE (som står for West & East), fordi deres behandlingsmetoder bygger på viden og mange års erfaring fra både vestlig medicin samt den traditionelle kinesiske medicin. De forbinder det bedste fra begge verdener og sammen med patienten, finder de frem til de behandlingsformer, der er tilpasset den enkelte. WE Clinic tror på, at man skal se hele kroppen som en helhed, fremfor blot at behandle lokale symptomer og lidelser, og de specialiserer sig i behandlinger indenfor traditionel og klassisk kinesisk medicin - Herunder særligt deres egen udviklede og effektive teknik, Gao akupunktur.


FØD SE L S DAGS KO NKURRENCE

Del dit bedste billede af augustboksen på Instagram og/eller Facebook og vær med i konkurrencen om to gaveæsker fra Noble Isle til en værdi af 205 kr. pr. stk.

Husk at tagge os med #littlepurpleboxdk eller @littlepurpleboxdk.

Vi udtrækker to tilfældige vindere den 20. august. Vinderne offentliggøres på IG og FB.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - August beautyboks 2020  

Se indholdet af augustboksen – BIRTHDAY GIRL, som markerer vores 1-års fødselsdag! Boksen er fyldt med produkter, som I har efterspurgt, og...

Little Purple Box - August beautyboks 2020  

Se indholdet af augustboksen – BIRTHDAY GIRL, som markerer vores 1-års fødselsdag! Boksen er fyldt med produkter, som I har efterspurgt, og...

Advertisement