__MAIN_TEXT__

Page 1

A PRIL BOX : I woke up li ke thi s! SA M L ET VÆRD I: 8 7 8 k r. Ap r i l e r e n h erli g m ån ed , vejret er lune re , d a ge n e l æ n gere og m an føler s ig bare mere ve l u d hv i l et . Så i ap ri lb oksen finder du et læ k ke r t p ro d ukt , d er d u fter af nyuds pr ung n e bl o m s ter, og h u d p lej e d er får din hud til at s e f r is k og fab elagt i g ud alle re de fra, at d u sp ri n ger u d af se ngen. Fri ske p åskeh i lsn e r fra L i t t le Purp le Box


Org a nic Ap oteke Rejuvenating Face Mask 50 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 350 kr. Cruelty free, vegetarisk, økologisk, fri for parabener, alkohol, sulfater, petrokemiske stoffer samt kunstig parfume og farvestoffer. Organic Apotekes Rejuvenating Face Mask indeholder blandt andet pentapeptid som blødgør, støtter hudens struktur, og opstrammer og styrker huden, samt Shea Smør der giver en ensformig teint og beskytter mod dehydrering, samt honning der er antibakteriel og helende. Den lækre face mask giver derfor et øjeblikkeligt løft til træt og dehydreret hud, mindsker fine linjer og rynker, samt fremmer blodcirkulationen. Obs: Den kan skabe midlertidig rødmen, prikken og varme i huden når du først begynder at anvende den. Rødmen vil fortage sig efter ca. 30 minutter. Efter to ugers regelmæssig brug vil huden vænne sig til produktet og hudreaktionen mindskes. Anvendelse: Anvend én gang om ugen. Påfør et rigt lag af masken i ansigtet og på halsen, undgå øjenomgivelserne. Lad masken sidde i 15-20 minutter, og rens den derefter af med lunkent vand.


- Sund hu d er smuk hud Om Organic Apoteke: Organic Apoteke er et britisk hudplejefirma skabt af Dr. Nitasha Buldeo. Nitasha er inspireret af hendes bedstemor, som blev antaget for at have ”helbredende hænder”. Hendes bedstemor fungerede som både ayurvedisk læge og præstinde. Da Nitashas familie flyttede fra Rajasthan til Sydafrika plantede bedstemoren indiske urter og blandede dem med de lokale urter, og tilberedte behandlinger til en lang række hudlidelser. Nitasha tog en mere videnskabelig vej, og inspireret af bedstemorens urter og medicin, skabte hun efter 15 års research Organic Apoteke. Organic Apoteke er sund, luksuriøs og effektiv hudpleje, der giver huden næring på celleniveau.


ME R M E Berli n Facial Hydration Serum 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 34€ - ca. 255 kr. Cruelty free, vegansk, organisk, fri for parfume og GMOs. Velegnet til alle hudtyper. MERME’s Facial Hydration Serum er en fugtgivende og beskyttende formel med ultra-ren (1%), vegansk hyaluronsyre. Hyaluronsyre er ekstremt fugtgivende, og har en beroligende effekt på huden samtidig med, at den udglatter fine linjer og genskaber ungdommelig fasthed. Serummet skaber en beskyttende hinde som holder på fugten i huden, og den efterlader huden fløjlsblød og strålende. Anvendelse: Efter din daglige renserutine pumper du et par dråber ud i håndfladen og fordeler serummet forsigtigt i ansigtet med fingerspidserne. Derefter påføres dag- eller natcreme. Anvendes morgen og aften. Om MERME Berlin: MERME Berlin er skabt af den australske model Claire Ralston, og hendes produkter er inspireret af hendes bedstemor, som altid brugte hjemmelavet, naturlig og højkvalitets olie til at kurere enhver hudlidelse. MERME er indbegrebet af ren og kraftfuld hud- og hårpleje, og deres ingredienser er udvundet af organiske planter og nødder af den bedste kvalitet. Deres produkter er fugtgivende og beskytter alle hudtyper i alle aldre.


No b le Isle Willow Song Luxury Bath & Shower Gel 75 ml. (Travel size). Vejl. udsalgspris 6,25£ - ca. 55 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og gluten. Noble Isles lækre Willow Song Shower Gel dufter af forår i Yorkshire med noter af rabarber, enebær, rosmarin og estragon, og så er den rig på vitamin C og kalcium, der er kendt for sine forfriskende egenskaber. Så nyd et dejligt bad imens duften af forår og rabarber fylder badeværelset. Anvendelse: Kan anvendes i bruseren eller kan hældes i badekarret for en boblende badeoplevelse. Om Noble Isle: Noble Isle er et britisk hudplejefirma, som især er kendt for deres luksuriøse badeprodukter og udsøgte duftkollektioner, og de har blandt andet vundet prisen ”Luxury British Brand of Tomorrow”. Deres produkter er inspireret af de britiske øers kulturelle rigdomme, og produkterne er skabt med ekstrakter fra lokale producenter, herunder rabarber fra England, tang fra Irland, byg fra Skotland og rødbeder fra Wales. Alle deres produkter indeholder en overdådig duft, som er skabt til at tage dig med på en rejse, udløse minder og løfte humøret.


De rma x ir n5 Spot Treatment 10 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 98 kr. Cruelty free, fri for parabener, parfume og farvestoffer. Dermaxir n5 Spot Treatment behandler den enkelte bums natten over. Produktet virker både bakteriehæmmende, desinficerende og forhindrer urenheden i at udvikle sig. Den er rigtig nem at anvende, da tuben har en applikator, hvilket gør det nemmere at påføre produktet på urenheden uden at bruge fingrene. Du påfører bare produktet på bumsen inden sengetid og lader det sidde natten over. Anvendelse: Påføres direkte på urenheden. Lad produktet sidde natten over. Skyl produktet af med lunkent vand næste morgen. Om Dermaxir: Dermaxir er et dansk hudplejebrand, der laver produkter som er produceret med omtanke, er allergivenlige og ikke skader miljøet. Derfor er alle deres produkter bl.a. fri for parfume, parabener og farvestoffer, og 25% af deres emballage er lavet af genanvendt plastik, der bliver samlet op fra havet. Deres produkter er milde men effektive mod uren hud, og er anbefalet af hudlæger landet over. De bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning.


Co ssy Face Wash 200 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 120 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume. Unisex. Denne lækre Face Wash fra Cossy er en naturlig mild og skånsom ansigtsrens til brug morgen og aften. Den fjerner effektivt urenheder i porerne, samt andet skidt og snavs, der ophober sig i huden i løbet af dagen. Gelen har en neutral duft og er egnet til alle hudtyper. Den indeholder blandt andet Aloe Vera som har fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber, samt B5 vitamin som både virker helende og fugtgivende på huden. Anvendelse: Fugt huden med koldt eller lunkent vand. Massér forsigtigt produktet i ansigtet og på halsen. Skyl herefter med koldt eller lunkent vand. Undgå øjenområdet. Om Cossy: Cossy er et dansk/tysk hudplejefirma som laver produkter baseret på naturens egne råvarer og de kalder deres produkter ”Pure Nature Gold”. Deres produkter er ikke tilsat parfumer, konserveringsmidler eller anden kemi, og i de produkter som har en duft, er der alene anvendt 100% rene essentielle olier af højeste kvalitet. De fleste af ingredienserne stammer fra Marokko og Nordafrika, hvor mange af ingredienserne har været benyttet i mange århundreder. RABATKODE: Du kan få 30% RABAT på hele Cossys sortiment, hvis du bruger koden: PURPLEBOX30 ved check out på Cossys hjemmeside https://shop.cosmos-co.


Your s kin is 90% of you r s el f ie

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - April beautyboks 2020  

Se indholdet af aprilboksen – I WOKE UP LIKE THIS!, der indeholder produkter, der hurtigt og nemt giver dig smuk og sund hud, så du er klar...

Little Purple Box - April beautyboks 2020  

Se indholdet af aprilboksen – I WOKE UP LIKE THIS!, der indeholder produkter, der hurtigt og nemt giver dig smuk og sund hud, så du er klar...

Advertisement