Page 1

Stangprogram

Lissau stangprogram henvender sig til kunder der ønsker sig en designmæssigt og funktionel løsning til ophæng af gardiner og fortræk til offentligt eller privat regi.

Lissau har en bred vifte af stænger der kan indpasses hvor der ønskes at ophænge gardiner – i de ønskede mål, manuelle eller med motor – almindelig eller lydløs.

Lissau har designet og produceret gardinstænger siden 1922 og fulgt med udviklingen indenfor materialer, form, farver og design.

Stangprogrammet indeholder stænger der kan bukkes og valses i næsten enhver tænkelig form. Rekvirer vores bestillingsskema med standard bukninger.

Lissau kan tilbyde en færdig gardinløsning og der kan rekvireres gardinstoffer i transparente til mørklæggende kvaliteter.

Stangprogrammet (gardinet) kan betjenes manuelt med en førestang, snoretræk eller motoriseret med kontakter eller fjernbetjening.

Stangprogrammet er let og enkelt at monterer, vi tilbyder stænger der kan bærer sig selv over store spændvidder, ligesom der kan monteres loftstøtte og vægbeslag stort set alle steder. Vi kan desuden fremstille specialbeslag efter ønske.

7


Stangprogram

Lissau A/S . Bakken 4 . 7120 Vejle Ă˜ . Tlf +45 75 81 66 33 . Fax +45 75 81 66 34 . www.lissau.dk

/stangprogram%20forsidedata  

http://lissau.dk/images/Media/Produkter/Sol/PDF/stangprogram%20forsidedata.pdf

/stangprogram%20forsidedata  

http://lissau.dk/images/Media/Produkter/Sol/PDF/stangprogram%20forsidedata.pdf

Advertisement