Page 1

Problemen met microfoon op Samsung-laptop oplossen

Gebruikt u Windows 8 op uw Samsung-laptop en veroorzaakt de microfoon problemen? Heb je alle manieren geprobeerd om de technische bugs op te lossen die in de microfoon optreden, maar is het mislukt? Nou, we begrijpen het ongemak omdat je geen geluiden kunt opnemen, niet in staat bent om via je laptop een spraak- of videogesprek te voeren of een interview aan te nemen. Als de microfoon een technisch probleem veroorzaakt, moet deze onmiddellijk worden opgelost, anders kan deze volledig uitvallen. Samsung Klantenservice biedt hier enkele noodzakelijke wijzigingen die moeten worden aangebracht zodat uw microfoon normaal werkt. De uiterste stap die u moet nemen, is het controleren van de Sound Driver.


1. Schakel uw Samsung-laptop in en ga naar het Configuratiescherm. 2. Klik in de weergegeven optie op Hardware en geluiden. 3. Selecteer Apparaatbeheer en zoek naar Besturing voor geluid, video en spelletjes. 4. Er moet een geel of rood uitroepteken naast een bestuurder zijn.

Controleer ook of de microfoon in de dempmodus staat: 1. Ga naar het Configuratiescherm op uw Samsung-laptop. 2. Klik op Hardware & geluiden en selecteer Geluiden. 3. Klik in de verschenen optie op Opname. 4. Hier moet u op het tabblad Niveaus klikken. 5. Als u ziet dat de microfoon is ingesteld op dempen, schakelt u het selectievakje uit naast de optie om het dempen op te heffen.

Ten slotte moet u de interne en externe audioopname wijzigen 1. Open het Configuratiescherm op uw systeem. 2. Klik op Hardware en geluiden en selecteer de knop Geluid. 3. Klik op het tabblad Opname en klik met de rechtermuisknop op de lege ruimte op het geopende tabblad.


4. Nu moet u klikken op de optie Uitgeschakeld apparaat weergeven. 5. Klik tussen Microfoon en stereomix met de rechtermuisknop op het gewenste standaardapparaat en klik op de optie Inschakelen. A. Selecteer in het geval van een microfoon om interne audiobronnen op te nemen. B. Kies in het geval van stereomix om externe audiobronnen op te nemen. We hopen dat door het volgen van de bovengenoemde richtlijnen, uw microfoon is gaan werken. Als dit niet het geval is, wordt u voorgesteld de hulp van experts in te roepen. Er kunnen veel andere redenen zijn voor het falen die kunnen worden verholpen door het team van Samsung Klantenservice Nederland. Bel ons om in de kortst mogelijke tijd de juiste oplossing te vinden.

Originele Bron

Profile for Lisi Soora

Problemen met microfoon op Samsung-laptop oplossen  

Het beste klantenservicecentrum in Nederland is Samsung Helpdesk, die onmiddellijk technische ondersteuning biedt met betrekking tot Samsung...

Problemen met microfoon op Samsung-laptop oplossen  

Het beste klantenservicecentrum in Nederland is Samsung Helpdesk, die onmiddellijk technische ondersteuning biedt met betrekking tot Samsung...

Profile for lisisoora
Advertisement