Page 1

1

Liquidminds, et reklamebureau af den fineste slags, skabt på baggrund af passion, loyalitet & eftertænksomhed.

Nu går den ikke længere


2


3

Medielandskabet er under forandring Forbrugerne er ikke dem de var engang og de er ikke, hvor de var tidligere. Holdbare konkurrencemæssige fordele eksisterer ikke. Brands er ikke styret af virksomhederne, men af brugerne. Det er ikke længere muligt at opbygge stærke positioner ved brug af statiske brand modeller. Derfor har vi bevæget os væk fra mønstret med fastlagte tankesæt, at arbejde i faste teams og den traditionelle reklamebureau-tankegang med faste forretningsmodeller. Vi har erkendt, at verden er flydende og det skal et bureau også være. Derfor blev Liquidminds grundlagt.


4

hvorfor Liquidminds?

Navnet siger det hele:

#1 Liquidminds fordi verden og brands er flydende

#3 Liquidminds fordi medier og kanaler er flydende

Vi har erkendt, at disciplinerne reklame, dialog, web, DM, PR etc. ikke længere kan tænkes som særskilte metoder. De skal alle indgå som dele af samme løsning, for at kunne lykkes. Brugerne af kommunikation  tænker ikke over, hvor og hvordan de påvirkes, så længe vi er troværdige og relevante.

Vi tror ikke på, at god medieneutral kommunikation tænkes udelukkende af de samme personer, på tværs af kunder, brancher og kompetencer. Den bedste løsning og den bedste kanal skal styres af selve opgaven og problemstillingen.

#2 Liquidminds fordi dine kunder er flydende

#4 Liquidminds fordi mange virksomheder ikke er flydende

Dagens forbrugere skifter konstant mellem at være – og opfatte sig selv - som forskellige mennesker, påvirket af forskellige peers, forskellige roller, forskellige situationer, forskellige livsfaser og brugere af forskellige brands. De konsumerer og engagerer sig i forskellige medier, afhængig af forskellige situationer i livet.

De fleste virksomheder kæmper i dag med kassetænkning. Hele organisationen er bygget op i siloer, som bevirker at al udvikling og arbejde foregår isoleret. Det er derfor også ”silo-arbejde”, der måles og belønnes.


5

#5 Liquidminds fordi reklame er det sidste vi laver Liquidminds er født som et medieneutralt kommunikationsbureau med eget netværk af specialister. Det er langt vigtigere at finde frem til den reelle kommunikationsudfordring og den nye kommunikationsarkitektur, der kan løse den og få skabt en intern forståelse - end blot at lave reklame.

#6 Liquidminds fordi effektiv integreret kommunikation kræver det Vi leverer kanaluafhængig og objektiv kommunikationsrådgivning med fokus på effektiv integreret kommunikation. Det kræver, at processer og metoder er fleksible og tilpassede den enkelte udfordring.

#7 Liquidminds fordi det giver den bedste organisation til hver opgave Vi er et bureau, der er organiseret i forhold til nutidens kommunikationsproblemstillinger. Med en fast stab af kommunikationsstrateger, spids­kompetencer og ekspertnetværk. Samtidig giver vi plads til “Liquid” medarbejdere med individuel balance mellem arbejde og familie, helt afhængigt af, hvor den enkelte er i livet og i karrieren.

#8 LIQUIDMINDS FORDI VI TROR PÅ EN KREATIV TILSTEDEVÆRELSESSTRATEGI Et brand er multidimensionelt. Det er tilstede på flere niveauer i vores virkelighed. I mødet med den enkelte forbruger, i forhold til de fællesskaber brandet skaber, samt hvad brandet udretter i samfundet og ikke mindst, hvad brandet indadtil består af. For at skabe et helstøbt, integreret og autentisk brand, skal alle disse niveauer med i de kreative overvejelser.


6

Hvad siger kunderne?

Vores kunder har altid det sidste ord (så længe de siger noget pænt). “Liquidminds taler ikke bare om integration mellem bureau og kunde. De skaber den.” Steffen Hjermind, Salgs- og marketingdirektør, Royal Copenhagen

“Liquidminds viste sig hurtigt at være meget mere end “bare” et reklamebureau.” JaCob Fischer-Nielsen, Marketingchef, Business relations, TV 2


7

“Liquidminds har, med deres høje energi og opbygning, hele tiden set muligheder.” PETER HOLM, Kommunikationschef, Skandia

“Endelig et bureau der forstår DNA'en i Royal Copenhagen. Opgaven er meget dygtigt løst.” Niels Bastrup, Kreativ direktør, Royal Copenhagen

“Løsningen blev banebrydende i nyhedsbranchen og fremtidssikrede TV 2 News.”

MICHAEL DYRBY, Nyhedschef, TV 2

“Vi har fået løsninger, som vil gøre en markant forskel for vores salgsorganisationer.”

Flemming Rasmussen, Koncerndirektør for salg og marketing, TV 2

“Liquidminds’ arbejde vakte international bevågenhed.”

Christian Kurt Nielsen, Adm. direktør, Mercuri Urval Danmark


8

Royal Copenhagen MEGA heraldik

HAND PAINTED

Since

1775


9

Royal Copenhagen Masterbrand

360 grader rundt om et 234 år gammelt brand Liquidminds fik stillet til opgave at lave en komplet definition af de strategiske rammer og kreativ brandplatform for det kommende masterbrand for Royal Copenhagen.

pr

Strategisk platform

Royal Copenhagens rige historiske arv krævede en del hensyn under udviklingen af masterbrandet.

Komm. platform annoncer

brochure

Royal Copenhagen Masterbrand

messe materiale

pos til kæderne

salgsmateriale

screensaver

image katalog

Emballage

intern Launch

Kommunikationen skulle udtrykke den fornyelse, som virksomheden Royal Copenhagen har gennemgået i en årrække. Udtrykket skulle være ensartet på tværs af produktkategorier og samtidig underbygge de eksisterende og veletablerede værdier, som brandet besidder: Royal, Blue, Danish, Heritage, og Hand painted luxury. Fornyelsen i brandet skulle repræsenteres i form af en ny tilført værdi ”Evolutionary”. Liquidminds skulle sikre, at processen og det efterfølgende resultat førte til et masterbrand-kommunikationskoncept, som kunne implementeres på tværs af alle kanaler og platforme.

Kampagnesite outdoor

© LQM 360

af Steffen Hjermind, Salgs- og marketingdirektør, Royal Copenhagen

“Det giver ro, når det valgte koncept er effektfuldt med de midler, man har til rådighed.” "Liquidminds har gjort en stor indsats for helhjertet at få forankret udviklingen af vores nye brand- og kommunikationskoncept - både hos dem selv og hos os i Royal Copenhagen. Det er ingen let sag at udvikle et koncept til et stolt og traditionsrigt mærke, der har været på markedet i 234 år - og som har været omkring de fleste idéer og positioner, på et eller andet tidspunkt i historien. Resulatet er et koncept, der ikke bare er en god idé, men et omdrejningspunkt, som alle involverede kan forklare og ræsonnere sig frem til, hvorfor er det helt rigtige. Udgangspunktet er vores stolte arv, vores strategiske produkter og så et stærkt ønske om at kommunikere den fornyelse, som vores produkter og virksomhed har været igennem de seneste år.

Steffen Hjermind, salgs- og marketingdirektør, Royal Copenhagen

Det har været dejligt at opleve et tæt samarbejde med et bureau, der ikke kun taler om integration mellem bureau og kunde, men faktisk sætter en ære i at skabe den. Alle har mulighed for at komme med den gode idé, alle kan kommentere og forbedre, men Liquidminds bærer det videre og er garanten for, at det kreativt spiller op imod strategi og mål."


10

Royal Copenhagen elements lancering

Udvikling, eksekvering og lancering af Royal Copenhagens stel “Elements”, by Louise Campell pr

Strategisk platform

ROYAL COPENHAGEN at AMAGERTORV

annoncer

Royal Copenhagen ELEMENTS

pos materiale

by

Komm. platform

brochure

messe materiale

New Collection

Salgs Materiale

Emballage Elements Annonce

outdoor

intern Launch

intern film research

kreativt koncept

© LQM 360

Elements Katalog

af Niels Bastrup, Kreativ direktør, Royal Copenhagen

“Det er en sindssyg stor udfordring for et bureau at løse sådan en opgave.” "Royal Copenhagen er et nobelt og meget traditionsbundent mærke. Vi taler jo ikke om et hvilket som helst luksusmærke på 30 år, der laver noget nyt og vovet. Royal Copenhagen er over 230 år gammel, og værdien er skabt gennem generationer. Kampagnen for Royal Copenhagens Masterbrand spiller på følelser og oplevelser, der ligger dybt i os. Liquidminds har fået iscenesat vores produkter sammen med masser af associationer, der både spiller på gammel tradition og humoristisk genkendelighed. Kampagnen fortæller mange historier på én og samme tid, og den kan tolkes på forskellige måder.

Niels Bastrup, Kreativ direktør, Royal Copenhagen

Opgaven og processen er meget dygtigt løst af Liquidminds. Vibeke Nannerups folk kom ikke bare brasende og påduttede Royal Copenhagen en masse ideer. Det er en sindssyg stor udfordring for et bureau at løse en sådan opgave. Kampagnen skal på én og samme tid forny og bevare, fungere nationalt og internationalt, kommunikere royalt, men ikke for meget snob."


11

Royal Copenhagen elements heraldik

CONTEMPORARY

Since

1775


12

Corporate brochure

DM aktivitet online

Nettoafkastberegner online


13

Ny identitet til Skandia, fra inderst til yderst

Liquidminds fremhæver menneskene bag tallene med Skandias nye kommunikationsplatform Til Skandia har Liquidminds udviklet en strategisk platform og en kommunikationsplatform, som positionerer Skandia som udfordreren på det danske pensionsmarked.

PR

STRATEGISK PLATFORM

KOMM. PLATFORM

CSR

MERCHANDISE

Skandias brand promise ”Enabling intelligent investment choice” blev oversat til ”Mere til dig”. Skandias medarbejdere blev portrætteret og implementeret i kommunikationen, der skulle kunne eksekveres på alle platforme med et ensartet udtryk til både pension, sundhed og corporate.

DIALOG

Skandia

BØGER

Den nye visuelle identitet, som Liquidminds har udviklet, er blevet foldet ud i alt fra intern forankring (bl.a. udsmykning af nyt domicil) til ekstern kommunikation i form af DM, on-line beregnere, bøger, events, nyhedsbreve, brochurer m.m.

EVENTS

POWER POINTS

NYHEDSBREV

BROCHURE INTERN KOMM.

MASSE KOMM.

© LQM 360

DM Brochurer

af PETER HOLM, Kommunikationschef, Skandia

“Vi har fået kanal-uafhængige løsninger, der bygger vores brand.”

"Vi har fået en ny visuel identitet, som vi er rigtig stolte over, og som er skræddersyet til vores behov for at have en brandingplatform til en masse små below-the-line kontaktpunkter. Liquidminds har, med deres høje energi og opbygning, hele tiden set muligheder i de konstante forandringer, der er i vores branche. De har leveret kanal-uafhængige løsninger, der bygger vores brand lige fra brochurer, events, web beregnere til indretning af vores nye domicil."

PETER HOLM, Kommunikationschef, Skandia


14

TV 2 BTB

Det rigtige værktøj er det halve arbejde

For TV 2 Business Relations har Liquidminds udviklet en helt ny visuel identitet, kommunikationsplatform og salgsstøtteværktøjer. Gennem workshops blev der udviklet et konkret idekatalog over salgsbudskaber til salgskonsulenterne. En vigtig målsætning for TV 2 Business Relations har været at lette salgskonsulenternes daglige arbejde og samtidig sikre et ensartet og professionelt udtryk i salgsorganisationens kontakt til kunderne. Denne målsætning understøttes af 3 konkrete salgsstøtteværktøjer udviklet i samarbejde med TV 2: Den Dynamiske Salgspræsentation, et værktøj der gør det nemt og hurtigt for salgskonsulenterne at opbygge og afvikle kundepræsentationer samt onlineværktøjerne Tilbudsgenerator og Årsaftalegenerator.

Strategisk Komm. Årsaftale- platform platform generator website

visuel identitet

DM

annoncer

TV 2 business relations

power point

dynamisk salgspræs.

tilbuds generator

salgskit katalog

Kampagnesite bannere

© LQM 360

TV 2 Priser & Betingelser 2010 og TV 2 Newswidget

af Flemming Rasmussen, Koncerndirektør for salg og marketing, TV 2 Jacob Fischer

“Liquidminds’ værktøjer frigiver tid til det essentielle: Kundekontakt.”

"Liquidminds har virkelig leveret nogle meget tidssvarende BtB løsninger, som i 2010 kommer til at gøre en markant forskel for vores salgsorganisationer. Som på mange andre områder, så er der også brug for nytænkning inden for BtB markedsføring, og i forhold til vores behov, så har Liquidminds udviklet nogle yderst relevante værktøjer. Liquidminds’ forskellige værktøjer kommer uden tvivl til at øge kvaliteten i salgsarbejdet, og vores salgskonsulenter får ligeledes frigivet tid til det essentielle – den direkte kundekontakt."

Flemming Rasmussen, Koncerndirektør for salg og marketing, TV 2


15

YES WE CANNES

YES YES WE WE CANNES! CANNES!

I 2009 var TV 2 den officielle danske repræsentant ved Cannes Lions. Liquidminds skulle skabe en kampagne, der genererede trafik til TV 2's Cannes-site hvor alle de, der "måtte blive hjemme", kunne følge med i alt, hvad der skete under Cannes festivalen. Der blev lavet annoncer, bannere og et kampagnesite, som senere skulle integreres med TV 2's Winners day-kampagne. Kampagnen blev en succes og fik ydermere, efterfølgende, en del mediebevågenhed, idet den blev eksekveret umiddelbart inden, Barack Obama vandt præsidentvalget i USA.

Finanskrise eller ej, så står tiden trods alt ikke stille. Og selv om du ikke skal til Cannes i år, kan du sagtens følge med alligevel. TV 2 er den officielle danske repræsentant for Cannes Lions 2009, og vi dækker alle begivenheder dernede og sender dem direkte hjem til dig hver dag, hele ugen. Finanskrise eller ej, så står tiden trods alt ikke stille. Og selv om du ikke skal til Cannes i år, Nyheder, interviews, reportager, aktuelle blogs, klip fra de store lærreder samt inspirerende ord kan duMicrosoft’s sagtens følge fra foredragsholderne, som tæller grundlæggeren af Twitter, Biz Stone, Steve Ballmer, CEO, med alligevel. Barack Obama’s kampagneleder, David Plouffe og Google’s CEO, Eric Schmidt.

21-27 JUNI 21-27

TV 2 er den officielle danske repræsentant for Cannes Lions 2009, og vi dækker alle begivenheder

På tv2canneslions.dk kan du tilmelde dig vores nyhedsmail, kommer to gange dernede og sender demsom direkte hjem til digdagligt. hver dag, hele ugen. Vi tilbyderNyheder, også en SMS service, hvor vi holder dig opdateret medklip shortlister vindere, mens samt det sker. interviews, reportager, aktuelle blogs, fra de og store lærreder inspirerende ord

fra foredragsholderne, som tæller grundlæggeren af Twitter, Biz Stone, Steve Ballmer, Microsoft’s CEO, Følg med på tv2canneslions.dk og tilmeld dig Plouffe vores og nyhedsmail Barack Obama’s kampagneleder, David Google’s CEO, Eric Schmidt.

eller sms-service ved at sende LIONS til 1234.

På tv2canneslions.dk kan du tilmelde dig vores nyhedsmail, som kommer to gange dagligt. Vi tilbyder også en SMS service, hvor vi holder dig opdateret med shortlister og vindere, mens det sker.

Annonce

Følg med på tv2canneslions.dk og tilmeld dig vores nyhedsmail eller sms-service ved at sende LIONS til 1234.

JUNI

Online bannere

af JaCob Fischer-Nielsen, Marketingchef, Business relations, TV 2 Jacob Fischer

“Som partner har Liquidminds skabt revolutionerende resultater.” "I samarbejde med Liquidminds har TV 2 Marketing i 2009 rundet 3 store milepæle i form af en ensartet samlet kommerciel identitet, et helt nyt præsentationsværktøj som til fulde giver sælgerne det professionelle salgsstøttende værktøj, som et mediehus som TV 2 bør have, samt en webbaseret tilbudsgenerator, der sikrer høj kvalitet og hurtig håndtering af kundetilbud. Liquidminds viste sig hurtigt at være meget mere end ’bare et reklamebureau’. At kunne få så kompetent sparring og professionelle løsninger på selv store, tekniske og komplicerede udfordringer var en glædelig overraskelse. En indledende Workshop afdækkede en række udfordringer - som det også var nødvendigt at forholde sig til. Samarbejdet med Liquidminds afstedkom ikke bare et nyt eksternt kommercielt udtryk, men samtidig var Liquidminds en vigtig partner i arbejdet med at skabe et tættere samarbejde mellem TV 2 Salg og TV 2 Marketing på de interne linjer - med revolutionerende resultater til følge."

Jacob Fischer-Nielsen, Marketingchef, Business relations, TV 2


16

Udviklingen af Mercuri Urvals danske kommunikationsplatform blev til en global kampagne

3 imagefilm på 9 sprog til 13 lande

Corporate film til web og DM

Meet your match We call it Strategic Recruitment. You’ll call it inspired selection. At Mercuri Urval, we’re very discerning. We pride ourselves on first-rate executive matchmaking through qualified selection. To make your strategies work and drive your company forward, you need to engage high-functioning talented individuals. Put simply, it all about building the right teams with the right people. People armed with the range of skills, knowledge, inspiration and potential necessary to lead as required.

Making strategies work – it’s all about people

That’s why we focus on creating teams of candidates whose ambitions have been precision-matched with your company’s challenges, strategy and culture. Candidates who will deliver maximum value to your business. Candidates who bring you more return on salary. Candidates who are ready to join you in setting the pace of business today . . .and tomorrow. Meet your match at www.mercuriurval.com

Evaluation des compétences Gérer les hauts potentiels

Gestion proactive Connaître précisément les compétences actuelles et futures de vos cadres dirigeants, de vos collaborateurs clés et de votre organisation crucial pour la réussite de votre entreprise l’avenir.de Parce que connaître les forces Les « hautsest potentiels » sont un investissement dansdans la réussite demain et les faiblesses deaspects toute votre entreprise est essentiel pour vous puissiez aux défis de façon Les deux les plus importants de la mise enque place d’une bonnerépondre organisation sont futurs : la gestion des potentiels proactiveetetlaefficace. gestion des performances. L’expérience nous a appris qu’une entreprise n’a que la réussite que ses employés lui permettent d’avoir.leMais il ne suffit pasindividuel de recruter des collaborateurs talentueux. Vous devez aussi savoir Accélérer développement Connaître votre entreprise deréussir A à Zvotre comment gérer développer leur potentiel. Et, plus encore, vous de devez être à en même de les faire Une cléetpour différenciation deimportant demain; notre service coaching entreprise. Noustravailler conjuguons C’est ce que nous les appelons Evaluation desdecompétences ;somme nousles lademettons œuvre enDe collaboration avec votre en équipe et objectifs accomplir davantage que la simple tous lesenpotentiels. notre de vue, lesclés hauts votre société avec ambitions personnelles de vospoint collaborateurs afin d’assurer Toutprioritaires est une question de sélection qualifiée équipe dirigeante de maximiser vos performances et de les ajustements façon potentielsafin d’une entreprise fontdes partie du groupe desréaliser collaborateurs de plus nécessaires, grande valeur,dequi ont proactive un impact signifil’intégration parfaite objectifs communs. Il s’agit avant tout de connaître la meilleure méthode pour maximiser la force collective de votre entreprise. Notre et en temps catifopportun. sur l’entreprise pour laquelle ils travaillent. C’est pourquoi vous devez les traiter comme votre investissement le clés. En pratique, composons un programme sur mesure très structuré pourleschacun de vos collaborateurs offrenous consiste tout simplement à répondre à vos défis en trouvant personnes adéquates pour les relever. C’est Mercuri Urval propose une Evaluation des compétences à tous les – évaluation individuelle, plus précieux et garantir le développement permanent de niveaux leurs potentialités. Un programme cible vos objectifs stratégiques généraux en nous assurant que évaluation ces collaborateurs ce quequi nous appelons le Recrutement stratégique, ettout nous sommes spécialisés dans cereçoivent domainedes pour vous d’équipes et de l’organisation et cartographie des talents. Notreobjectifs évaluation approfondie des talents dont dispose de participation conseils précieux la poursuite de leurs Nous programme proposerdans d’aligner les ambitions du candidatpersonnels. sur les cibles, lesproposons défis et lesunobjectifs stratégiques de votre entreprise. votre entreprise vous donne unehauts photographie de performances votre forceà accélérer collective. Comment gérer les potentiels de vos active visant à bonne motiver chacun(e)etàles agir et donc soncollaborateurs propre développement personnel. Nous vous proposons à votre entreprise « parcours de développement capacités » que les hauts au potentiels De plus, nous proposons d’évaluer vos un collaborateurs clés par rapport audes niveau d’excellence existant sein Un meilleur rendement des salaires considèrent avantageux pourlesleur carrière – etdont dontvotre beaucoup de nos de votre industrie, ce comme quic’est voustrès permet de repérer compétences entreprise auraclients besoinseàservent l’avenir.pour En attirer, Faire savoir Chez Mercuri Urval, nous vous proposons les candidats aptes à apporter une valeur maximale à votre équipe et, de et développer les bons profils. identifiantretenir les lacunes et les besoins, nous pouvons vous aider àMercuri concevoir et àc’est développer un plan voussepermettant La philosophie en entreprise Urval, apprendre à mieux connaître et àEntrouver destermes, nous ce fait,deunCoaching meilleur rendement desdesalaires. C’est ce que nous appelons la sélection qualifiée. d’autres de trouver les individus dontpar vous besoin – à temps. réponses le avez biais dialogue avecmaître nos coaches. fontinvestissements office de catalyseurs de développement, car pouvons vousduaider à passer dans l’artLes de coaches réaliser les appropriés en ressources humaines, afin Se préparer pour l’avenir nous pensons quepermettre les dirigeants sont capables de trouver réponses à leurs défis. En collaboration de vous de disposer de l’équipe la plusles solide possible pourpropres mettre en œuvre votre stratégie. fil des ans, nous avons élaboré modèle efficace de gestion des hauts il s’agit d’un modèle en 6 Pour plusAud’information surcoaches, l’Evaluation desuncompétences, veuillez consulter le sitepotentiels; www.mercuriurval.com avec nos les dirigeants identifieront les solutions nécessaires pour répondre aux défis auxquels ils sont phases, applicable aux entreprises du monde entier qui souhaitent croître. C’est un modèle de compétences adapté confrontés et, en définitive, pouretfaire avancer leurdans carrière. les votre culture à l’avenir de votre Analyser entreprise,les quiforces développe vosfaiblesses hauts potentiels et s’assure qued’entreprise vous développiez des potentiels Tous nos Mercuri coachesUrval sont profite certifiésdeCoaches d’Entreprise Mercuri Urval et pour ont participé unprofils programme de formation sa connaissance de votre identifieràles personnels qui pourraient qualifiés pour assumer des fonctions nouvelles et plus exigeantes auentreprise sein de votre entreprise. Notre Programme sur mesure, fondé sur la méthode Activity Based futur Coaching and entreprise. Development », conforme à la déontologie et aux activement au «positionnement de votre nous concentrons sur les objectifs hauts potentiels estcontribuer conçu comme un partenaire de votre département de RH pour le Nous meilleur développement normes de l’ICF (International CoachetFederation). directeurs deNotre vos activités de vos Notredans connaissance de votre stratégie et de vision, ainsi que de possible de vos collaborateurs. méthodologie estdéfis. reconnue le monde entier comme le nec plusvotre ultra. votre culture d’entreprise, nous permet de comprendre, d’identifier et de sélectionner le type d’individus dont vous Pour plusavez d’information sur le Coaching en entreprise, veuillez consulter le site www.mercuriurval.com besoin préparer votre entreprise Pour plus d’information sur lapour Gestion des hauts potentiels,aux conditions de concurrence à venir. nous appelons cela le Recrutement stratégique. C’est votre avantage stratégique pour tirer le veuillez consulter C’est le sitepourquoi www.mercuriurval.com meilleur parti de vos collaborateurs, aujourd’hui comme demain.

Coaching en entreprise

Recrutement stratégique

Pour plus d’information sur le Recrutement stratégique, veuillez consulter le site www.mercuriurval.com

Annonce, plakat, booklet med produktark, kampagnesite, DVD med kampagnemateriale og templates på 9 sprog


17

Mercuri Urval på 9 sprog

Opgaven var at kommunikere essensen af Mercuri Urval og samtidig vise, hvordan Mercuri Urval arbejder – på tværs af regioner. Vel vidende at Mercuri Urval brandet, i de forskellige lande, rummer forskellige positioner, forskellige payoffs, forskellige metoder og forskellig balance mellem produkter og services. Og vel vidende at Mercuri Urval brandet møder forskellige udfordringer afhængig af markedet, konkurrencen, kendskabet og markedsandel.

Making strategies work – it’s all about people

Liquidminds udviklede en 5-trins proces for Mercuri Urval med udgangspunkt i en række workshops. Og dermed skabtes en ny position: Fra ”Select & develop” til ”Connect with your strategy”, der dannede grundlag for enigheden om ny kommunikationsplatform og visuel identitet. Resultatet blev en kampagne med bl.a. imagefilm, corporate film og diverse digitale og trykte publikationer til forankring af den nye platform og identitet.

visuel identitet

Strategisk Platform

Komm. Platform

salgspræsentation

Imagefilm

Mercuri URVAL

annoncer

produktfilm

corporate film

bannere

corporate brochure kampagnesite

global DVD

© LQM 360 Plakat

af Christian Kurt Nielsen, Adm. direktør, Mercuri Urval Danmark

“Liquidminds har styrket omverdenens billede af Mercuri Urval.” "Vi havde behov for professionel kommunikationshjælp, da vi besluttede at blive partnere på TV2News. Liquidminds har været en dygtig samarbejds­ partner, der sikrede, at vores ustrukturerede tanker blev koblet med deres viden og faldt ud som en professionel kommunikationsplatform, vi er meget stolte af.

Christian Kurt nielsen, Adm. direktør, Mercuri Urval Danmark

Liquidminds’ arbejde vakte international bevågenhed, og Liquidminds blev også inddraget i en række internationale projekter, hvor udgangspunktet var den danske kommunikationsplatform. Der er ingen tvivl om, at Liquidminds har været med til at styrke det billede, omverdenen har af Mercuri Urval og vores brand."


18

lancering af TV 2 NEWS

Liquidminds gik i luften med lanceringen af TV 2 News PR

StrAtegisk platform

Liquidminds var overordnet strategisk og kreativ ansvarlig for styring af processen under udviklingen af overordnet kommunikationsplatform, kreativt koncept, kommunikationsunivers, intern forankring og taktiske salgsbudskaber m.m. frem til launch.

komm. platform

Biofilm

Med et 10 mand stort internt ressourcehold lykkedes det at opnå et kendskab på 100% i kernemålgruppen (målsætning 90%).

TV Spots

live sampling web

Bannere

Nyheds agent

Annoncer

TV2 NEWS

studie design

Kampagnesite

Tekst TV

Outdoor

intern kommunikation

Bandereklamer SAS-ligaen POS MATERIALE

konkurrence

cross chaNnel nyhedsbreve komm. EVEnt/ taskforce

© LQM 360

Teaserkampagne

SAS-Liga bandereklamer

af MICHAEL DYRBY, Nyhedschef, TV 2

“Løsningen blev banebrydende og fremtidssikrede TV 2 News.” "Liquidminds stod for lanceringen af TV 2 News i 2006. Med stor indsigt i produktet, med stor forståelse for målgruppen, med en enorm mængde kreativitet og en udnyttelse af alle formater og platforme blev TV 2 News kendt hos alle – INDEN vi gik i luften. Liquidminds forstod at udnytte vores sparsomme midler til det yderste, så kampagnen blev slagkraftig og fornuftig økonomisk. Liquidminds gav os professionalisme og - ikke mindst - deres store engagement og energi, som gjorde News til en succes fra starten. Senere benyttede TV 2 News sig af Liquidminds som projektstyrere på et enormt projekt, der involverede etablering af nyt studie og en ny grafisk linie. Liquidminds leverede sikker smag og forståelse for, hvordan en nyhedskanal kan skabe et moderne udtryk. Løsningen blev banebrydende i nyhedsbranchen og fremtidssikrede TV 2 News. Det er samme udtryk og studie, som stadig fungerer her 2 år efter. Naturligvis styrede Liquidminds projektet, så det blev leveret til deadline og budget."

MICHAEL DYRBY, Nyhedschef, TV 2


19

Annonce

Kampagnesite

Viasat spot

Outdoor

Reklamespots

Annoncer

Intern kommunikation

Bannerkampagne

Teaserkampagne

Lancering

Rekrutteringskampagne

Lancerings event

Studie design


20

placering i branchen

Trods vores unge alder, er vi pĂŚnt placeret blandt de tunge drenge.


21

Kilde : MyResearch 2009

I seneste bureauanalyse har 108 annoncører vurderet de danske reklamebureauer og placeret Liquidminds i top fem. ANALYSE: Bureauet har fokus på ROI BUREAU RATING

#1 Sepia Proximity #2 Liquidminds #3 Halbye Kaag JWT #4 Relationshuset #5 Kunde & Co

18 17 14 14 13

ANALYSE: Bureauet er strategisk stærkt BUREAU RATING

#1 Kunde & Co #2 Halbye Kaag JWT #3 Liquidminds #4 Wibro Duckert & Partners #5 Bark Copenhagen

43 36 33 32 32

ANALYSE: Bureauet har en stærk ledelse BUREAU RATING

#1 Wibroe Duckert & Partners #2 Kunde & Co #3 Halbye Kaag JWT #4 Liquidminds #5 Bark Copenhagen

23 21 17 17 16


22


23

Pressen skrev

Det kræver et stærkt brand og en god historie for at blive promoveret. Derfor dyrker vi os selv! “Kundens budget er det, kundens budget er. Vi skal ikke tro, at vi kan puste det op til det tredobbelte.” Vibeke Nannerup, Adm. direktør, Liquidminds Markedsføring bureauportræt No 7 - 28.02.2009

“Vi skal se os selv, ikke blot som reklamefolk, men som kulturpionerer.” Olga Bastian, Creative director, Liquidminds Bureaubiz - 18.11.2008

“Hvorfor holder vi fast i de gamle bureaumodeller? Kunderne har flyttet sig markant mere end bureauerne...” Vibeke Nannerup, Adm. direktør, Liquidminds Markedsføring bureauportræt No 7 - 28.02.2009

“Selvom folk arbejder i den samme kultur i det samme brand mod de samme mål, er det alligevel så svært for mange at lykkes med at få tingene gjort enkle på tværs af alle afdelinger.” Vibeke Nannerup, Adm. direktør, Liquidminds Protocol, No 5 - 2009


24

TAG OS PÅ ORDET Ja, verdenen bliver mere kompleks. Og ja, både kunder og brands bliver mere og mere flydende, og de kommunikationsmæssige udfordringer bliver større og større. At løse disse udfordringer kræver indsigt, hårdt arbejde og en ny bureautankegang. Kom forbi til en uforpligtende snak. Der er altid kaffe på kanden. Ring til Adm. direktør Vibeke Nannerup på 21 63 67 69 eller Digital direktør, Frederik Zoëga på 20 20 66 59. Du er også velkommen til at sende en mail på vn@liquidminds.dk, ligesom du naturligvis kan se mere om os på liquidminds.dk

VISIONEN FOR LIQUIDMINDS... ...er at åbne armene for den brydningstid, vi står i. At nedbryde siloerne i virksomhederne og udnytte de eksisterende ressourcer i virksomhederne - og dermed skabe bedre og mere økonomiske løsninger, som udnytter alle de muligheder, den nye verden byder på. Lige nu er en af de største udfordringer i vores branche, at forbrugerne og mediebilledet gennemgår en kæmpe forandring samtidig. Forbrugerne er blevet immune over for den klassiske reklame. Vi er langt mere kritiske i dag – og ikke uden grund. Alt er blevet transparent. Det tager under 5 minutter på nettet at finde ud af, om et produkt er godt eller skidt. Reklame vil altid forherlige produktet, men forbrugerne vil dele deres oplevede sandhed. Samtidig er mediebilledet konstant under opbrud. Det gør det svært at planlægge, hvilke kanaler der er de rigtige, hvis man vil nå ud til en given målgruppe. Og det lider virksomhederne under. De aner ikke, hvordan de skal gribe disse udfordringer an, og ofte har de svært ved at samarbejde internt, fordi salgsafdelingen ikke taler med webafdelingen, der ikke taler med r&d, der ikke taler med kundeservice, der ikke taler med marketing osv.

VIBEKE NANNERUP, Founder / Adm. direktør Liquidminds

Det er Liquidmind's vision, at vi kan hjælpe vores kunder med at imødekomme de nye udfordringer og skabe effektive løsninger. Ydermere er det selvfølgelig målet at skabe en professionel og forretningsorienteret virksomhed, hvor overlæggeren er sat højt. Vi skal konstant udvikle os, udfordre og udfordres.

LiquidNews  

Liquidminds Pixibog 2010

LiquidNews  

Liquidminds Pixibog 2010

Advertisement