Page 1

TrendMicro Softwarepakket Downloaden En Installeren Op Uw Apparaat


Er zijn drie dingen om Trendmicro-software voor uw pc te krijgen. Het zijn downloaden, installeren en activeren van de softwarelicentie. Trendmicro biedt niet alleen extra bescherming, maar zorgt ook voor een systematische werking van uw pc.


Verschillende apparaten hebben verschillende manieren om de software te installeren en te activeren. Laten we ze een voor een bekijken. U kunt ook TrendMicro-ondersteuning bellen om stap voor stap instructies te krijgen:


Ramen Hier wordt de technische ondersteuning van Trendmicro gebruikt door eerst op het installatiebestand te klikken dat beschikbaar is op het Windows-pictogram om te downloaden. Download het bestand door het installatieprogramma naar de email te sturen of download het direct op uw lokale computer. Dubbelklik nu op het installatiebestand om het softwarepakket uit te voeren. Voer het opgegeven serienummer in wanneer daarom wordt gevraagd en druk op de knop Volgende.


Ga door de licentieovereenkomst en klik op 'Akkoord en installeren'. Voer het adres van uw e-mail in en klik op Volgende. Geef een installatienaam en klik op Voltooien als alles is voltooid. Dit activeert de software.U kunt TrendMicro Antivirus Nederland om hulp vragen voor het geval u een stap niet begrijpt + 31-858880643.


Mac Volg voor Mac de onderstaande stappen: •Kies de Mac-optie en wacht tot het venster verschijnt. •Download het installatiebestand via e-mail of via een Mac-computer. •Klik op de optie Openen en vervolgens op Doorgaan en nogmaals op Doorgaan, wanneer het welkomstscherm wordt geopend. •Klik na het doorlopen van de licentieovereenkomst op de knop Doorgaan.


•Klik vervolgens op Akkoord en voer het opgegeven serienummer in wanneer daarom wordt gevraagd. •Hierna klikt u op Doorgaan. •Klik op Installeren, voer het beheerde wachtwoord in en klik op Software installeren. •Klik op Doorgaan na het invoeren van het emailadres. •Klik op sluiten als het installatieproces is voltooid.


Dit zijn dus de stappen die moeten worden gevolgd om Trendmicro-software op uw pc te krijgen. Als je een iOS-apparaat of een Android hebt,doe een beroep op Trendmicro Support Telefoonnummer Nederland om alle details te krijgen + 31-858880643. Bron

Trendmicro softwarepakket downloaden en installeren op uw apparaat  

Er zijn drie dingen om Trendmicro-software voor uw pc te krijgen. Het zijn downloaden, installeren en activeren van de softwarelicentie. Tre...

Trendmicro softwarepakket downloaden en installeren op uw apparaat  

Er zijn drie dingen om Trendmicro-software voor uw pc te krijgen. Het zijn downloaden, installeren en activeren van de softwarelicentie. Tre...

Advertisement