__MAIN_TEXT__

Page 5

Kongelig glans over Ridderrennets 50-årsjubileum

- Lions den største sponsoren Brynhild Brattabø fra Jondalen var den heldige som ble trukket ut og fikk gratis reise og opphold. Bak den flotte gaven stod Lions Oslo Maud, som sammen med Lionsklubber over hele landet støtter Ridderrennet. Tekst og foto: Jan Arne Dammen, Ridderrennet

- Jeg ble veldig rørt og glad og det tok lang tid før det gikk opp for meg. Det kunne ikke vært bedre om jeg hadde vunnet en million, for Ridderuka betyr så mye for meg, sa Brynhild som deltok i sitt 19. Ridderrenn.

Kongefamilien

Sammen med nærmere 500 deltagere fra 14 nasjoner storkoste de kongelige seg i sola på det 50. Ridderrennet. Både kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise stilte opp som ledsagere. Kronprinsparet hadde også med seg barna. Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus bidro med å dele ut medaljer til alle deltakerne.

Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus bidro med å dele ut medaljer til alle deltakerne.

Ridderrennet. Brynhild er som mange andre full av lovord om Ridderuka. – Dette gir meg så mye positiv energi, og så lenge armene holder så kommer jeg til å stille opp. På toppen av resultatlista kommer jeg aldri, men viktigere er den positive følelsen av å være i aktivitet og mestre, sier Brynhild.

Halv million fra Lions

Lions er en av Ridderrennets aller største sponsorer og bidrar hvert år til at foreningen Ridderrennet kan holde arrangementet i gang. - Det totale bidraget fra 167 Lions klubber i hele Norge har i 2013 kommet opp i over 500 000 kroner! Dette er et fantastisk resultat, og en viktig inntektskilde for oss, sier en meget fornøyd generalsekretær for

Takk til Lionsklubbene

Brynhild Brattabø deltok i år i sitt 19. ridderrenn, som for øvrig ble sponset av Lions Club Oslo Maud etter loddtrekning.Til venstre Yngvar Andersen fra NRKs helseprogram PULS .

Gunleik Bergrud (71) fra Hjartdal i Telemark og Kaare Dahl (78) fra Eidsvoll ble hedret for å ha gått alle 50 Ridderrenn. Fra v. Ine Wigernæs, Andreas Bergrud, Gunleik Bergrud, Kronprinssesse Mette Marit, prinsesse Märtha Louise, Kaare Dahl og Frode Jahren.

Ridderrennet ønsker å takke for alle bidrag i form av økonomisk støtte. - Vi i Ridderrennet er veldig glade for å ha et godt samarbeid med så mange av Lionsklubbene i Norge, sier generalsekretær Elisabeth Kollerød.

Kronprins Haakon var ledsager for synshemmede Helge Flo som tok sølv i 10 kilometer klassisk i Paralympics i Vancouver i 2010.

5

Profile for Lions Clubs International MD 104 Norway

LION nr 1 2013-2014  

Lion magazine norwegian edition NR.1 2013-2014. Read news and reports from activities, projects and the Lions organization.

LION nr 1 2013-2014  

Lion magazine norwegian edition NR.1 2013-2014. Read news and reports from activities, projects and the Lions organization.

Advertisement