Page 21

LEO

Der gøres klar til chartringen.” Gæsterne” er nummer tre fra venstre, Eilif Schlotfeldt og til højre Hans Vernerbo

Så skete det igen Af: Hans Vernerbo, LEO-Advisor LC Greve Så skete det igen. Lions Club Greve nedkom med en ”lille ny” nemlig en Leo Club. Ved en lille uformel sammenkomst på Aktivitetscenter Olsbækken, blev Greve Leo Club chartret med 12 friske unge mennesker. Alt gik efter planen og der var også store overraskelser. De unge Leo’er blev rigtig klædt på til de opgaver - som de næsten ikke kan vente med at komme i gang med - de fik en rigtig dejlig sweatshirt med tryk. Nu er der ingen tvivl om hvem de er, og hvor de kommer fra. Derudover var der de obligatoriske gaver fra Lions (zoner – kabinet – og Lions DK). Charterbrevet blev underskrevet, og diverse nåle og pins udleveret. Alt lige efter bogen. Greve kommune havde sendt formanden for kultur og fritid - Anne Marie Lyduch som holdt en pæn tale. Derudover var der taler fra DG – LeoD – LeoC – ZF og Leo’s egen John. Vor toastmaster Eilif Schlotfeldt styrede det hele med rolig hånd. De største overraskelser var nok det fremmøde der kom fra andre Leo klubber. Der var medlemmer fra Ålborg – Esbjerg – Odense og Lolland Falster. Sikke en overraskelse. Derefter gik vi over til en dejlig buffet, som vore Lions piger havde fremstillet til dagen. De unge stod for hjemmebagte kager – ikke et øje var tørt.

Da klokken var ca. 22.30 kunne vi ”gamle” ikke klare mere. De unge hyggede sig fantastisk, og var vist nok ikke klar til at gå hjem endnu, men hvad der derefter skete står hen i det uvisse.

Nu håber vi alle, at det snart er os der skal til charterfest i en ny Leo klub. Ringsted og Næstved ”spøger lidt i kulissen”. Held og lykke – det er en stor oplevelse, at være en del af.

Besøg af LEO’s udefra

2014 oktober LION

21

Lions oktober 2014  
Lions oktober 2014  
Advertisement