Page 20

KLUBSTOF

LIONS CLUB AARS UDDELER ½ MILLION i anledning af 50 års jubilæet Største samlede beløb til uddeling nogensinde i klubbens 50 årige historie Lions Club Aars afholder 50 års Jubilæum i år, og med et kendt reklameslogan kan man roligt sige ”det skal fejres…” Derfor har Lions Club Aars også lagt op til noget af en festdag, når 50 års Jubilæet fejres ved en reception fredag den 17. oktober – en reception, hvor klubben har inviteret repræsentanter for de i alt 11 donationsmodtagere, som tilsammen denne dag vil få overrakt ikke mindre end 1/2 Million kroner. Fejringen af 50 års Jubilæet afsluttes med en aftenfest for klubbens medlemmer og ledsagere m.fl. samme dag på Aars Hotel, hvor der helt sikkert vil blive snakket om mange af de sjove timer, klubbens medlemmer har haft i de mange år. ”Det bliver en festlig dag på alle måder, og vi glæder os rigtig meget til at uddele nogle af de mange penge, vi har samlet ind i forbindelse med vore aktiviteter, der spænder over mange ting fra eksempelvis Blomsteraktivitet med salg af blomster til virksomheder, salg af bogen ”Barn af Himmerland” til ikke mindst vores helt store og mest indtægtsgivende aktivitet, Loppemarkedet der afholdes hvert forår og nu også efterhånden nogle gange om efteråret.” udtaler Niels Lunden, der er præsident i Lions Club Aars her i Jubilæumsåret. Donationsmodtagerne ved 50 års Jubilæumsreceptionen den 17. oktober spænder vidt og der bliver både givet til en række helt lokale modtagere, og til formål som måske ikke lige umiddelbart er helt lokale, men som alligevel kommer lokale personer til glæde og gavn på den ene eller den anden måde. Efter forslag fra klubbens medlemmer og indstilling fra klubbens Jubilæumsudvalg, har Lions Club Aars besluttet at donere de 500.000 kroner ved Jubilæumsreceptionen til 11 forskellige modtagere 20

LION oktober 2014

Medlemmerne viser deres nye veste ved en tidligere lejlighed

bl.a. Julemærkehjemmet i Hobro, et efterskoleophold for svagtseende dreng i Aars samt til De danske Hospitalsklovne På trods af, at Lions Club Aars her i oktober uddeler 1/2 Million kroner er det ikke det eneste, klubben har uddelt eller kommer til at uddele i år. Siden nytår er det blevet til adskillige mindre og større donationer i lokalområdet og inden året rinder ud, vil der være bevilget endnu flere penge til gode formål fra Lions Club Aars, der på den måde er med til at støtte mange, mange personer, foreninger og institutioner, der har brug for støtte og en hjælpende hånd.

”Som tidligere nævnt er midlerne til donationerne der uddeles den 17. oktober og årets øvrige donationer især indsamlet i forbindelse med klubbens største aktivitet, Loppemarkedet, der afholdes hvert forår og hvor klubben i de senere år har sat nye rekorder i omsætningen fra år til år. Således blev der ved dette års Loppemarked i april måned omsat for ikke mindre end 420.000 kr. på de 11 åbningstimer – så selvom det kræver en stor indsats fra klubbens medlemmer, ledsagere og andre hjælpere, er det bagefter en fornøjelse at vi igen i år kan uddele rigtig mange penge til forskellige gode formål” slutter Niels Lunden fra Lions Club Aars.

Lions oktober 2014  
Advertisement