Page 1

Maailman johtava käännöspalveluiden tarjoaja


Lionbridge on maailman johtava käännöspalveluiden tarjoaja.

VIESTIVÄTKÖ TUOTTEESI KOHDEYLEISÖN KIELELLÄ? Jos haluat tavoittaa kuluttajia eri puolilla maailmaa, viestiä sisäisesti globaalin yrityksen työntekijöille tai tehdä yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa, on ratkaisevan tärkeää, että käännökset ovat selkeitä, tarkkoja ja kohdekulttuurin mukaisia. Lionbridge kääntää kaiken tarvittavan:

»» Tuotteet ja dokumentaatio »» Ohjelmistot »» Markkinointimateriaali »» Verkkosivustot ja multimedia »» Verkko-opetus ja koulutus. Olemme erikoistuneet kieliosaamiseen ja yrityksen brändimielikuvan säilyttämiseen kaikilla markkina-alueilla.


OVATKO KÄÄNNÖSPROJEKTISI HANKALASTI HAJALLAAN?

Käännösten ostajilla on jatkuvia paineita – heidän on maksimoitava laatu ja tuottavuus sekä pienennettävä kustannuksia. Käännösprojektien hallinta sisäisesti yrityksen eri toimintojen kesken voi olla hankala urakka, ja tuloksena on usein laadultaan vaihtelevia tai epäyhtenäisiä käännöksiä. Lionbridgen ratkaisu tähän ongelmaan on keskitetty käännösten hallinta, joka takaa korkean laadun, antaa selkeän näkyvyyden projekteihin ja parantaa kokonaisuuden hallintaa. Freeway®-verkkopalvelumme sujuvoittaa käännösprosesseja.Yhtenäinen globaali terminologia, tehokas käännösten kierrätys, toimialatietouden hyödyntäminen ja joustavat kieliresurssit ovat esimerkkejä tavoista, joilla Lionbridge voi auttaa


KUN UUDET SÄÄDÖKSET EDELLYTTÄVÄT KÄÄNNÖKSIÄ, ONKO YRITYKSESI AJAN TASALLA?

Säädökset, direktiivit ja viranomaisvaatimukset luovat erityishaasteita tietyillä toimialoilla. Lionbridgen asiantuntijaverkosto on erikoistunut varmistamaan, että tuotteiden ja sisällön käännökset vastaavat kunkin toimialan vaatimuksia.

»» Autoteollisuus »» Kuluttajatuotteet »» Koulutus »» Rahoituspalvelut »» Julkishallinto »» Pelit

»» Terveydenhuolto ja  biotieteet

»» Teollinen tuotanto »» Tekniikka »» Tietoliikenne ja  mobiilipalvelut

»» Majoitus ja matkailu


MIKSI LIONBRIDGE? Ihmiset luovat laadun Kaikkien onnistuneiden käännösprojektien ytimessä on inhimillinen osaaminen – siksi Lionbridgen projektipäälliköt ovat alansa asiantuntijoita, jotka vastaavat projektien viestinnästä, toteutuksesta, raportoinnista, aikatauluista ja asiakkaalle toimitettavasta valmiista materiaalista.

Innovaatioita ja kekseliäisyyttä Lionbridgen Freeway®-verkkopalvelu on tehokas yhteistyöympäristö, jonka työkalut varmistavat yrityksesi käännösprojektien onnistumisen.

Maailmanlaajuinen verkosto, paikallinen asiantuntemus Lionbridgen maailmanlaajuinen toimistoverkosto ja 25 000 alihankkijakääntäjää ovat huippujoukko asiantuntijoita, joilla on erinomainen paikallistuntemus.

Kustannustehokkaat ratkaisut Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa ja laajenee yhä uusille kielialueille, Lionbridgen joustava infrastruktuuri tukee sopeutumista muuttuviin käännöstarpeisiin.

Monipuoliset palvelut Käännöspalveluiden lisäksi Lionbridge tarjoaa mm. lokalisointitestausta, teknisen kirjoituksen palveluja ja monikielisiä verkko-oppimisratkaisuja. Pyydä lisätietoja!


LIONBRIDGEN MAATOIMISTOT »Alankomaat » »Belgia » »Brasilia » »Chile » »Espanja » »Intia » »Irlanti » »Iso-Britannia » »Italia » »Japani » »Kanada » »Kiina » »Korea »

»Norja » »Portugali » »Puola » »Ranska » »Ruotsi » »Saksa » »Singapore » »Slovakia » »Suomi » »Taiwan » »Tanka » »Thaimaa » »Yhdysvallat »

Lionbridge Oy Piispanportti 5 02240 Espoo (09) 613 35 00 www.lionbridge.com

Finnish Brochure  
Finnish Brochure  

Lionbridge Brochure-Finnish

Advertisement