Page 1

3. rész Tengerpart

Zack: Na, és mióta vagytok egy pár? Mi? – kérdezte kórusban Sonny és Noel és gyorsan elkezdtek mentegetőzni. Zack: Jaj, gyerekek csak vicceltem. – hahotázott. – Ő is jön velünk a strandra? Sonny: Hova? Noel: Gyere, segíts csomagolni és majd elmagyarázom.


Noel: A strand egy olyan hely, ahol az ember kifeküdhet napozni, szörfözhet, úszhat és még sok féle szórakozást végezhet. Vagy dolgozhat, mint jelen esetben én. Nálam lehet szörfdeszkákat és búvárfelszerelést kölcsönözni. Sonny: Majd szeretnék én is úszni. Noel: Semmi akadálya, amennyiben tudsz is úszni.


Sonny: Majd azt is megtanulom. Noel: Ha te mondod.


Ekkor belép a szobába Lei és egy másik fiú. Noel: Sonny, ő itt Chad. – mutatott a vörös hajú fiúra. Chad: Sonnynak hívnak? – hökkent meg. Sonny: Igen, miért? Chad: Csak annyira szokatlan. Még soha nem hallottam ezt a nevet. – oda fordul Noelhez – Akkor megyünk a strandra? Noel: Persze.


Noel: Elég kényelmes apa? Zack: Persze kicsim, ne aggódj már. Nem vagyok annyira magatehetetlen. Noel: Jól van apa, elhiszem.


Noel: Azért te figyelj rá! – súgta oda húgának. Lei: Rendben.


Noel: Szia, Nina! Nina: Végre hogy itt vagy! Nekem kellett a kölcsönzőt is vezetnem, amíg te nem távol voltál. Tudod milyen nehéz egyszerre árusítani és figyelni arra, hogy nehogy megfulladjon senki? Noel: Oké, oké! Nina: Már csak egy dolog érdekelne. Noel: És pedig?


Nina: Ki az a jó képű fiú? Noel: Chadre gondolsz? Nina: Nem, a másikra. Arra az aranyos, kék hajúra. Ki ő? Noel: Igazából én sem tudom, de Sonnynak hívják.


Tényleg! Nem is tudok mást ezen a fiún kívül, csak a nevét. Van egyáltalán otthona? Honnét jött? És miért csókolt meg mikor először találkoztunk? Ha külföldi is tudnia kellene, hogy mi az a strand. És miért kék a haja? – ezek a kérdések rohangáltak Noel agyában. Noel: Szerintem nem kellene megbízni benne.


Nina: Szia, én Nina vagyok. Téged hogy hívnak? Sonny: Sonny vagyok. Nina: Sonny? Milyen furcsa név. Idevalósi vagy? Sonny: Nem igazán. Nina: Van barátnőd? Sonny: Mi az a barátnő?


Noel: Ó, az a kis már el is csavarta Nina fejét! Miért olyan közkedvelt ez a srác?


Chad: Szottyi nem jössz úszni? Sonny: Az én nevem Sonny. De én nem tudok úszni. Chad: Majd megtanítalak. Nem nehéz. Nina: Remek ötlet! Én, majd figyellek, és ha fuldokolnál, gyorsan kimentenélek.


Sonny: Most mit kellene csinálnom? Chad: Hát bele menni a vízbe.


Sonny: Ezt lehet, hogy nem kellene. Chad: Muszรกj neked mindig mindenen ennyit rรกgรณdni?


Chad egyszerűen beleugrott a vízbe. Chad: Gyere már! Lemegy a nap is! Sonny: Igen is. A fiú követte Chad példáját és beleugrott a vízbe.


Nagyon szokatlannak vélte a környezetet. Lassult a mozgása, könnyebb lett a teste és nem kapott levegőt. Akárhogyan is csapkodott nem jutott fentebb, sőt, egyre inkább süllyedt. Még hallotta Nina és Chad hangját, de aztán minden elsötétült.

3.resz csillagfiu  

gsdfgdfhghfghd

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you