Page 1

3. rész Tengerpart

Zack: Na, és mióta vagytok egy pár? Mi? – kérdezte kórusban Sonny és Noel és gyorsan elkezdtek mentegetőzni. Zack: Jaj, gyerekek csak vicceltem. – hahotázott. – Ő is jön velünk a strandra? Sonny: Hova? Noel: Gyere, segíts csomagolni és majd elmagyarázom.


Noel: A strand egy olyan hely, ahol az ember kifeküdhet napozni, szörfözhet, úszhat és még sok féle szórakozást végezhet. Vagy dolgozhat, mint jelen esetben én. Nálam lehet szörfdeszkákat és búvárfelszerelést kölcsönözni. Sonny: Majd szeretnék én is úszni. Noel: Semmi akadálya, amennyiben tudsz is úszni.


Sonny: Majd azt is megtanulom. Noel: Ha te mondod.


Ekkor belép a szobába Lei és egy másik fiú. Noel: Sonny, ő itt Chad. – mutatott a vörös hajú fiúra. Chad: Sonnynak hívnak? – hökkent meg. Sonny: Igen, miért? Chad: Csak annyira szokatlan. Még soha nem hallottam ezt a nevet. – oda fordul Noelhez – Akkor megyünk a strandra? Noel: Persze.


Noel: Elég kényelmes apa? Zack: Persze kicsim, ne aggódj már. Nem vagyok annyira magatehetetlen. Noel: Jól van apa, elhiszem.


Noel: Azért te figyelj rá! – súgta oda húgának. Lei: Rendben.


Noel: Szia, Nina! Nina: Végre hogy itt vagy! Nekem kellett a kölcsönzőt is vezetnem, amíg te nem távol voltál. Tudod milyen nehéz egyszerre árusítani és figyelni arra, hogy nehogy megfulladjon senki? Noel: Oké, oké! Nina: Már csak egy dolog érdekelne. Noel: És pedig?


Nina: Ki az a jó képű fiú? Noel: Chadre gondolsz? Nina: Nem, a másikra. Arra az aranyos, kék hajúra. Ki ő? Noel: Igazából én sem tudom, de Sonnynak hívják.


Tényleg! Nem is tudok mást ezen a fiún kívül, csak a nevét. Van egyáltalán otthona? Honnét jött? És miért csókolt meg mikor először találkoztunk? Ha külföldi is tudnia kellene, hogy mi az a strand. És miért kék a haja? – ezek a kérdések rohangáltak Noel agyában. Noel: Szerintem nem kellene megbízni benne.


Nina: Szia, én Nina vagyok. Téged hogy hívnak? Sonny: Sonny vagyok. Nina: Sonny? Milyen furcsa név. Idevalósi vagy? Sonny: Nem igazán. Nina: Van barátnőd? Sonny: Mi az a barátnő?


Noel: Ó, az a kis már el is csavarta Nina fejét! Miért olyan közkedvelt ez a srác?


Chad: Szottyi nem jössz úszni? Sonny: Az én nevem Sonny. De én nem tudok úszni. Chad: Majd megtanítalak. Nem nehéz. Nina: Remek ötlet! Én, majd figyellek, és ha fuldokolnál, gyorsan kimentenélek.


Sonny: Most mit kellene csinálnom? Chad: Hát bele menni a vízbe.


Sonny: Ezt lehet, hogy nem kellene. Chad: Muszรกj neked mindig mindenen ennyit rรกgรณdni?


Chad egyszerűen beleugrott a vízbe. Chad: Gyere már! Lemegy a nap is! Sonny: Igen is. A fiú követte Chad példáját és beleugrott a vízbe.


Nagyon szokatlannak vélte a környezetet. Lassult a mozgása, könnyebb lett a teste és nem kapott levegőt. Akárhogyan is csapkodott nem jutott fentebb, sőt, egyre inkább süllyedt. Még hallotta Nina és Chad hangját, de aztán minden elsötétült.

3.resz csillagfiu  
3.resz csillagfiu  

gsdfgdfhghfghd