Page 1

Prijslijst Geldig tot 31 dec 2012

BUNGALOWPARK

Type A Voor 4 personen

Vanaf € 45,per nacht*

Of Naf 110,per nacht*

The Pearl of the Caribbean

Type A Plus Voor 4 personen

Vanaf € 55,per nacht*

Of Naf 140,per nacht*

Type B Voor 2 personen

Vanaf € 35,per nacht*

Of Naf 90,per nacht*

*Prijzen zijn exclusief 7% logeerbelasting en eindschoonmaak

Eindschoonmaak Type A € 50,- Naf 125,Eindschoonmaak Type B € 30,- Naf 75,Extra bed € 10,- Naf 25,Overige faciliteiten Transfer Welkomstpakket Wassen Drogen Huur koelbox Huur badlakens

Naf 80,Naf 75,Naf 7,Naf 7,Naf 5.50 Naf 4,-

Voor beschikbaarheid verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Op deze wijze heeft u altijd onze beste aanbieding, geheel afgestemd op uw wensen en uw verblijfsduur. Ook zeer geschikt voor langer verblijf.

Type A Een 3 kamerbungalow met 2 slaapkamers is voorzien van airco, grote fan in de woonkamer, kluis, telefoon, televisie en een compleet ingerichte keuken. Type A Plus Een 3 kamerbungalow plus met 2 slaapkamers is hetzelfde als de Type A, alleen is het type plus onlangs gerenoveerd en heeft een nieuwe keuken met granieten aanrechtblad, waterkoker en combi magnetron en flat screen tv in de woonkamer. Type B Een 2 kamerbungalow met 1 slaapkamer is voorzien van airco, grote fan, zitje, kluis, telefoon, televisie en een compleet ingerichte keuken

Type A, Type A Plus

Type B


Curaçao Curacao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen is al jarenlang een waar vakantieparadijs. Met een altijd aangename temperatuur, een prettige, gastvrije bevolking, prima accommodaties en uitstekende watersportmogelijkheden is Curacao het eiland om een heerlijke vakantie te vieren met familie en vrienden. U vindt er weinig tot geen hoogbouw, waardoor het landschappelijk schoon onaangeroerd is gebleven.

De hoofdstad Willemstad is een bezoek meer dan waard; verdeeld in 2 gedeeltes, Punda en Otranbanda, maar verbonden door de uit 1888 stammende Koningin Emmabrug (ook wel pontjesbrug genoemd). Het centrum biedt u tal aan fraaie winkels, uitstekende restaurants en gezellige terrasjes. Bovendien treft u er vele bezienswaardigheden, zoals de floating market.

Curacao biedt u een gevarieerd landschap met wellicht meer diversiteit dan u in eerste instantie zult verwachten. U vindt er prachtige strandjes, indrukwekkende baaien en een onderwaterwereld die jaarlijks vele duikers trekt. De vele forten en landhuizen zijn karakteristiek voor het eiland.

Op +/-20 autominuten van Willemstad en diverse stranden o.a. Mambo Beach en Jan Thiel, ligt het bungalowpark “The Pearl of the Caribbean”. Een warm, gezellig complex dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en een familiaire sfeer. Waar een klein park groot in kan zijn, bijvoorbeeld ons kristalheldere zwembad met gratis ligbedden Vanzelfsprekend hebben we op het park een eigen receptie waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt. Graag helpen wij u aan de beste duikscholen, autoverhuurbedrijven en restaurants. Tegen een kleine vergoeding maakt u gebruik van onze wasserette en zoals een goed Curaçao’s gebruik betaamd hebben we altijd een BBQ te leen. Tevens wordt ons park de hele nacht bewaakt.

The Pearl of the Caribbean Weg naar Sta Catharina z/n Curacao, Nederlandse Antillen Tel: 00 5999 7674866 Portable: 5225281 www.thepearlofthecaribbean.com info@thepearlofthecaribbean.com

Brochure  

brochure from the pearl

Brochure  

brochure from the pearl