{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 81

MINDFULNESS Mindfulness er en opmærksomhedspro­ ces og er relevant for ACT for at blive bed­ re til at øge evnen til accept og defusion (iagttagelse af dine tanker). Blot at være i nuet og tillade det svære på trods af smer­ ter er formålet med mindfulness. Det er meget individuelt, hvor længe man kan sidde med sig selv og blot være til stede med sig selv, da smerter er individuelle, og for nogle kan to minutter i sådan en øvelse synes som en evighed. Øv dig, mærk dig selv, vær åben, og vær nysgerrig på dig selv, selvom det synes ubehageligt eller smertefuldt, og du i virkeligheden har lyst til at flygte fra smerten eller finde noget at dulme smerten med. Mindful­

biopat & naturopath ibm

INGEN ENERGI? MANGLENDE SØVN? SVAGT IMMUNFORSVAR? DÅRLIG FORDØJELSE? SUKKERCRAVINGS? Hvad er din udfordring? Lad mig hjælpe dig! GRATIS INTRO SAMTALE Book mig til en gratis samtale, hvor du kan få afklaring på, hvordan jeg kan hjælpe dig.

anjaballegaard.dk tlf. 30337240 mail: kontakt@anjaballegaard.dk lystrupmindevej 2, 8654 bryrup

ness er et værktøj til at komme i bedre kontakt med sig selv og være med sig selv på trods af vanskelighed. Hvordan ville det føles for dig at sidde i stilhed og blot dyrke dig selv et øjeblik? Forsøger man at undgå eller under­ trykke sine smerter, så viser studier, at det blot intensiverer smerten og er forbun­ det med angstlidelser, depression, højere niveauer af stofmisbrug, overdrevne be­ kymringer, ringere livskvalitet, dårligere arbejdspræstationer, hvilket synes som nok grunde til at begynde at arbejde ud fra principperne i Acceptance & Commit­ ment Therapy til at skabe et bedre liv for sig selv. Kun du kan foretage ændringer til at skabe forandring.

Klinik for komplementær behandling Vejledning i sundhedsfremmende tiltag – eller når kroppen er udsat for sundhedsmæssige udfordringer På klinikken anvendes: • Kost-, urte- vitamin- og mineral vejledning • Iris-analyse – som fortæller om kroppens sundhedstilstand. • Vega-test og Vega check – som fortæller om fødevare reaktioner, vitamin- og mineralbalance.

Frede Damgaard Ernæringsterapeut DET Phytoterapeut (Urteterapeut) Biopat/Naturopath ibm

En komplementær vejledning som er et supplement, ikke et alternativ… Mariane Thomsens Gade 31, 3. Sal, 1. lejlighed 8000 Århus C frede.damgaard@gmail.com ∙ 86 11 40 42 ∙ frededamgaard.dk

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement