{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 65

OPSKRIFT

Mættende

morgenmadspandekager Her er en af mine favoritter til en langsom weekendmorgen: små tykke bananpandekager. De dur også på en hurtig hverdagsmorgen, hvis du kan afsætte ca. 10 minutter til at lave morgenmad til store og små. Længere behøver det ikke at tage.

Nanna Ewald Stigel Ernæringsterapeut DET

PANDEKAGER Det skal du bruge til 5-6 små tykke pandekager: 1 most banan 1 æg 15 g kokosmel 1 knsp. vanilje 2-3 spsk. boghvedemel 1/2 tsk. salt 1 tsk. kanel Sådan gør du: Mos bananen. Rør ægget i. Kom ko­ kosmel, vanilje, boghvedemel, salt og kanel i blandingen, og pisk det godt igennem med en gaffel. Steg pandekagerne i rent økolo­ gisk smør eller kokosolie, til de er let gyldne. Serveringsfif: Server fx pandekagerne med peanut­ butter, banan og kokos ovenpå. Eller bland 1 spsk. tahin med en lille most banan, og server til. Pandekagerne er også dejlige med friske bær til. Protein fra morgenstunden Det er en god idé at skyde dagen i gang med lidt protein fra morgenstunden. I disse pandekager i form af æg, men du kan selvfølgelig også få protein fra fisk, bælgfrugter, kød eller andre kilder, du foretrækker. Spis lidt protein sammen med grønt, frugt eller bær og lidt godt fedt, så du bliver sendt næret afsted, in­ den dagen for alvor starter. Protein er med til at holde dit blodsukker stabilt, og det vil du måske kunne mærke som større mæthed, mere stabil energi da­ gen igennem og færre cravings. God fornøjelse.

SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 65

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement