{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 64

ANNONCE

Min historie Birthe kender kun alt for godt følelsen af at vågne og føle, at hun havde sovet dårligt. Det var Birthes hverdag i mere end 5 år. –Hver morgen når jeg vågnede, følte jeg mig træt og uoplagt og kunne næsten ikke overskue hverdagen. Efter jeg er begyndt på Melissa Dream, vågner jeg glad og frisk.

Modelfoto

Nu sover jeg som en drøm Birthe bor i en lille forstadsby nær Vejle. Sammen med sin mand driver hun en mindre tømrevirksomhed, hvor hun står for at lave regnskab.

de afslappende, men ikke sløvende og støtter nervefunktionerne. Jeg købte en pakke og gik hjem fuld af forventning.

Var i dårligt humør

–Det er en fantastisk følelse at gå i seng om aftenen og vide, at jeg kan sove roligt hele natten. Det giver mig ro ! Jeg er glad igen og jeg føler, jeg har fået mit liv tilbage.

–Vi har haft et godt liv med mange glæder. Desværre blev alt dette overskygget af, at jeg for snart 5 år siden begyndte at sove uroligt og vågne midt om natten. Det påvirkede mig meget. Jeg var ofte i dårligt humør, og jeg var træt hver eneste dag. Jeg begyndte, at trøstespise, fordi jeg syntes det gav mig mere energi. Det betød blot at jeg voksede ud af alt mit tøj, og blev endnu mere ked af det.

Fik anbefalet helsetabletten Melissa Dream

–En dag stod jeg og talte med min nabo om det. Hun anbefalede mig at prøve Melissa Dream™ tabletten, som hun havde hørt meget godt om.

Nu sover jeg roligt hver nat

Hvor kan du købe Melissa Dream ?

Melissa Dream kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og andre helsebutikker. Fåes også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

–Jeg spurgte efter dem i Matas, hvor de fortalte mig, at Melissa Dream hjælper med at bevare en rolig nattesøvn ; samtidig virker

SAMMENHÆNG MELLEM SØVN OG VÆGT

Mennesker, der sover for lidt, har tilbøjelighed til at være mindre opmærksomme, være irritable, og have ringere helbredstilstand med tendens til overvægt. Langtidsstudier viser, at de af os, der sover for dårligt, ofte tager på i vægt med øget risiko for at udvikle fedme. Hvis du forsøger at gå ned i vægt, er det derfor en naturlig konklusion, at sørge for at få en god og rolig nattesøvn.

Det gode råd gør forskellen www.matas.dk

Din lokale

helsekost Det gode råd gør forskellen

www.newnordic.dk

Online Store

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement