{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 63

Mælkesyrebakterierne gavner ikke kun optageligheden af de aktive stoffer. De hjælper også med at holde hele fordøjelsen og især tyktarmen sund.

Mælkebøttesaften fermenteres i store tanke, så de aktive stoffer er lette at op­ tage gennem tarmen og bringe videre til leveren og nyrerne, hvor de smukke blomster gør deres store arbejde. Saf­ ten podes med mælkesyrebakterier fra naturen, som så opformerer sig i lø­ bet af fermenteringen. Det hjælper på mælkebøttesaftens evne til at fungere allerede i tarmene. Efter endt mælke­ syregæring tappes ekstrakterne i bagin-box-kartoner. Bag-in-Box sikrer, at ekstrakterne ikke ilter under brug, det giver optimal holdbarhed sammen med aktive mælkesyrebakterier. Bok­ sen er desuden super nem at have stå­ ende i køleskabet, så du lige kan tage et shot.

Fermenteret mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark er 100 pct. økologisk.

MÆLKEBØTTEEKSTRAKTEN FRA HERRENS MARK ER:

Hvad betyder fermentering? En fermentering er en proces, hvor man får fx mikroorganismer og deres enzymer til at omdanne nogle stoffer. I det her tilfælde er det naturens egne bakterier fra planterne, som gør arbej­ det i modsætning til andre fermente­ ringer, hvor man kan finde på at bruge sukker til at opformere bestemte bak­ terier. Det kan give en skævvridning i forhold til den mangfoldighed af mælkesyrebakterier, der forekommer naturligt i urter, som har vokset på en sund økologisk jord. Og netop vo­ res tarme – og alle andre slimhinder, der er beklædt med bakterier, har det bedst med mangfoldighed, som både beskytter og styrker vores kroppe.

• Upasteuriseret • Uden alkohol og tilsætningsstoffer • 100 pct. vegansk • 100 pct. økologisk

Prøv en tremåneders kur med mælkebøttesaft fra Herrens Mark, og lav din egen vurdering af, hvorvidt udrensningen virker.

SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 63

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement