{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 46

MAD & KROP

– At gradvist indføre flere kalorier i kos­ ten giver metabolismen mulighed for at blive genaktiveret meget bedre end ved at introducere et hurtigt kalorie­ overskud fra den ene dag til den an­ den. – Den hjælper med at tilpasse og styre sultfornemmelse efter diæten. – Den hjælper på dit forhold til mad, da du får en forståelse for, hvordan den påvirker kroppen, og hvorfor kroppen reagerer, som den gør.

OM MONTSERRAT FARRÉ HERNÁNDEZ – Biopat/Naturopath ibm – Certificeret i klinisk- og sportsernæring – Diætiststuderende www.cbnibm.dk

Opsummering: At øge kulhydrater og fedtstoffer grad­ vist og langsomt er en meget effektiv og skånsom måde at opnå dit vedligehol­ delseskalorieindtag på igen efter en pe­ riode med et lavt kalorieindtag, uden at kroppen reagerer uhensigtsmæssigt med en hurtig lagring af fedt. Derfor er den en god strategi, som helt klart er værd at prøve.

Fermenteret Mælkebøtteekstrakt

Understøt fordøjelse og leverfunktion

BOOST DIN SUNDHED OG VITALITET

NY BOG

Kål smager skønt Styrker og forebygger Afgifter og beskytter Virker antiinflammatorisk

Naturligt kosttilskud med mange fordele: • Udrensende • Kan anvendes dagligt eller som en 3-mdr. kur • Understøtter fordøjelse samt mave- og leverfunktion

Mælkebøtte bidrager til normal mave- og leverfunktion. Bidrager samtidig til mave-tarmsystemets velbefindende pga. den præbiotiske effekt.

46

//

www.herrens-mark.dk · info@herrens-mark.dk · +45 64 78 10 52

Læs mere på lisbethtordendahl.dk

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement