{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 119

ANNONCER

6

Naturlig udrensningskur — når livet har været lidt for fedt Fermenteret Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark. Mælkebøtteekstraktet, som ikke er pasteuriseret og indeholder levende mælkesyrebakterier har en syrlig-bitter smag. Det er bedst at drikke det rent, da den bitre smag på tungen stimulerer udskillelsen af galde. Galde har betydning for kroppens evne til at fordøje og er nødvendigt, for at vi kan omsætte fedt. Du kan med fordel anvende Mælkebøtteekstrakt dagligt: Daglig dosis er da 1-2 bægre (30-60 ml). Ved kroniske tilstande anbefales 90 ml ­(3 bægre) dagligt, indtil effekten mærkes. Derefter 60 ml dagligt. Bruges ekstraktet som en udrensningskur, anbefales det, at det bruges over minimum en tremåneders periode: • 1. uge: 1 bæger dagligt (i alt 30 ml) • 2. uge: 2 bægre dagligt (i alt 60 ml) • 3. uge: 3 bægre dagligt (i alt 90 ml) • 4. uge: 4 bægre dagligt (i alt 120 ml) • De sidste otte uger: 2 bægre dagligt (i alt 60 ml)

7

6

Terranovas B12 er i en methylcobalamin form, som giver en bedre effekt af B12 i forhold til cobalamin Specielt personer over 50 år og veganere kan være i risikozonen. B12 tages bl.a. for immunsystemet, mod træthed og for at opretholde den normale funktion i nervesystemet. Dette 100 pct. vegetabilske B12-vitamin effektiviseres i kroppen, når det indtages med et tilsat Magnifood® Complex. B12-vitamin bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, og derfor kan B12-mangel bl.a. medføre træthed. B12-vitaminer optages igennem kosten, hvor de findes i mejeriprodukter, kød og fisk. Derfor er vegetarer og veganere ofte ramt af B12-mangel, og der kan B12-kosttilskud være et godt alternativ. Fås i helsekostbutikker. Læs mere på www.terranova-nutrition.dk.

7

8

8

VILD NORD er et dansk produceret marine kollagen brand Produktet består udelukkende af nordiske råvarer fra den vilde natur. Vild Nord-navnet er skabt af to helt essentielle ord for brandet, nemlig VILD og NORD, der symboliserer virksomhedens syn på sundhed, natur og miljø. VILD – den vilde natur, det naturlige, det levedygtige, det rå, det sunde. Råvarerne i produkterne vokser/lever i den vilde natur og er så vidt muligt vildt-høstet, -fanget eller -plukket. At alle råvarerne lever i den rå natur kan dermed give et højere næringsindhold. Samtidigt efterlader råvareproduktionen ikke dyrknings-ar i naturen, da planter og dyr vokser og gror på naturens præmisser. NORD – Norden, hvor arbejdet med rene nordiske råvarer sker ud fra en betragtning om, at råvarerene hentes lokalt, kan være med til at sikre nogle af de bedste råvarer i verden. Det sparer samtidig miljøet for unødig Co2-udledning.

// 119

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement