{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 111

TIPS

Gode råd

til din sundhed og dit velvære

Ny metode til måling af stress — så nemt som at børste tænder Banebrydende forskning til ny forståelse af forholdet mel­ lem hjerne, stress og sygdom ligger bag StressCare-koncep­ tet, som er opfundet og udviklet af læge, ph.d. og iværk­ sætter Søren Ballegaard. På klinikken, som har til huse i Hellerup, anvendes et StressMeter, der er på størrelse med et termometer, som kan måle graden af ubalance i det ube­ vidste nervesystem og dermed graden af stress. Målingen kombineres med en række enkle og effektive antistress-me­ toder i et nøje udviklet og mangesidet StressCare-program. Programmet tager udgangspunkt i fire grundelementer: Måling, refleksion, handling og kontrol og baserer sig på en individuel plan, som du og lægen udarbejder sammen i klinikken. Herefter går du i gang med et forløb, der in­ debærer en stor portion egenindsats, og frem for alt er det helt uden brug af medicin. Herefter fortsætter du målin­ gerne hjemme, hvor der samtidig skal følges et 2-ugers træ­ ningsprogram. Hjemmebehandlingen indebærer desuden

nervestimulation ved at anvende en teknik, som er opnået efter få ugers træning og instruktion. Det bærende element i Søren Ballegaards StressCare-­ program er to nye videnskabelige opdagelser, nemlig at vi i dag, næsten lige så simpelt som vi måler kropstem­ peraturer, kan måle, hvorvidt vi er påvirket af sund forbi­ gående stress eller en usund vedvarende stress. Er der tale om vedvarende stress, kan der genskabes en sund stresstil­ stand ved selv at måle dagligt, føre dagbog online, reflekte­ re over og handle i forhold til målet. Det hele kombineres med at aktivere specielle sensorer på kroppens overflade et par gange dagligt i tre måneder. Du kan læse meget mere om StressCare-behandlingen på ballegaardstresscare.dk.

Kan Jang lindrer effektivt forkølelsessymptomer og træthed efter sygdom. Kan Jang tabletterne tages ved første tegn på forkølelse, og hjælper kroppen med at dæmpe inflammationen. Kan Jang er et godkendt naturlægemiddel baseret på ekstrakter fra urterne Andrographis paniculata og Eleutherococcus senticosus (russisk rod). Læs indlægssedlen før brug.

Kan Jang er et godkendt naturlægemiddel

Kan Jang kan købes på apoteket, Matas og i helsekostforretninger.

Kan Jang, filmovertrukne tabletter. Indeholder ekstrakt af Andrographis paniculata og russisk rod. Virkning: Naturlægemiddel til lindring af forkølelsessymptomer og ved træthed og rekonvalescens. Advarsler og forsigtighedsregler: Må ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Må ikke anvendes ved overfølsomhed overfor indholdsstofferne. Anvendes med forsigtighed ved forhøjet blodtryk. Indeholder lactose og bør derfor ikke anvendes ved arvelig galactoseintolerans, Lapp Lactase deficiency (arvelig lactasemangel) eller glucose/ galactosemalabsorption. Indeholder methylparahydroxybenzoat, der kan give allergiske reaktioner (kan optræde efter behandlingen). Kan Jang bør ikke anvendes under graviditet og amning, da der ikke er tilstrækkelig dokumentation. Bivirkninger: Meget sjældne: uregelmæssig hjerterytme og/eller blodtryksstigning hos personer med forhøjet blodtryk. Sjældne: allergiske hudreaktioner. Frekvens ukendt: Søvnløshed. Dosering: Voksne: 4 tabletter 3 gange dagligt i højst 2-3 måneder. Pakninger: 30 tabletter, 100 tabletter. Læs indlægssedlen grundigt // 111 inden brug. - Midsona Danmark A/S, Klostermarken 20, 9550 Mariager, tlf: 9854 2288.

ANNONCE

Effektiv mod forkølelse

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement