{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 110

B Ø GER

Boganmeldelser TRYK OG GLAD KVINDE af Katrine Birk Bogen tager udgangspunkt i klassisk kinesisk medicin, zoneterapi, akupressur samt forfatterens egne erfaringer og fortolkninger. Zone­ terapi og akupressur/akupunktur er nogle af de mest kendte behand­ lingsformer inden for kinesisk medicin, hvilket også er bogens om­ drejningspunkt. Bogen er skabt ud fra et ønske om, at alle kan være med og fokuserer på, hvordan man kommer mere i balance og får højere velvære. Du lærer, hvordan du styrker dig selv derhjemme med enkle redskaber til zoneterapi og akupressur. „Tryk & Glad Kvinde“ er en hyldest til kvinder i alle aldre, som fortæller om og giver tips til ge­ ner som menstruationssmerter, fertilitetsproblemer, træthed, stress, oppustet mave, PMS, manglende sexlyst, svækket immunforsvar, stof­ skiftelidelser, gener i overgangsalderen og alt det andet, mange kvin­ der døjer med på et tidspunkt i deres liv

BALANCE I STOFSKIFTET af Inger Mann Forbes og Else Marie Juhl Thomsen Sig farvel til din stofskiftepersonlighed, og forstå, hvad den bagved­ liggende årsag er til, at du har for højt eller for lavt stofskifte, og gør noget ved det, så hverdagen igen bliver overkommelig. Bogen ”Ba­ lance i stofskiftet” beskriver de særlige personlighedstræk, som er i spil ved stofskifteproblemer og forklarer, hvordan de kan skabe en kronisk indre stress, som kan ødelægge stofskiftet. Bogen uddyber, hvordan den kroniske indre stress er i stand til at påvirke vores gener og dermed også har indflydelse på, om vi bliver syge. „Balance i stof­ skiftet“ opererer i et forskningslandskab, der netop nu udgøres af vig­ tige temaer inden for sygdoms- og sundhedsområdet, nemlig mental sundhed og epigenetik. Bogen fortæller om de seneste videnskabelige landvindinger i et sprog, alle kan forstå.

BOOST DIN SUNDHED MED ANTIINFLAMMATORISK KOST af Penille Kruse Din fordøjelse skal være en fornøjelse, intet mindre! Sådan lyder det i bogen, som tager udgangspunkt i ernæringsterapi og funktionel me­ dicin fra USA, og hvor du vejledes igennem en livsstilsændring. Du får redskaber til, hvordan du på otte uger med din kost kan dæmpe inflammation, mindske gener og symptomer, styrke fordøjelsen og få mere energi i din hverdag. Fordøjelsen er afgørende for, om du får næringsstoffer og energi ud af den mad, du spiser. Bogen omhandler derfor, hvordan du kan optimere din fordøjelse, dels gennem en eli­ minationsdiæt, dels gennem praktiske fif til, hvordan du stimulerer din fordøjelse. Du får et uge til uge-program, tre ugers kostplan og meget andet til at toptune din fordøjelse.

110

// SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement