{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 101

Betaler du for drømmen om den gode form? Pengemændene bag landets fitness-­ centre griner hele vejen ned til ban­ ken, når kalenderen viser start januar. For så boomer centrene med nystar­ tede motionister, for nu skal nytårs­ forsættet udleves, og 20. gang er jo lykkens gang. Omkring 750.000 dan­ skere er medlem af et fitnesscenter, men omkring 40 pct. er såkaldte inak­ tive medlemmer, og de passive kun­ der er de bedste kunder for centrene. Deres bidrag holder forretningen kø­ rende, men de slider hverken på faci­ liteterne eller bruger det varme vand.

Mange betaler for trænings­muligheden i fitnesscentre, så de ikke sættes i den udskældte bås af fysisk inaktive. Måske er du blandt den store del, som betaler for drømmen om den gode form og bliver hængende i cen­ trets register, men medlemskortet har ikke været oppe af pungen andet end et par gange. Så stop op nu, og tænk dig om! Det er jo fjollet og ikke mindst spild af penge. Måske er fit­ nesscentret ikke stedet for dig. Tænk over, hvilke motionsformer som gør dig glad og får dig op af sofaen af lyst og ikke tvang. God søvn, god træning. God træning, god søvn. Når du er dødtræt, så ligger motivati­ onen til træning nok på et meget lille sted. Det kan faktisk også være deci­ deret farligt at træne, hvis kroppen er meget træt. Du risikerer at gøre dine øvelser forkert, fx får du måske ikke spændt op i core, når du løfter en tung vægtstang, hvilken kan resultere i en rygskade. Kroppen skal være klar til træning, så træn heller ikke, hvis du har tømmermænd, er syg eller på an­ den måde er „under the weather“.

Så god søvn og god træning er afhæn­ gige af hinanden. I Night Complex fra Nordiq Nutrition findes afstresnings­ mineralet nummer et, nemlig mag­ nesium. Magnesium er for eksempel vigtigt for en god energiomsætning og er samtidig med til at sørge for, at musklerne kan slappe tilstrækkeligt af. Derfor kan magnesiummangel ofte resultere i muskelkramper, træt­ hed og uro i benene. Humle er desuden tilsat, som er en velkendt urt i Danmark, der ud over at virke beroligende også virker afstres­ sende på vores immunforsvar. Humle indeholder alfasyrer, som kan ned­ sætte hastigheden af nogle af de en­ zymer, som er blevet overreagerende i immunforsvaret. Meget mere finder du i Night Com­ plex, herunder den helt specielle „Nordiq Hormetic blend“. Spis sundt, drik vand, og prøv at støtte kroppen med Nordiq Nutriti­ on. Du er nu klar til at hive fitnesskor­ tet op af pungen, snøre løbeskoene eller noget helt tredje. Motivationen skal nok komme helt af selv, når do­ paminen belønner din hjerne, og du mærker, hvor glad og godt tilpas du bliver af din træning.

Nordiq Nutri-Sport er veganske produkter, som hjælper dig før, under og efter træning.

I „Nordiq Hormetic blend“ finder du en sammensætning af udvalgte plantestoffer, som medvirker til at aktivere kroppens immunsystem, rensefunktionen og energiproduktion på en helt naturlig måde.

// 101

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement