Page 24

KOSTTILSKUD

Super B-Complex til din travle hverdag Det kan være svært at give slip på alle de ting, der belaster vores nervesystem i dagligdagen

Super B-Complex Super B-Complex er en unik blanding af fire adaptogene urter og B-vitaminer, der bl.a. beskytter og normaliserer nervesystemet. De adaptogene urter - astragalus, schisandra, russisk rod og rosenrod - indeholder plantestoffer, der er i stand til at hjælpe kroppen tilbage i balance, hvis den er bragt ud af balance af eksempelvis stressfaktorer. Derfor er Super B-Complex et godt supplement til din travle hverdag.

Din Helsekost Specialist

Natur-Drogeriet udvikler, producerer og markedsfører naturlægemidler, kosttilskud og helseprodukter til hele familien. Produkterne findes hos den autoriserede forhandler, helsekostforretninger, Matas og apoteker. KOSTTILSKUD: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes 24 // af SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge anden fagekspert.bør Savner dutræde kilder og referencer, til redaktionen. gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for eller børn. Kosttilskud ikke i stedet forskriv varieret kost.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning august 2019  

sund-forskning august 2019  

Profile for linisha