Page 104

K LUM M E

Vi lærte det gennem dyrebehandlinger… Scanalka var den gang for 35 år siden et værdifuldt værktøj til at minimere kroppens problemer, og det interessante var, at de små mineraltabletter såmænd også virkede på vores firbenede venner som hunde, heste og katte. Det var måske netop de mange erfaringer på dyr, der var mest overbevisende, for de fortsatte jo på det samme foder, blev ikke flyttet fra boks eller uldtæppe, men alligevel blev deres pels og hud hel igen efter eksem, alligevel fik de appetitten igen, og de holdt op med at have ond i bagpart eller poterne. For det er, hvad en grundlæggende mineralterapi kan gøre: » Holde alle kroppens celler intakte og gør dem samarbejdsvillige, sende gode signaler (enzymer) rundt og skabe kommunikation. » Minimere risikoen for at udvikle sygdomme fx i hud, tarme og led. » Mineraler hjælper med at holde slimhinder intakte, så de bedre kan afværge fremmede indtrængere. » De sørger også for at ledvæske, sener og muskler får de rette næringsstoffer, så vi under sport og aktivitet lettere kan restituere. » Det er også mineralerne, der sørger for en ordentlig knoglestruktur, og ja, i den milde men meget psykisk belastende afdeling, også sørger for en god hårvækst ved at forsyne fx hovedbunden med de rette næringsstoffer.

Vi brugte Scanalka, når vovsen hang med ørerne, havde mistet appetit og pels, og dyrlægens råd ikke havde hjulpet. Dosering: 1/3 af menneskedosis (som er 9 tabl,) hvis det er af labradorstørrelse, til de mindste blot ¼. Hæld dosis i et glas kogt koldt vand, og brug det enten som drikkevand eller bland det i maden. Fortsæt i en måneds tid. Når vi anvendte Scanalka til heste, kunne vi blot blande tabletterne i foderet, og man skulle jo mene, at en hest på 600 kg skulle have ti gange så mange tabletter som en kvinde på 60 kg, men det er ikke tilfældet. Vi kunne nøjes med at give en cirka dobbeltdosis, og også her så man mærkbare og mærkværdige resultater. Mærkværdige, fordi det indimellem var lidelser,

Aquamin er et unikt marine multimineral kompleks, som er udvundet af rødalgen Lithothamnion calcareum. Aquamin indeholder bioaktivt calcium, magnesium samt 72 andre spormineraler. De mange spormineraler i Aquamin er alle byggesten til kroppens mange funktioner, og skal tilføres udefra, da kroppen ikke selv kan danne mineraler. Havplanter (herunder alger og tang) er desuden 10–20 gange rigere på mineraler end planter, som vokser på land. Aquamin er samtidig 100 % bæredygtig, da man kun høster de fuldmodne alger, som har nået deres højeste indhold af næringsstoffer, nemlig når algen er færdig med at vokse.

104

// SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning august 2019  

sund-forskning august 2019  

Profile for linisha