Page 93

IMMUNFORSVAR

8

Astragel Er især god til kroniske infektioner. Giver øget energi og styrke. Solhat Virker både forebyggende og akut på især infektioner i de øvre luftveje. Blæretang Tilfører kroppen et bredt udvalg af næringsstoffer. Bæredygtigt høstet og produceret. Russisk rod Styrker kroppens fysiske modstandskraft og giver øget energi og styrke. Mælkesyrebakterier Mælkesyrebakterierne medvirker til at vedligeholde en naturlig tarmflora, hvilket er vigtigt for et normalfungerende immunforsvar. 0,5 milliard mælkesyrebakterier fordelt på syv udvalgte stammer.

KVINDE +45

10

Salvie Mindsker svedtendens. Støtter remineralisering af knoglestrukturen i forbindelse med tab som følge af overgangsalderen. Rødkløver Mindsker svedtendens og afhjælper rastløshed og irritabilitet. Bidrager til hjertekarsystemet ved at have normaliserende effekt på blodtrykket og styrke blodkarrenes vægge. Majstråde Ekstrakt af majskolbetråd fremmer sunde slimhinder, fx i blæren. Rosenrod Fremmer mental og fysisk energi. Har gavnlig effekt på hjertekarsystemet ved at beskytte mod stress og forhøjet blodtryk. Gotu kola Bidrager til vedligeholdelse af bindevævet, herunder slimhinderne, ved at stimulere fibroblastudviklingen og bidrager til at vedligeholde den mentale ydeevne.

KVINDE +45

11

Tranebær Specialekstrakt af hele tranebær, målrettet sunde urinveje hos mænd.

HJERTE/KAR

9

Citronmelisse Bidrager til et normalt kredsløb, positivt livssyn og en naturlig søvn ved at virke afslappende. Hvidløg Bidrager til opretholdelse af normal cirkulation i de små blodkar og øger kroppens antioxidative forsvar. Tyttebær Indeholder vigtige næringsstoffer, såsom vitaminer, mineraler og fytokemikalier. Ingefær Bidrager til opretholdelse af normale blodkar og herigennem til et sundt hjerte. Selen Beskytter cellerne mod skadelig iltning (antioxidant virkning). Organisk gærselen. Q10 Q10 på den aktive antioxidantform ubiquinol - direkte klar til brug i kroppen. Medvirker til dannelsen af energi i alle kroppens celler (hjertet har et stort Q10-forbrug).

Rosenrod Støtter potensen. Afhjælper træthed i hverdagen og øger udholdenhed ved sportsudøvelse. Bidrager til optimal mental aktivitet. Brændenælderod Afhjælper vandladningsforstyrrelser ved forstørret prostata. Zink Organisk zink i planteform. Medvirker til vedligeholdelse af normalt testosteronniveau. Græskarkerneekstrakt, betasitosterol og lycopen Et godt prostatatrekløver.

93

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2019  

sund-forskning februar 2019  

Profile for linisha
Advertisement