Page 91

Det er nogle af de ting, Kim Charles og Hanne har taget hensyn til. Det er terapeutiske produkter, som man fx bruger i tre måneder for at kunne skabe en forandring. Når problemet er løst, kan man fortsætte med en mindre dosis eller overgå til et andet produkt, hvor man blot vedligeholder den nyopståede sundhedstilstand. Der er selvfølgelig problemstillinger, der tager længere tid end tre måneder, men fælles for produkterne er, at de er sikre at bruge, også i månedsvis eller i flere år.

Standardiseret, hvor det er muligt For at sikre en nøje mængde af de aktive indholdsstoffer er drogerne standardiseret, hvor det er muligt. Det skaber tryghed både for både dig og for de terapeuter, som arbejder med tørekstrakter og droger.

Og selvfølgelig så naturligt som muligt Firmaet lægger særlig vægt på, at alle ingredienser er så naturlige som muligt og gerne vildt indsamlet i naturen, hvor det er muligt. Med basis i de europæiske standarder for gode produktionsmetoder har de udvalgt råvarerne og sammensat dem til en stribe af Helsepakker.

ALLER-FRI

1

Citronmelisse Har lindrende effekt på hals, svælg og stemmebånd. Solhat Regulerer immunsystemet, hjælper med at holde immunsystemet velfungerende. Har lindrende effekt på hals, svælg og stemmebånd. Ingefær Ingefærs vedligeholdende effekt på åndedrætsorganerne bidrager til normalt sekretniveau i bronkierne og en naturlig vejrtrækning. Støtter immunforsvaret og bidrager til, at det fungerer normalt. Acerola-C Naturligt C-vitamin fra acerola. Vitamin C bidrager til et normalt fungerende immunforsvar. Mælkesyrebakterier Medvirker til at vedligeholde en naturlig tarmflora, hvilket er vigtigt for et normalt fungerende immunforsvar. 0,5 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på syv udvalgte stammer.

I Helsepakken finder du en fin lille konvolut med dagens dosis. Det hele er således pakket til dig på forhånd, hvilket gør det nemt for dig.

Vælg din helsepakke, og bliv din egen terapeut Kender du din krop rigtig godt, fordi du er grundigt undersøgt hos lægen, der ikke finder nogen problemer, der kan løses ad medicinsk vej, kan du måske vælge din egen Helsepakke. Du kan også tage kontakt med en behandler, som gerne vil rådgive dig, eller læse mere på www.nani.dk.

11 helsepakker til et sundere liv Fælles for alle helsepakkerne er, at de er sammensat af terapeutiske doseringer af droger og tilsat vitaminer og mineraler, hvor det er nødvendigt. Det er let at bruge helsepakkerne, da din dagsdosis ligger i en lille konvolut, lige til at tage med på job, hvis du ikke får spist dit kosttilskud fra morgenstunden af. For det er vigtigt, at det er sammen med mad, så næringsstofferne blander sig med føden for at sikre en god optagelighed.

91

ENERGI/MENTAL YDEEVNE

2

Rosenrod Fremmer mental og fysisk energi. Har gavnlig effekt på hjertekarsystemet ved at beskytte mod stress og forhøjet blodtryk. Schisandra Besidder adaptogene (regulerende) egenskaber og kan derigennem øge evnen til at modstå stress. Citronmelisse Fremmer mental og fysisk energi, er nervestyrkende. Russisk rod Fremmer modstandskraft og udholdenhed samt nedsætter stresssymptomer. Styrker kroppens fysiske modstandskraft og støtter immunforsvaret. Multi-B B-vitaminerne bidrager til nervesystemets og immunsystemets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse. Kompleks af B-vitaminer i fødevareform. Q10 Q10 medvirker til dannelsen af energi i alle kroppens celler og er en vigtig antioxidant.

s

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2019  

sund-forskning februar 2019  

Profile for linisha
Advertisement