Page 6

LEDER

En februarhilsen til alle sund-forskning mine trofaste læsere - og til min krop ANSVARSHAVENDE CHEFREDAKTØR Marianne Palm, Medlem af DJ og Danske Medier KONTAKT REDAKTIONEN info@sund-forskning.dk Carl Jacobsens Vej, opgang 20, 2. sal, 2500 Valby LAYOUT Ifocus v. Gitte Hammer FOTO I DETTE MAGASIN Alice Pasqual on Unsplash, Shutterstock, TRYK PrintConnect Aps OPLAG 50.000 ANNONCESALG info@sund-forskning.dk Informationerne fra sund-forskning må ikke bruges til selvbehandling eller anvendes som en erstatning for at gå til læge eller andre fageksperter. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen. HOVEDKILDER greenmed.info netdoktor.dk pubmed.com sundhed.dk sund-forskning.dk samt bloggere, idealister, entusiaster og fageksperter fra ind-og udland.

klub-sund forskning - vi tager bladet fra munden

Magasinet udkommer cirka første uge i alle lige måneder. Vil du have magasinet sund-forskning direkte i din postkasse? Så meld dig ind i klub-sund - her får du magasinet leveret seks gange årligt og får mange andre skønne medlemsfordele. Det koster kun kr. 90,- om året. Se mere på www.klub-sund.dk.

”Find ind til dine indre følelser” er titlen på en af artiklerne i dette nummer, men det kunne sådan set være overskriften på de fleste. Jeg ved ikke, hvordan du har det, men selv om jeg er på ferie, så oplever jeg ofte, at min hjerne stadig kører hæsblæsende derudaf, den har svært ved at hvile og føle sig tryg i, at alt derhjemme på redaktionen og skolen kører, som det skal. Og det er, selv om jeg har vidunderligt dygtige ansatte, der ikke kigger på klokken og stempler ind og ud til normal arbejdstid, hvis de ved, at der er deadlines på forskellige opgaver. Og hvem i alverden har i øvrigt fundet på det ord … vi øver os i at kalde det smiling lines. Smiling lines skal der også til, når jeg kigger ned over min krop, som absolut - som i absolut - ikke ligner min krop, da jeg var 21 år, og derfor er det så også lidt provokerende at ligge på en solseng i konkurrence med russiske nymfer og mit barnebarns badedyr, som de venlige poolmænd pænt slæber frem til mig hver morgen. Men hov, hvordan er det lige jeg taler til min krop? Det handler mange af artiklerne om. Om hvordan både Sandra og Patricia med sved på panden har skabt en bedre udgave af sig selv. Nu er kroppene - for det meste - uden smerter og fyldt med positiv optimisme. Jeg mangler stadig at stemple sådan helt ind og tage vare på mig selv. Finde ind til kernen derinde i dybet og være 100 % tro mod mig selv. Det er et af mine mål for 2019. Hvad er dine? Vi kan hjælpes ad. Fx at starte hos enten Sandra eller Patracia, huske vores gode madvaner og kosttilskud. Og så tale pænt til os selv. Til vores kroppe. Til andre.

Kærlig hilsen Marianne Palm

Marianne Palm, februar 2019

g Få sund-forsknin året. om . 90 leveret for kun kr d ub-sun på Meld dig ind i kl dk. www.klub-sund.

6 sund-forskning skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller andre fageksperter. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2019  

sund-forskning februar 2019  

Profile for linisha
Advertisement