Page 54

God energi til alle aldre Af Benedikte Mikkelsen

B12 på den lækre måde B12-vitaminet har mange gavnlige effekter, herunder bidrager det til normale psykologiske funktioner som hukommelse, koncentrationsevne og evne til problemløsning. Det behøver ikke være kedeligt at spise B12-vitaminer - en sugetablet med smagen af spearmint, lemon eller bær finder du med Vita B12 fra Vitabalans. 1000 mcg B12 indeholder tabletten og er til dig, mand som kvinde, der er 50+ og gerne vil bevare det mentale helbred hele livet. Sugetabletten er også velegnet til veganere. B12 optages effektivt gennem mundens slimhinder, og derfor er det en fordel at indtage B12 som en sugetablet.

Mangler du energi? Måske er din krop i ubalance Du ved det! 80 % af din krops immunforsvar sidder i fordøjelseskanalen og maven, og hvis der er ubalance, så vil du opleve, at dit energiniveau er lavere. Mælkesyrebakterier er et rigtig godt supplement til at holde kroppen i balance. Ezy Move fra NDS indeholder 13 forskellige bakteriestammer, som er med til at forbedre balancen i mavetarmkanalens bakteriesammensætning (bakterieflora). Bakterierne er gode for kroppen, fordi de blandt andet er med til at stimulere vores immunforsvar, opbygge slimhinden i tarmen og øge vores optag af vigtige vitaminer og mineraler. Ezy Move indeholder desuden også kalium, kollagen, mangan og magnesium, som tilsammen skaber de bedste betingelser for at få din krop i balance.

Rå energi i lækre bidder Du kender dem sikkert allerede fra dit lokale supermarked, helsekostbutik, fitnesscenter - ja, overalt kan du finde Rawbite. Energibaren, som du snupper på vejen, som mellemmåltid eller som god energikilde før eller efter træning. Rawbite er lavet på tørret frugt og nødder og forskellige krydderier, alt efter hvilken variant du snupper fra hylden. Ni forskellige varianter med fristende smage som Cacao, Cashew, Coconut, Protein, Apple Cinnamon, Peanut, Spicy Lime, Vanilla Berries og Apricot, så du finder helt sikkert din yndlingssmag imellem. Alle barerne er økologiske, veganske, glutenfri - og sukkeret, du smager, er naturligt frugtsukker. Med certificeringen EU-Bio får du garantien for, at ingredienserne er 100 % økologiske. Super nem og sund håndmad, som ikke drypper, klistrer eller smelter, så den er lige til at samle op af tasken og spise, uanset hvor du er. Nem mad uden dårlig samvittighed – haps, det kan vi li’!

54 sund-forskning skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller andre fageksperter. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2019  

sund-forskning februar 2019  

Profile for linisha
Advertisement