Page 113

virkning fra muslingeolien støttes op af andre stærke og antiinflammatoriske ingredienser som gurkemeje og vitamin C. Den lille grønlæbede musling har en helt særlig sammensætning af de flerumættede fedtsyrer. Som noget helt unikt indeholder muslingen, ud over EPA og DHA, det meget betændelseshæmmende ETA. Kroppen kan selv fremstille glucosamin, der er et lille vandopløseligt molekyle (amino-monosakkarid). Molekylet indgår i opbygning af ledbrusk, og det sker ved, at det hæmmer de enzymer, der er med til at nedbryde brusken. Glucosamin som kosttilskud (i form af glucosamin-hydroklorid) har været meget omdiskuteret. I Glyc Boost finder du glucosamin i sin rene naturlige form som glykosaminoglycaner, der som biologiske polymerer er naturligt indeholdt i muslingerne. Glykosaminoglycanerne er med til at bedre elasticiteten i bindevævet, mindske nedbrydning af brusk og sener efter skader samt øge styrken i brusk og knogler. Alle de gode næringsstoffer, som du indtager, skal kredsløbet så sørge for kommer ind i ledkapslen, ind i ledvæsken og forsyne brusken med de vitale stoffer til leddet. Hvordan forbedrer du så dit kredsløb? Et ord: motion!

Ensidige arbejdsstillinger eller alt for lidt motion kan øge risikoen for overvægt.

113

Giv din brusk næring, og det skal selvsagt være den rette næring, og dit lokale kredsløb skal være i orden. Gode næringsstoffer til leddene finder du samlet i Glyc Boost, hvor den gode virkning fra muslingeolien støttes op af andre stærke ingredienser som zink, gurkemeje og vitamin C. Zink har en lang række vigtige funktioner i vores krop. Mineralet indgår i mere end 100 proteiner og enzymer, herunder enzymer, der spiller nøgleroller i dannelsen af DNA, proteinsyntesen, omsætningen af makronæringsstoffer, herunder især kulhydrat. Zink er altså vigtig for vækst, opbygning og reparation af muskelvæv, energiproduktionen - og så spiller zink også en rolle i immunsystemet.

ORIGINAL SILICEA

OPNÅ STÆRKERE OG TYKKERE HÅR Vil du ha´ fyldigt hår, stærje negle og smuk hud, så er kisel og biotin makkerparret, du vil opsøge. De har hver deres forcer, men tilsammen står de endnu stærkere. Original Silicea er Sveriges bedst sælgende kosttilskud inden for hår, hud og negle flere år i træk. Silicea er et veletableret produkt med mere end 55 års dokumenteret erfaring. Veldokumenteret af flere kliniske undersøgelser på både hår, hud, og negle, viser at 9 ud af 10 brugere var yderst tilfredse. Én kapsel/spiseske eller doseringspose om dagen er nok.

NATURAL BEAUTY WITH SILICEA

Originalet med kiselsyre helt uden tilsætningsstoffer

FOR HAIR SKIN AND NAILS Findes hos udvalgte helsekostbutikker og; Kundekontakt: Octean pharma Aps tel. 38 422 133, silicea.dk

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2019  

sund-forskning februar 2019  

Profile for linisha
Advertisement