__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 8

XXX

Fedt sugning i pilleform En helt ny type kostfibre, der binder fedt i maven, kan få dig ned i vægt på en let måde.

af Bjørn Falck Madsen

Fortrydelsespillen Fedt er en ren kaloriebombe. Det indeholder flere kalorier end noget andet. Et gram fedt tilfører kroppen ni kalorier, så hvis du vil tabe dig, er det en god ide at kigge på, hvor meget fedt du indtager (eller optager). Her er nogle af de kilder til fedt, som FibrePrecise har særligt let ved at binde sig til: • smør • is • bacon • nødder • chips • pølse Du kan tilmed bruge præparatet som en slags ”fortrydelsespille” ved højtider, hvor du let kommer til at spise mere fedt end normalt. Her skal du så tilpasse tabletdoseringen til dit aktuelle indtag af fedt.

En yderst sikker råvare FibrePrecise er fremstillet af dybhavsrejer, som fanges ud fra Islands kyster, hvor havet er relativt rent og uforurenet. Af den grund er indholdet af tungmetaller og andre miljøgifte, som normalt findes i havføde, ekstremt lavt. Den meget omhyggelige fremstillingsproces fjerner de sidste spor af disse forurenende stoffer ved hjælp af en yderst effektiv renseproces. Hele produktionen er GMP-kontrolleret, hvilket indebærer, at hvert eneste trin følges af en række grundige kontrolforanstaltninger, som normalt kun anvendes til fremstilling af lægemidler. Dette sikrer den højeste grad af renhed og sikkerhed. Eftersom FibrePrecise ikke optages i kroppen og ikke påvirker kroppen på nogen måde, er råvaren klassificeret som ”medicinsk udstyr” frem for lægemiddel eller kosttilskud.

8 sund-forskning.dk - FORÅR 2012

M

otion er godt for hjertet og for taljemålet, ligesom det er en god ide at undgå for meget fedt (specielt den usunde slags) i maden. Selvom du spiser fornuftigt og motionerer regelmæssigt, kan det alligevel være vanskeligt at få ”bikini-figuren” igen, men måske kan en helt ny form for kostfiber hjælpe dig lidt hurtigere i mål. ”Fedtmagnet” FibrePrecise er navnet på denne temmelig imponerende fibertype, som bliver udvundet af dybhavsrejer, der fanges ud fra Islands kyst. I det øjeblik fiberstoffet kommer ned i maven, binder det sig til fedt – nærmest som en magnet – og herefter fører det fedtet med sig ud af kroppen igen ad naturlig vej. På den måde kan du mindske kalorie-belastningen af kroppen ved ganske enkelt at reducere den mængde fedt, kroppen optager fra maden. 200 kalorier med hver tablet For at give dig et indtryk af effekten kan

en enkelt tablet binde, hvad der svarer til 20 gram fedt – eller det samme som 180 kalorier. For at forbrænde det antal kalorier ville det kræve 15 minutter på løbebåndet i et pænt tempo. Du kan med andre ord spare kroppen for ret mange kalorier med denne fibertablet. Ingen mirakelpille Vi kan alle lide tanken om en pille, der gør os ”immune” over for vægtproblemer, og som kan give os drømmefiguren igen. Det er dog langt fra tilfældet med FibrePrecise (som i Danmark fås under navnet Slank-O-Fort). Til gengæld kan det gøre det lettere for dig at tabe dig i situationer, hvor det ellers kan virke lidt håbløst. Med dette produkt vil du opleve vægttab med relativt normal, sund mad, så du ikke behøver at blive fedt-forskrækket og gå på sultekur. Hvis du blot sørger for at vælge de rigtige fødevarer og spiser dem i de rigtige mængder, og desuden motionerer regelmæssigt, kan du med hjælp fra FibrePrecise se en betydelig forskel.

Sænker kolesterol FibrePrecise binder sig til galdesyrerne i fordøjelsen og forhindrer den reabsorption af galdesyrer, som normalt finder sted. For at kompensere for tabet begynder kroppen at producere flere galdesyrer. Dette gøres ved en omdannelse af kolesterol (det skadelige LDL). Herved sænkes blodets indhold af LDL (samt en anden slags blodfedt, som kaldes triglycerid). Samtidig øges blodets indhold af HDL – eller det gode kolesterol.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning.dk forår 2012  

sund-forskning.dk forår 2012

sund-forskning.dk forår 2012  

sund-forskning.dk forår 2012

Profile for linisha
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded