Page 1

NR. 2-2014

NYHETSBREV Byen vår Gjøvik Postboks 25 2801 Gjøvik www.gjovik.no post@gjovikby.no

SKATEPARK OG JERNBANETORGET TAR FORM— STRANDGATA NESTE! Arbeidet med byggingen av ny Kollektivgate, torg og ombygging av Strandgata fortsetter for fullt utover våren—vi følger med i spenning og ser allerede nå hvor utrolig fint dette blir, og hvor BRA dette er for byen vår. Nå er det Strandgata som står for tur, og allerede på mandag 31. mars startet Gjøvik Graveservice jobben med å bygge om Strandgata til miljøgate. Vegvesenet har laget en liten nær-info som ble delt ut til alle husstander (9300 stk) i Gjøvik sentrum onsdag 2. april, vi sender den også ut til alle våre medlemmer i Gjøvik sentrum, Gjøvik Gårdeierforening og alle butikker på CC Gjøvik. Stenging av Strandgata blir også annonsert i OA og Gjøviks Blad. Vi gleder oss veldig til den nye grønne miljøgata blir ferdig og kan nesten ikke vente med å ta den i bruk. Vi ser også mange muligheter for det nye torget som blir knytningspunktet mellom sentrum og CC—dette kommer vil å bli kjempebra og gir oss mange nye muligheter! Ha tålmodighet og smil av den midlertidige stengningen av Strandgata —dette har vi ventet lenge på!

Svein Håvar | 90542721 svein-h@gjovikby.no Marianne | 90708400 marianne@gjovikby.no Line | 90761196 line@gjovikby.no

Vi står bak Byen vår Gjøvik


GJØVIK FASHION WEEKEND

Fashion Friday—Bloggerkveld Fredag 25. april blir det underholdning, faglig påfyll, presentasjoner og foredrag når vi samler disse tre bloggere til fartsfylt kveld på CC: Marie Ullevoldsæter, Ulrikke Lund og Randi Nestaker! Følg med på Gjøvik Fashion Weekend for mer informasjon!

Fashion Walkabout—for første gang! For første gang presenterer vi Fashion Walkabout under Gjøvik Fashion Weekend! Torsdag 24. april braker det løs og vi gleder oss til å presentere programmet! Velkommen til en ettermiddag fylt med de siste trender innen vår/sommermote og gode opplevelser. Vi starter kl 16 og alle butikker og kjøpesenteret holder åpent til kl 21:00. Etterhvert som programmet kommer på plass vil vi fortelle deg om aktivitetene. Det er helt opp til kundene hvordan de legger opp løypa, selvsagt, men vi håper alle i det minste holder av kvelden og har lyst til å være i sentrum og på CC denne torsdagskvelden. Det blir presentasjon av nyheter i butikkene og lanseringer, små minikonserter og servering av “bobler i glasset”, det blir DJ’s og minievents, og selvsagt presentasjon av vår– og sommermotene. Vi synes også det er hyggelig å kunne gi vår støtte til andre som jobber for og har et engasjement for folk i Gjøvik. Følg med og se hvor støtten går dette første året! Først og fremst handler Fashion Walkabout om at både de ansatte i butikkene, butikk-eiere og ikke minst våre kunder, skal ha det gøy og glede seg over mote, mangfold, kvalitet og gode opplevelser i sentrum og på CC Gjøvik!


GJØVIK FASHION WEEKEND (FORELØPIG PROGRAM OG FORHÅNDSINFORMASJON) TORSDAG 24. APRIL 1600-2100: FREDAG 25. APRIL 1900: LØRDAG 26. APRIL 1230: 1300: 1330: 1500:

Gled deg til

GJØVIK FASHIO N WEEKEND

Fashion Walkabout—Gjøvik sentrum og CC Gjøvik Butikkaktiviteter Fashion Friday—Bloggerkveld, CC Gjøvik Butikkaktiviteter Minikonsert, Gjøvik sentrum Fashion Style Show—Felles moteshow for sentrum og CC, Gjøvik sentrum Hårshow av Kleppes Hårstudio, Gjøvik Sentrum Fashion Style Show—Felles moteshow for sentrum og CC, CC Gjøvik Butikkaktiviteter

Gode tilbud og aktiviteter i butikkene under hele Fashion Weekend – se fullt program etterhvert på www.gjovik.no og www.ccgjovik.no

Felles moteshow lørdag 26.april for butikkene i sentrum og på CC under Gjøvik Fashion Weekend: 13:00 Moteshow i sentrum 13:30 Hårshow med Kleppes Salong 15:00 Moteshow på CC Tenk street style, urban og laidback når du kler deg denne våren. Tema for årets moteshow er "Dreamy Denim", og det er ingen tvil om at denim får stor plass i motebildet i år. Jeans er alltid i motebildet, men nå er denimstoffet en favoritt på alle typer plagg, alt fra jakker, skjorter, topper og kjoler. La deg inspirere av moteshowet og finn din denim stil! DISSE DELTAR! Gjøvik Sentrum: Mange Ting, B-Young, Gjøvik Gullsmedforretning, VIC Backe, Molly, Cinderella AS, Gjøvik Broderiforretning, Josefine As, STUDIO SISKO, His & Hers boutique, Ruud til henne, No3, Walberg Synsam, Gamletorvet Sport, Nyborg & Drange, Toten Treningsssenter og Triumph. CC Gjøvik:Noa Noa, VILA, Zizzi, Vero Moda, Only, Jack & Jones, Indiska, Change, hvitTRÅD, Strique & Mique, Kapp Ahl, Gina Tricot, Backe Match, Carlings, Kjelsrud, Lindex, Brandstad, Cubus, BIK BOK, Ruud til Henne, Amundsen Sport, G-Sport, Mestergull Westlie, Accessorize og Glitter. Vi gleder oss—dette blir kjempebra !


ARRANGEMENT

Matfest i Gjøvik sentrum Sentrum forvandles igjen til et yrende europeisk matmarked! Fra onsdag 23. til lørdag 26.april gjester Traditional Markets Gjøvik sentrum med et matmarked som er sjelden vare i vårt distrikt. Markedet er nå større og bedre enn noensinne og de er ettertraktet i både Norge og andre land ! Profesjonelle og vennlige europeiske torghandlere fra Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Holland, Polen og mange flere land selger produkter av høy kvalitet, inkludert Brittany kjeks, oliven, italiensk nougat, lekre oster, pølser, tartiflette (en deilig ost- og potetrett fra Alpene), charcuterie, ferskt brød, croissanter og mye, mye mer! For de av dere som liker søtt vil det også bli nystekte crêpes. I tillegg til disse velsmakende varene vil du kunne velge fra et bredt spekter av produkter, inkludert vesker og lærprodukter, lavendel, barneleker og pashminas! Alle varer er produsert ihht tradisjoner og holder høy kvalitet! VI ØNSKER DEM HJERTELIG VELKOMMEN!

Sykkelbyen Gjøvik 24. mai Gjøvik har status som sykkelby. 20 ekstra millioner kroner vil bli brukt over 3 år til sykkeltiltak og pengene skal gå til tiltak som gjør det bedre å være syklist i Gjøvik. Byen vår Gjøvik er samarbeidspartner i prosjektet og arrangør av Sykkelby-arrangementene. Vi har startet planleggingen av årets sykkelby-markering og vi håper våre medlemmene vil kjøre egne aktiviteter som støtter opp under det helhetlige programmet. Send oss gjerne tips og ideer som vi kan bruke i planleggingens -innspurten! Mer informasjon kommer i neste nyhetsbrev og på mail.


ARRANGEMENT

AKTIVITETSKALENDER

2014 Aktivitetskalenderen oppdateres hvis det kommer endringer, og sendes ut i hvert nyhetsbrev. For å gjennomføre alle aktivitetene er vi avhengig av at flere bidrar. Hvis du kan bidra, gi oss beskjed!

Dato

Arrangement

23.-26. april

Europeisk marked

24.-26. april

Gjøvik Fashion Weekend Moteshow, Fashion Walkabout, kveldsarrangement, annonsegater og butikkaktiviteter.

10. mai

Korps i byen og Brukt & Antikk

10. mai

Mimretreff

17. mai

17. mai feiring

24. mai

Sykkelby-markering

31. mai

Blomster i byen

13. juni

Brukt & Antikk

26. juni

Nattåpent i Byen magasinutgivelse (avis)

27. juni

Nattåpent i Byen Magasin, aktiviteter, mulig annonsegate, underholdning

Nettverkslunsj Mandag 10. mars hadde Byen vår Gjøvik gleden av å invitere til lunsj for våre samarbeidspartnere og støttespillere i samarbeid med Oppland Arbeiderblad. Mellom 25-30 personer møtte opp og fikk høre bl.a ansvarlig redaktør Tonje Sagstuen som sammen med representanter fra det lokale næringslivet innledet til en uformell meningsutveksling. Oppland Arbeiderblad har en viktig rolle og posisjon i lokalsamfunnet. Mange har meninger om avisen både når det gjelder innhold, vinkling av saker og utvikling. Slike muligheter til å møtes for å diskutere aktuelle tema og utveksle synspunkter og erfaring er et viktig bidrag i vårt felles arbeid for utviklingen av byen og regionen.

Plan for lunsjmøter første halvår: Mandag 10. mars kl. 11.30: Lunsj med tema «Oppland Arbeiderblad sin rolle som regionsavis, lokalpatriot og medspiller for utviklingen av Gjøvik» Torsdag 22. mai kl. 11.30: Lunsj sammen med Gjøvik kommunes påtroppende rådmann Magnus Mathisen som vil snakke om sine tanker og ambisjoner for utviklingen av Gjøvik fremover. For 2. halvår har vi satt av følgende datoer for lunsjmøter: Tirsdag 2. september og fredag 5. desember


MEDLEMSINFORMASJON Årsmøte for Gjøvik sentrum

Årsmøte for Gjøvik Gårdeierforening

Referat fra årsmøte sendes alle medlemmer på epost, vi ønsker velkommen til nytt styre:

Referat fra årsmøte sendes alle medlemmer på epost, vi ønsker velkommen til nytt styre:

Styreleder: Steffen Csirmaz, Gjøvik Glassverk Styremedlemmer: Anne Sveen—Skostua Stig Furuseth—Gamletorvet Spiseri Petter Schonhovd—Eurosko Nina Hovdedalen—No3, Varamedlemmer: Arne Jørgen Skurdal, Turistkontoret Elisabeth Kristiansen, His & Hers Valgkomitè: Frode Tangsveen Anne Slaaen

Styreleder: Ola Walberg Styremedlemmer: Geir Skari Frode Tangsveen Terje Solheim Morten Hagen Petter Børde Valgkomitè Bjørn Overn

Vellykket kurs

12

i sosiale medie r —fra relasjone r til salg!

nye medlemmer i 2014!

Forutsetningen for å lykkes med utviklingen av byen er at alle bidrar og drar i samme retning og vi fortsetter arbeidet med å få inn nye medlemmer. Vi er glade for å ønske disse nye medlemmene velkommen:

Håvard Røste fra SocialCee ga oss en kikk på status i dagens sosiale medier-verden. Kursdeltakerne fikk se mange praktiske eksempler med råd og tips ifht bruken av disse kanalene for bedrifterBruken av sosiale medier er kjempeviktig for småbedrifter å kunne beherske; hele 2,5 mill nordmenn logger seg på facebook hver dag! Over 50 stykker møtte opp på kurset og vi fikk overveldene bra tilbakemeldinger. Vi er kjempeglade for at så mange fikk nytte av kurset og gleder oss til å følge med på våre medlemmers fremgang fremover !

Bolighandel1

Hårsenteret

Iris Dame og Herrefrisør

Gjøvik Broderiforretning

Hundefrisør’n

Kaffka

NOR Bolig AS

Gjøvik Toten Vask og Rens AS

Svanen Hud og Fotklinikk

Consulatet

RIIS Bilglass

 Rema 1000 Sentrum


Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en

RIKTIG GOD PÅSKE! Hilsen marianne, bente, line og svein håvar

Nyhetsbrev bvg 2014 02  
Nyhetsbrev bvg 2014 02  
Advertisement