Page 1

LINE HAUS

PTF - Fotograffaget


FREKK VEKT!

Her har jeg tenkt å lage en såkalt “frekk vekt.” Det er en serie med to bilder. Jeg har rettet på bildene, lastet ned en font og lysnet opp bildet. Ellers har jeg stilt mye på opacityen til lagene, for at det verken skal bli for lyst eller for mørkt. Jeg har også bluret litt skarpe kanter. Jeg har bevist brukt fugleperspektiv for å vise at dette er hva du ser når du går på vekten.


Idyllisk

Ideen her var å få et moderne vintage bilde. Dette fikk jeg til ved å bruke varme farger, glød, vignetering for en vintage look og bruke bilen for å få det litt hippere. Har ikke et veldig skarpt bilde, for det skal være behagelig å se på. Jeg syns elven i bakgrunnen, samt trærene og landskapet gjorde bildet idyllisk. Her har jeg jobbet mye med farger, curves og tatt vekk rot. Gitar og med får å gjøre bildet mer harmonisk. Jeg har burkt hel-total for å få med omgivelsene. Jeg har også tenkt på det gyldne snitt.


1.

f g o D

3.

Jeg hadde med hunden min i fotostudiet p beaty-dish og bakgrunnslys. Har skarpet o kostymer og forskjellige farger på tøy og li Jeg har fortsatt mye likt for å få skape en g har samme uttrykk og blikket er festen på Jeg har tenkt på perspektiv og utsnitt. Det det andre er nært, mens det siste er totalt. spektiv også, jeg syns dette ga en kul effek hunden er. Jeg har brukt Dodge tool for å


n o i h s

fa

på skolen. Her brukte vi opp pelsen, brukt forskjellige ignende for å få litt variasjon. gjennkjennesle i bildene. Jeg å samme punkt. t første bildet er jeg halv-nært, Jeg har brukt litt fugleperkt og viste hvor liten og søt få bakgrunnen hvit.

2.


Gårsdagens søppel

Jeg ventet til det ble mørkt, sånn at jeg fikk lyset til en lyktestolpe til lyskilde. Jeg har malt over bildet får å få litt mer bevegelse i bildet. Jeg har spilt litt på primærfargene, rødt gult og blått. Jeg ville lage et humoristisk bilde. Dette er et stor-total bilde. Jeg har brukt veggen, gjerde og veien til å lage linjer i bildet. Jeg måtte ha høy ISO for å få lyst nok bilde, siden det var så sent. Jeg har brukt litt curves til å redigere farger, ellers har jeg brukt sharpen tool over benene for å få de litt skarpere. Jeg har ryddet litt opp i bildet, og gjort det jeg kan for å få det til å se mest mulig øde ut.

PTF - Line  

VGS, PTF, Vennesla