Page 1

Grafik og billede

• Billedredigering • Vectorgrafik - Logo

til egen hjemmeside


Billedet her er lidt for mørkt og jeg ønsker at traække farverne mere frem.

Her har jeg givet billedet mere lys ved at bruge levels. Jeg trækker også farverne lidt frem, da jeg syntes billedet er lidt for mat.

Nu har jeg fået farver og mere lys, men stadig ikke tilstrækkeligt. Derfor bruger jeg curves til at øge kontrasten så lyset og farverne bliver helt rigtige.

Resultatet er blevet som jeg kunne ønske mig det, billedet er blevet lysere og meget mere klart at se på. Kontrasterne træder bedre frem og farverne er betydeligt bedre.

Billedredigering Grafik og billede


Logo og fri vector Til et projekt i design hvor jeg designede min egen hjemmeside skulle jeg bruge et logo til hjemmesiden. Jeg ville kombinere forbogstaverne i mit navn på en sjov måde så det kunne bruges som logo. Først prøvede jeg nogen forskellige skrifttyper for at se om der var nogen hvor jeg kunne bruge bogstavets design til noget. Den jeg syntes bedst om var en allstar fontjeg havde liggende, det er den font der bruges til sko mærket converse.

For at kunne rykke rundt og lave om på bogstaverne skal de skilles og laves om til vector grafik, dette gør man ved at højreklikke og vælge create outline.

Efter det er gjort kan jeg frit ryke rundt og lave om på mine bogstaver. Efter flere forskellige versioner finder jeg den rigtige og tager den over i Photoshop hvor jeg laver en ramme og giver den de rigtige farver.

Vectorgrafik Logo til design projekt

Grafik og billede


Til opgave i web skulle vi lave en hjemmeside til en mand der laver smykker, der til skulle vi lave et logo. Jeg lavede mit logo s책 bogstaverne lignede perler p책 en snor og med L som en n책l.

1 2

Vectorgrafik 1. Ansigt 2. Rock & Rul Grafik og billede


Size 3

Logo i fire forskellige størrelser.

22 x 22 31 x 31 mm

5

43 x 43 mm

Chokolade Mesteren

64 x 64 mm

Chokolade Mesteren

Chokolade Mesteren

4 186 x 186 mm

48 x 12 mm

Chokolade Mesteren

20 x 20 mm 40 x 40 mm

c

63 x 63 mm

M

Chokolade Mesteren

3. Logo til Melodi grand prix 4. Logo til Telenor 5. Logo til Chokolade mesteren

Grafik og billede

Grafik & billede  

grafik & billede

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you