Page 1

by

SOMMAR 2014

Linden & Spiralen

RE:DESIGN SWEDEN INSPIRERAR SHOPPARE Under sommaren används ytor i Linden och Spiralen till installationer byggda i återvunnet material

HÄLSOSAM LIVSSTIL Tillgänglig träning i stadskärnan

CAFÉER & RESTAURANGER En guide till skön avkoppling och god mat

HOTELL En god natts sömn ger dig ännu trevligare shopping

LINDEN & SPIRALEN GER DIG ÅRETS

SOMMARMODE


LINGONFABRIKEN Herrkläder från MQ. Damkläder och accessoarer från Johnells. Herr- och damur från Becks Urhandel.


4 | By Linden & Spiralen

INNEHÅLL

s.8 s.12

Det är premiär! Premiär för ett nytt magasin i Norrköping! Känslan du får när du håller i något nytt ger många intryck. Det du håller i nu är ett magasin om shopping i köpcentrumen Linden och Spiralen, som ligger i centralaste Norrköping. I det här magasinet vill vi förstås visa vad vi kan erbjuda dig som besökare, oavsett om du är från vårt område eller är här som turist, men också inspirera till shopping som handlar om så mycket mer än att bara köpa något över disk. Det handlar om en känsla. Hos oss kan du shoppa precis som det passar dig med allt som riktig stadsshopping ska erbjuda. Det betyder att du, utöver att shoppa, till exempel kan äta, fika, gå på bio, träna, träffas och leva här. Den besökare som valt att ta in på ett hotell i Norrköping, och uppleva allt vår stad erbjuder från morgon till kväll, vill vi önska extra välkommen. När ni börjat dagen med en härlig hotellfrukost (eller brunch kanske), så väntar en stad som bjuder gröna parker, roliga upplevelser, en skön dialekt och inspirerande shopping förstås. Vi välkomnar dig varmt till oss på Linden och Spiralen! Anna Falk Centrumledare Linden & Spiralen

s.14 s.20 s.24 s.8

Linden köpcentrum

s.28 s.20 En hälsosam livsstil i city

s.12 Re:design Sweden

s.24 Restauranger & caféer

s.14 Spiralen köpcentrum

s.28 Hotell

Ansvarig utgivare Anna Falk, centrumledare Linden & Spiralen / Fastighets AB L E Lundberg • Marknadskoordinatorer Elisabeth Nordstrand och Maria Sundell • Projektledning Gustaf Hull, NT Reklam & Analys • AD Johan Sjöstrand, NT Reklam & Analys • Skribenter Gustaf Hull, NT Reklam & Analys och Elisabeth Nordstrand, Fastighets AB L E Lundberg • Foto Kim Hellström (om inte annat anges) • Bildreproduktion och retusch Markus Gullqvist och Kim Hellström • Tryck Norrköpings Tryckeri Stort tack till alla butiker i Linden och Spiralen som bidragit med kläder och artiklar, modellerna Daniel, Johanna-Maria, Rachel, Maximilian, Robin och Elin samt Lingonfabriken. Även tack till alla hotell och restauranger som vi samarbetar med.

facebook.com/LindenSpiralen · Instagram lindenochspiralen · lindenspiralen.se


LINGONFABRIKEN Herrkläder och accessoarer från MQ, skor från Vagabond. Damkläder och accessoarer från Johnells, skor från Håkanssons.


6 | By Linden & Spiralen

HÅKANSSONS. Damkläder från Esprit. Damskor från Crispin och Håkanssons. Damur från Becks Urhandel. Herrkläder från Boomerang och herrskor från Crispin.

1

3

2

5 4

6 11

7

10

9 8

12


By Linden & Spiralen | 7 13 14

16

17 15 18

19 21

20 25 22

24

23

1. Flash 2. TGR 3. Nilsons Shoes 4. Zanzlöza Zmycken, Glitter 5. Tele 2 6. Joy 7. Ecco 8. Kahls The & Kaffehandel 9. Indiska 10. Twilfit 11. Gina Tricot 12. Specsavers 13. Hemtex 14. Dressmann 15. Polarn o. Pyret 16. Skopunkten 17. Brothers 18. Pagelle 19. Dea Axelsson 20. Åhléns 21. Rabalder 22. Åhléns 23. Bik Bok 24. Tshirt store 25. Cubus


LINGONFABRIKEN Herrkl채der fr책n MQ. Damkl채der och accessoarer fr책n Johnells.


By Linden & Spiralen | 9

VI HAR HÅLLIT NORRKÖPING MODERNT SEDAN 1977 Linden är Norrköping citys största köpcentrum. Vi är stolta över vår historia som började med den kungliga invigningen 1977. Men vi är ännu stoltare över att vi 37 år senare ger Norrköping ett lika modernt köpcentrum med ett urval av butiker som gör shoppingen inspirerande och rolig.


10 | By Linden & Spiralen

Sommaren är kort, men underbar. Att få koppla av i både sinne och klädstil är viktigt. Ge din stil semester utan att låta den gå på slentrian. Byt den knutna slipsen mot en skön skjorta. Byt den trånga kavajen mot en bekväm klänning. Sköna material och sköna accessoarer. Njut av den lediga stilen, och vardagen.


JOHNELLS Herrkläder från Gant Store. Damkläder och accessoarer från Vero Moda, skor från Scorett. Herrur och guldarmband från Becks Urhandel. Glasögon privata.


RE:DESIGN SWEDEN INSPIRERAR SHOPPARE TILL ALTERNATIVA BETEENDEN Fr책n juni till augusti kommer ytor i Linden och Spiralen anv채ndas till estetiska och tankev채ckande installationer som ska inspirera oss till recycling och upcycling.

Foto: Susanne Lundb채ck

12 | By Linden & Spiralen


Foto: Iris Alexandrov

By Linden & Spiralen | 13

Inspiration till mässa "pop-up med äggkartonger" skapad av företaget Kom!

Re:design Sweden från Norrköping är i framkant inom sitt område. – I förhållande till hur vi lever och konsumtionssamhället ser ut i dag är behovet av att återvinna enormt. Med Re:design Sweden vill vi inspirera och utmana alla till återvinning genom att visa kreativa möjligheter, säger AnnSofie Bergort som tillsammans med Lina Widlund driver företaget med säte i Norrköping. Recycling handlar om att återvinna materialet i uttjänta saker. Upcycling handlar om att förädla, se nya användningsområden och återanvända förbrukade saker. Genom att visa kreativa möjligheter med upcycling vill Re:design Sweden inspirera till aha-upplevelser där den som tittar tänker ”sådär kan jag ju göra!”. Inspirationsmiljöer I uppdraget med att ta fram inspirationsytor åt Linden och Spiralen har Re:design Sweden använt sig av flera lokala partners som bland annat skänkt spill från produktion samt företaget Kom! som kommer att bygga installationerna tillsammans med Re:design Sweden. – Norrköping har flera framstående företag inom återvinning som varit villiga att samarbeta med oss, säger

Lampa från Återbrukshyttan

Lina. Det ska vi vara stolta över och visa upp. Sittytorna och installationerna blir spännande inspirationsmiljöer för alla besökare. Inte minst för de Bråvallabesökare som kommer ner till köpcentrumen i juni för att ta del av vår stad. Anna Falk, centrumledare för Linden och Spiralen, är nöjd med samarbetet.

Sittytorna och ”installationerna blir spännande inspirationsmiljöer för alla besökare

– Re:design Sweden har fått möjligheten att visa hur en sittyta kan möbleras på ett nytt sätt med en god tanke och det är vi som arbetar i Linden och Spiralen väldigt glada för! Det finns flera behov i en miljö som ett köpcentrum, dels att kunna sitta ner, dels att uppleva och få en känsla. Med de miljöer som Re:design Sweden bygger så är det betraktaren själv som väljer sin upplevelse, säger Anna.

Utan pekpinnar – Vi är i första hand ett utvecklingsoch kunskapsföretag som säljer idéer. Det kan vara genom workshops eller som den mässa vi anordnar i Värmekyrkan i Norrköping den 18 oktober i år – The Future Redesign City. När det gäller produktion så finns det andra som kan producera, säger Ann-Sofie. Ann-Sofie och Lina är medvetna om att det lätt kan bli lite förmanande att prata om återvinning. – Vi vill inspirera, därför fokuserar vi på att det vi gör blir en positiv upplevelse, säger Lina. Det går inte inspirera folk och företag genom att ge dem dåligt samvete. Re:design Sweden har trots att företaget är rätt nybildat fått bra respons. Speciellt genom mässan som anordnades första gången förra året. – Vårt koncept kan vara svårt att förstå eftersom vi inte har så mycket konkret att visa, men vi är glada att så många trott på oss och vår idé och känt att det vi gör är viktigt, säger Lina. Anna Falk såg nyttan i konceptet för Linden och Spiralen. – Det är ett projekt som är helt rätt i tiden, vi måste värna om vår miljö! Tillsammans med flera samarbetspartners så har det blivit möjligt för oss.


Med allt du behöver. Vem är du och vem vill du vara? Egentligen finns det inga krav eller måsten. Bara du är dig själv. På Spiralen vill vi att du ska få ut det mesta av dig själv oavsett om du är crossfit-killen eller hipster-tjejen, men också alla stilar där emellan. Därför har vi allt. Kom och finn din stil hos oss eller bli mer av den personlighet du redan är.


16 | By Linden & Spiralen

Rachel - Kläder, skor och accessoarer från Companys Max - Kläder och accessoarer från JC. Klocka från Urmäster. Skor från Din Sko. Skateboard från Stadium. Elin - Kläder och accessoarer från Monki. Skor från Din Sko. Robin - Kläder, accessoarer och skor från Stadium.


By Linden & Spiralen | 17


18 | By Linden & Spiralen

Wish list

1

2

3

5

6

4

8 7


By Linden & Spiralen | 19

10

9

11 12 13

15

16

14

1. D & Company 2. Jack & Jones 3. Cervera 4. H&M Home 5. Ur & Penn 6. 1893 Gent´s Fashion 7. Lindex 8. Ohlssons Tyger 9. Carlings 10. Rhode Island Home Interior 11. b´chic 12. Black Sheep Store 13. KappAhl 14. ICA Supermarket 15. KappAhl 16. Accent


By Linden & Spiralen | 21

EN HÄLSOSAM LIVSSTIL I CITY Att ta hand om sig själv och göra hälsosamma val har blivit allt mer trendigt de senaste åren. Det springs lopp, lyfts vikter, dricks juicer och äts näringsrika sallader som aldrig förr samtidigt som modehusen influerats av sportvärlden i sitt arbete med att designa trendiga kläder.

Lyft blicken någon minut och titta på alla runt omkring dig när du är nere på stan. Människor är på väg till eller ifrån gymmet, själva eller med en vän. Man går förbi ICA och handlar under sin powerwalk, plockar upp en smoothie från ett café eller tar kanske en långfika. På morgonen syns alltfler gå med raska steg mellan gymmet och arbetsplatsen. Att träna på morgonen, duscha, göra sig fräsch för att sedan möta dagens utmaningar är för många ett vattenhål. Andra tar ut sin överskottsenergi på eftermiddagarna och kvällarna. Att integrera träning och motion i samband med andra ärenden nere på stan

har blivit alltmer utbrett och accepterat. Träningstrenden där sportkläder med väldesignade och snygga detaljer har dessutom lett till att de kan bäras i andra sammanhang utan att du ska känna dig malplacerad. I Norrköpings innerstad hittar du flera tränings- och friskvårdsanläggningar så som Friskis & Svettis, Nordic Club, World Class och Dansakademien Norrköping. Med brett utbud och generösa öppettider så att alla kontors- och skiftarbetare till butikspersonal kan underlätta sin livsstil och kombinera jobb och fritid inne i city. Caféer och restauranger har hakat på

trenden och serverar ett brett utbud av mat för alla smaker. Lindahls i Spiralen är en av tre verksamheter i Sverige som har näringsfysiologen Fredrik Paulúns deli-utbud. Där hittar du mat utan onödiga tillsatser och socker utan att för den skull kännas tråkig. Det är en skön livsstil att passa ihop träning, bra och god mat tillsammans med närheten av shopping, kompishäng och arbete. Det ger en känsla av frihet och makt att göra precis som du känner. Allt på en armlängds avstånd vilket gör livet i stan enkelt, njutbart och en livsstil som är helt i tiden och som allt fler anammar.

TRÄNINGSANLÄGGNINGAR Nordic Club: Spiran, 011-16 68 00, nordicclub.se/norrkoping Friskis & Svettis: Spiralen, 011-21 13 38, nrk.friskissvettis.se World Class: Linden, 011-13 55 26, worldclass.se/world-class-norrkoping-city Dansakademien: Linden, 011-12 00 10, dansakademien.com


Max - Kläder och accessoarer från JC. Klocka från Urmäster Rachel - Kläder, skor och accessoarer från Companys


24 | By Linden & Spiralen

RESTAURANGER & CAFÉER FÖR EN TREVLIG FIKAPAUS OCH GOD MAT I HÄRLIGA MILJÖER LINDAHLS KONDITORIER Lindahls Konditorier är känt för sina klassiska bakverk, tårtor och fikabröd. De erbjuder även frukost, plocksallader, varma mackor och Paulúns näringsrika deli. Till det kan du dricka allt från kaffe och te till juicer och alkoholhaltiga drycker.

BRÖDERNAS CAFÉ Brödernas Café är ett riktigt solställe under sommartid. Bröderna Togan ser alltid till att du blir varmt välkommen och får en skön stund. Kaffe med tiramisú, härliga sallader, smörgåsar och glass.

KYCKLINGKEBABEN Kycklingkebaben ligger mellan Istanbul Kebab och Chili & Wok. Där köper du kycklingkebab och sallader. Ta med eller sitt ner i food courten som delas med Istanbul Kebab och The Honeycomb.

CHILI & WOK Chili & Wok i Spiralen är alltid välbesökt under lunchen där deras asiatiska buffé bjuder på allt från wokrätter med kyckling, biff eller grönsaker till friterad kyckling och currygrytor.

BISTRO UNIQUE Bistro Unique ligger i nya delen av Spiralen. Med sina hemmagjorda bakverk, smakrika sallader och trivsamma miljö är det ett självklart val för många. Slink in för ett glas vin, en grillad macka eller en espresso med vännerna.

THE HONEYCOMB The Honeycombs yoghurt är perfekt som mellanmål eller snack innan träningen. Den går att göra hur nyttig eller onyttig som helst genom att exempelvis toppa den med färska bär eller godis.

ISTANBUL KEBAB Istanbul Kebab hittas inne i Spiralen. Norrköping är känt för sin kebab och Istanbul Kebab blev nyligen utsedd till tredje bästa kebaben i Sverige. Förutom kebab hittar du även grillad kyckling, coleslaw, sallad och mycket annat.

MATCOMPAGNIET Matcompagniet i glaselipsen mellan Spiralenhusen är känd för sitt härliga ljus och sin utsikt, men självklart även sina goda välfyllda smörgåsar, fikabröd och vällagade luncher. Prova gärna deras fiskgryta som är ett stående inslag i menyn.


By Linden & Spiralen | 25

SAN SUSHI sAn Sushi hittar du i Lyckan mellan Lingonfabriken och Burger o Co. De serverar allt från sushi, wok, asiatiska bufféer, sashimi och söndagarnas sushibuffé får du definitivt inte missa. Väl värt ett besök!

LINGONFABRIKEN

BURGER & CO

Lingonfabriken är med sin välkända hamburgare och populära luncher ett återkommande val av matställe hos många Norrköpingsbor. Förutom maten är även inredningen väldigt omtyckt och trivsam. De stora glasfönstren bidrar med härligt ljus i lokalen. På söndagar serveras en maffig buffébrunch.

Burger o Co erbjuder hamburgare för alla smaker och preferenser. Allt från klassiska nötburgare till olika varianter med exempelvis lax och alltid tillagade efter beställning.

NELINSKONDITORIET Nelinskonditoriet startade upp sin verksamhet 1965 och har sedan dess försett Norrköping med traditionella, välgjorda bakverk, matiga smörgåsar och goda fröknäcke i olika varianter.


26 | By Linden & Spiralen

COFFEEHOUSE BY GEORGE

FROYO

Coffeehouse by George inne på Linden ligger perfekt för dig som vill sitta mitt i smeten. Här njuter du av en smörgås, plockar till dig en sallad med dina favoriter eller tar en kladdkaka till din latte.

Froyo erbjuder ekologisk frozen eller grekisk yoghurt med topping som färska frukter och bär, godis, nötter eller såser. Här kan du skapa ditt eget mellanmål eller snack helt enligt eget tycke och smak.

SUBWAY Subway på Linden erbjuder mackor från tidig morgon till sen kväll. Din macka görs på beställning och går att få i oändliga varianter på både innehåll i mackan men även på själva brödet. En perfekt ”grab and go”!

FRÄCKA FRÖKEN Fräcka Fröken på Lindens övre plan är ett perfekt fikaställe för att titta på shoppande människor i avkopplande miljö. Deras espresso, iskaffe och goda mackor är några favoriter att rekommendera.

SIBYLLA Sibylla hittar du bredvid Friskis och Svettis. Med sina populära hamburgare i olika kombinationer är det ett självklart snabbmatställe för många. Du hittar även köttbullar, sallader och kebab.


By Linden & Spiralen | 27

HARRYS Harrys ligger längst upp på Drottninggatan. Hit går du med vännerna för en after work, tävla i musikquiz, en festlig vimmelkväll eller bara för att äta och dricka gott.

DELICIOUS CHICKEN KEBAB Delicious Chicken Kebab finns inne i Spiran och har mat för dig som vill ha något snabbt i farten. Du kan självklart också sitta ner i deras servering, kanske i väntan på att biofilmen ska börja?

WOKTIME Woktime ligger inne i Spiran och tillagar främst wokrätter med kyckling, fläsk och biff men även räkor och grönsaker.

O´LEARYS O’Learys på Drottninggatan är ett perfekt ställe för dig som vill ha gott käk från en bred meny i avslappnad miljö. De organiserar gärna event och har många olika erbjudanden, däribland fredagsbuffé, after work och biopaket.

McDONALDS McDonalds hittar du i Spiran på Drottninggatan och med generösa öppettider serverar man allt från frukost och hamburgare till sallader och smoothies.

COFFEEHOUSE BY GEORGE Coffeehouse by George hittar du på Drottninggatan mitt emot Spiralen. Hit går du för en lätt lunch, fika eller kaffe i lunchsolen.


28 | By Linden & Spiralen

HOTELL FÖR EN GOD NATTS SÖMN OCH EN MINNESVÄRD UPPLEVELSE BEST WESTERN PRINCESS HOTEL

BEST WESTERN Princess Hotel är på gång. Det har skett flera uppdateringar och nybyggnationer på kort tid. Man har fräschat upp rummen och korridorer och även byggt ett nytt komplett hotellgym med ombytesrum och bastu. Här kan man bränna av ett härligt pass för att få plats med lite mer av frukostbuffén som förövrigt har det mesta att erbjuda. Den toppas av ett riktigt gott nymalet kaffe och äggröran som alltid är gjord från grunden. Shoppingen ligger ett kort stenkast från hotellet och efter en dags shopping smiter man gärna in i den avslappnande

ELITE GRAND HOTEL

lobbyn för en kaffe, kaka, tidning eller bok för den riktigt lässugne. När du blir hungrig kan du med fördel göra ett besök på den spanska restaurangen La Uva som ligger i anslutning till hotellet. Andra nyheter som lanseras till sommaren är dels ett rejält lekrum och dels ett separat spelrum med Xbox för de lite äldre barnen.

Princess Hotel: Skomakaregatan 8, 011-28 58 40 info@princesshotel.se

Elite Grand Hotel ligger vackert beläget längs med Motala Ström i en pampig anrik byggnad från 1906 vars byggnation liknar Rosenbad i Stockholm. Hotellet kan stoltsera med en av de soligaste uteserveringarna i staden och är därför väldigt eftertraktat både bland turister och Norrköpingsbor. Mat och dryckesutbudet är brett och det finns något för alla smaker. Att kliva in på Elite Grand Hotel ger en känsla av kvalitet, flärd och tradition. Här möts du av en varm hemkänsla. Alla hotellets gäster får starta dagen med en härlig stor frukostbuffé som står framdukad långt in på förmid-

dagen. Under sommaren läggs mycket fokus på barnfamiljen med olika erbjudanden och en lekhörna. Elite Grand Hotel har de perfekta lokalerna för alla tillfällen oavsett om du planerar en konferens eller fest. Du får hjälp med allt från lokal, mat, dryck, personal plus logi för dina gäster vilket underlättar planeringen för dig som värd eller värdinna.

Elite Grand Hotel: Tyska Torget 2, 011-36 41 00 info. grandhotel@elite.se


By Linden & Spiralen | 29

THE LAMP HOTEL På The Lamp Hotel finns utrymmet för att ge dig själv det där lilla extra. Att ligga på hotellsängen, njuta av det vackert inredda rummet med någon du tycker om innan ni går ner till den vackra och behagliga Feng Shui-inspirerade innergården som man delar med restaurang Ardor känns lyxigt.

Det är på få platser man känner sig så behagligt nöjd över livet som här. En liten oas som skapar kontrast från vardagen.

Innergårdens sommarutstyrsel med restaurangens välkomponerade menyer adderar en dimension till i vistelsen. Här blandas skaldjursälskare med köttfrälsta eller bara de som vill titta förbi på en öl och fånga några solstrålar och kvalitetstid med vänner. För hotellgästerna ingår en frukostbuffé, men icke övernattande får självklart också titta in på en mysig frukost på innergården innan dagen tar sin start. Hotellets design lockar gäster från hela världen som vill insupa atmosfären och se den berömda lampan vilken gett namnet på hotellet – The Lamp Hotel. The Lamp Hotel: Hospitalsgatan 5, 011 11-12 20 10 info@thelamphotel.se

VILLA FRIDHEM

SCANDIC NORRKÖPING CITY Scandic Norrköping City ligger ett stenkast från Centralstationen, citykärnan och Motala Ström. Med sin hälsomedvetna frukostbuffé där det finns allt från ekologiskt kaffe, müsli, bröd och färsk frukt är det lätt att få en bra start på dagen. Glid in för ett tidigt frukostbesök så att du kan sitta länge, njuta och ta om av dina favoriter.

Det gamla kungliga residenset Villa Fridhem bjuder in till en riktigt skön sommarperiod. Med sitt välrenommerade kök serverar de gudomliga middagar i uteloungen, frukostar och afternoon tea. Villa Fridhem ligger en bit utanför stan men ändå på behagligt avstånd för Norrköpingsbon som vill känna på semesterkänslan under några timmar eller dag för att få det där nödvändiga avbrottet från vardagen och låta sina sinnen och batterier få en välbehövd återladdning. Här kan man njuta av livet genom en övernattning, spabehandlingar, mat eller bara

en runda i den vackra natur som omger hotellet. Tanken är att kvalitetsstämpeln ska finnas med i allt man gör för att på bästa sätt ta hand om dig som gäst både inom- och utombords utan att för den skull kännas stelt. För barnen erbjuds bland annat skattjakt och godisbingo. Under juli kommer man även att fira sommaren genom onsdagsunderhållning i form av musik i olika slag.

Restaurangen är öppen måndagar till fredagar för övernattande. Där finns en a lá cartemeny men du kan även sätta dig i lobbyn, njuta av stunden som är nu och smutta på något gott i glaset. På fredagar erbjuds räkfrossa vilket i princip innebär det namnet skvallrar om. Att frossa i så mycket räkor du orkar tillsammans med andra godsaker som västerbottenpaj och lax. Boka gärna innan så att du vet att du får bord.

Villa Fridhem: Getå, 011-622 00, info@villafridhem.se

För turister som Norrköpingsbor är en övernattning på Scandic med jacuzzin uppe på takteras-

sen med utsikten över staden en härlig upplevelse. Speciellt under Augustifesten och dess fyrverkerier!

Scandic City: Slottsgatan 99, 011 495 52 00 norrkopingcity@scandichotels.com


30 | By Linden & Spiralen

1

2

3

4 5

6

8

7 6

1. H&M 2. H책rv책rdsbaren by BELLBOX 3. Smarteyes 4. Kicks 5. The Body Shop 6. Yves Rocher 7. Hallbergs Guld 8. Apoteket


By Linden & Spiralen | 31

Time to travel

1

2

3

6 7 4 5

8

9 11

10

12

1. Lindex 2. Synoptik 3. Kontorab 4. MIQ 5. Telenor 6. Anderssons BÜcker & Papper 7. Bodyline 8. Lekia 9. Väskan 10. Guldfynd 11. Apoteket Hjorten 12. Game


MN

ELITE GRAND HOTEL

N T A G A O L S K

KNÄPPINGSBORG

A N A T E G A R A G S L P R E

D A L S G A T A N

BEST WESTERN PRINCESS HOTEL

H

P R O M E N A D E N

P

A N A T T G Ä S P R

P LYCKAN

SPIRALEN

A N A T E G A R R K E V N T H A

T N K S A

P

SPIRALEN H Ö R N G A T A N

B R Y G G A R E G A T A N

N Y G A T A N

SF BIO SPIRAN

LINDEN

A A T O G R K K Y

DOMINO HÖRSALSPARKEN

P E R S G A T A N

Sjö

KYRKA

A I O L

LOUIS DE GEER KONSERT & KONGRESS

E N A D E N O M P R

A N A T G G O R S B G P I N Ä P S:T OLAI K N

A N A T G G I N T N O T D R

INDUSTRILANDSKAPET

S Ö D R A

A T R Ö S

M-KVARTEREN

GAMLA TORGET

K V A R N G A T A N

N T A G A R E P A E P S K

H

N T A G A L S T A P I S H O

N T A G A G U T U D S R Å

ARBETETS MUSEUM

N T A G A L S R A N E G E

THE LAMP HOTEL

A M L G A

GAM LEB RO

NYA TORGET

N T A G A N S M A Y R S T

N T A G A D S Å R D G Ä T R

N

S A N K T

A N Y

HEDVIGS KYRKA

N T A G A G U T U D S R Å

RÅDHUSET

A N A T E G A R R V G A

N T A G A R E D A B I N N N T U

A T A

N

N T A G A M N H A

N T A G A E D B R

T E G

B RO

Strömmen

TYSKA TORGET

Ö

HA

Strömsholmen

TEATER

H

S T G

N T A G A G S Ä N L T S A

SCANDIC NORRKÖPING CITY

A N A T D G Å D B R

V Ä

A N A T S G H U C K P A

NORRKÖPING H

N T A G A T S O T S L

E N Ä N D G R E N T T V A

N T A G A T S O T S L

N T A G A R I G E A N O R

E N A D E N O M P R

A R R N O

A N A T S G N G K U

dn

RESECENTRUM TÅGSTATION

N T A G A R S P E

P

sko

N T A G A N Y

SÖDERTULL

STADSBIBLIOTEKET

A D R S Ö

E N A D E N O M P R

VASAPARKEN

KONSTMUSEET

by Linden & Spiralen sommar 2014  

Livsstil- och inspirationsmagasin om Linden & Spiralen Köpcentrum i Norrköping.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you