Cortex

Page 1

LEAVE IT TO US


Vores medarbejdere rüdgiver dig i den givne situation og sammensÌtter sammen med dig den helt rigtige løsning.


INNOVATIVE IT-LØSNINGER Cortex Consult blev etableret i 1998 som en selvstændig IT-konsulentvirksomhed. Vi er 100% danskejet, og har gennem en årrække specialiseret os inden for udvikling og drift af IT-infrastruktur. Vores spidskompetence er at levere innovative løsninger, som indeholder drift, vedligehold, overvågning, fejlretning, backup og professionel rådgivning. Dertil kan vi levere professionel driftsteknisk support og ServiceDesk på servere, PC-platforme, netværk og databaser døgnet rundt. Vi dækker hele Danmark og det sydlige Sverige. Vores kontorer er strategisk placeret i Valby, Aarhus og Göteborg med datacentre i Ballerup og Glostrup. Vi har samlet driftsansvar for mere end 2.500 servere, herunder serverdrift hos en række større medicinalvirksomheder, hvorfor vores kvalitetssikringssystem er veldokumenteret og løbende auditeres og godkendes af de danske myndigheder og det amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Vi er derudover ISAE 3402-certificeret.

NÆRHED OG FLEKSIBILITET

Som den eneste virksomhed i IT-branchen i Danmark er vi AAA Gold-ratet. Det vil sige, vi 10 år i træk er blevet AAA ratet.

Serviceniveauet fastsættes individuelt efter dine ønsker og behov. Vores medarbejdere rådgiver dig i den givne situation og sammensætter sammen med dig den helt rigtige løsning. Vi tilbyder kvalitet frem for kvantitet – og altid til konkurrencedygtige priser. Langt de fleste af vores omkring 65 konsulenter har været hos os i en årrække. Det er kompetente og løsningsorienterede medarbejdere, som løbende certificeres og uddannes inden for de nyeste teknologier. Vi leverer desuden ydelser til bl.a. Udenrigsministeriet, hvilket påkræver, at flere af vores medarbejdere er sikkerhedsgodkendte af de nationale sikkerhedsmyndigheder.

statsautoriserede revisorer Vi er, hvad du har brug for hele vejen rundt om din virksomhed Vi har de rigtige kompetencer - den rigtige erfaring - og de rigtige kontakter - til at servicere den mindre og mellemstore virksomhed i alle forhold - vedrørende regnskab, finansiering, rådgivning, revision, bogføring og effektiv økonomistyring – både for etablerede virksomheder og iværksættere. Kontakt Lars Christoffersen, tlf. 4320 5189, lc@haamann.dk, eller Jan Østergaard, tlf. 4320 5191, jo@haamann.dk og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Haamann A/S ∙ Statsautoriserede revisorer ∙ Naverland 2 ∙ 2600 Glostrup ∙ www.haamann.dk


CLOUD COMPUTING – SIKKERHED OG FLEKSIBILITET Fleksibiliteten og sikkerheden ved at anvende Cloud Computing er høj, og fordelene er blandt andet nem adgang, enkel administration samt en enten mere simpel eller billigere betalingsmodel. Hos Cortex Consult udbyder vi tre Cloud Computing-modeller:

PRIVATE CLOUD Vælger du en Private Cloud løsning får du din egen ”sky” i vores datacenter. Du kan få en dedikeret server, virtuel server, storage og backup samt Exchange server, SQL server, IIS server og de nødvendige netværksløsninger. Al drift og administration varetages af os og derudover sørger vi for kontinuerlig overvågning, vedligehold, sikkerhed, standard operativsystem og ServiceDesk, så du ikke oplever unødige nedbrud samt en Service Level Agreement, der lever op til dine behov.

SHARED CLOUD Vælger du en løsning som Shared Cloud, deler du ”skyen” med andre. Med en Shared Cloud-løsning får du Hosted Exchange, Shared SQL, Hosted Remote Desktop og netværksløsninger. Derudover bistår vi med overvågning, drift og vedligehold, sikkerhed, operativsystem og Exchange/ SQL/RDS-licenser, ServiceDesk og Service Level Agreements.

PUBLIC CLOUD Den offentlige ”sky” giver f.eks. adgang til Office 365, Azure og Amazon. På disse platforme tilbydes overvågning, drift og vedligehold, ServiceDesk, backup, sikkerhed og Service Level Agreements.

Fleksibiliteten og sikkerheden ved at anvende Cloud Computing er høj.


Adaptiv multifaktor validering

SMS PASSCODE® er en førende teknologi inden for adaptiv multifaktor validering. SMS PASSCODE forbedrer virksomhedens sikkerhed og produktivitet ved hjælp af en brugervenlig og intelligent løsning, som sikrer virksomhedens netværk og applikationer. SMS PASSCODE leverer en overlegen brugeroplevelse ved fuldt ud at udnytte kontekstuel information som f.eks. adfærdsmønstre ved login, geolokation til at vurdere trusselsniveauet og automatisk justere brugervalideringen. Du kan også opleve løsningen direkte på din mobil i SMS PASSCODEs Demo Lab her


SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER Vores IT-Infrastruktur kan skræddersyes til præcis dine behov. Her leverer vi ikke standardløsninger, men opbygger en struktur, der er optimeret til din virksomhed. Der er flere måder, en sådan løsning kan organiseres på. Du kan f.eks. selv eje løsningen eller leje den af os. Vi har to datacentre, vi har fuld kontrol med, og kan dermed garantere al sikkerhed omkring din IT-løsning. Vi tilbyder nye løsninger, men giver dig også mulighed for at vi overtager en eksisterende løsning. Vi kan levere den rette konsulent til enhver opgave. Vores tekniske erfaringsgrundlag dækker bredt, og sammenholdt med ITIL-certificeringer og FDA-uddannelser kan vi tilbyde markedets dygtigste konsulenter inden for drift og vedligehold af IT-systemer. Med en skræddersyet løsning tilbyder vi overvågning, drift og vedligehold, backup, ServiceDesk, netværk, Service Level Agreements og Disaster Recovery-løsninger. Hertil tilbyder vi konsulentydelser på Microsoft, Cisco, SQL, Oracle, Citrix, VMware og Symantec.

Vi leverer ikke kun standardløsninger, men opbygger en struktur, der er optimeret til din virksomhed.


CORTEX UDLEJNING Et midlertidigt IT-system kan for de fleste virksomheder være en stor udskrivning og opgave. Derfor tilbyder vi, at du kan leje IT-udstyr gennem vores udlejningsservice Cortex Udlejning. Vi råder over markedets bedste udstyr fra førende IT-leverandører. Udstyret kan f.eks. være bærbare og stationære PC’ere, servere, LCD- og LED-skærme, projektorer, netværkslaserprintere, kopimaskiner, software samt netværksudstyr.

Her er et lille udvalg af vores referencer inden for udlejning:

Jeg synes I har ydet rigtig god service og været hurtige og imødekommende med vores forespørgsler også selvom der var ændringer i sidste øjeblik. Jeg vil være helt tryg ved at anbefale Jer. H. Lundbeck A/S Hanne Reland Clinical Team

Hos Cortex Udlejning kan du primært leje udstyr i en kortere periode. Alt fra en dag og op til en uge. Typisk udlejer vi til konferencer, messer, kurser og events. Vi kan levere og stå for test af dit udlejningsprodukt præcis som du ønsker det også med on-side tekniker. Du bestemmer selv, om vi også skal stå for opstilling og nedtagning, eller du selv kan gøre det. Vi har mange års erfaring med Microsoft-software og er Microsoft Partner, hvilket blandt andet betyder, at vi har licensrettigheder til alle Microsofts produkter. Vores udlejningscomputere bliver altid leveret ny installeret og opdateret så der ikke er gamle mapper, filer, genveje fra tidligere brugere.

ENTERPRISE ARRAY At the cost of spinning disk 10 gange hurtigere 10 gange mindre power 10 gange mindre rack 10 gange enklere

Bestil et uforpligtende Eller

: 4342 0030

: www.cloudiio.dk

Cloudiio A/S Kongevejen 440 2840 Holte Tlf: 4342 0030 Mail: info@cloudiio.dk


På siden her kan du læse om tre af vores produkter. Derudover leverer vi selvfølgelig også produkter såsom: Servere, bærbare computere, printere, udvalgt software, Storage, klienter og netværksudstyr – vi er din totalleverandør.

FENESTRAE – FAXINATION FAXLØSNING Med en Fenestrae Faxination løsning kan du øge dine medarbejderes produktivitet når som helst og hvor som helst – og samtidig reducere dine driftsomkostninger. Løsningen integrerer automatisk dine fax- og mobilmeddelelser med dine business-applikationer. Det er en robust løsning, som er sikker og nem at installere. Både de største globale virksomheder samt mindre lokale kan have glæde af en sådan løsning. Løsningen understøtter de nyeste teknologier.

Du kan øge dine medarbejderes produktivitet når som helst og hvor som helst.

CLOUDIIO – HIGH END STORAGE-LØSNING Cortex har et tæt samarbejde med Cloudiio A/S, og sammen leverer vi state of the art storage-løsninger, der er 100% baseret på Flash. Vi kan med produktet PureStorage levere All-Flash-løsninger til samme pris som med traditionelle harddisk-baserede storage-systemer. Cloudiio består af et team specialister, der i mere end 25 år har leveret Enterprise storage-løsninger til offentlige og private virksomheder. Fokus er virksomheder med egen IT- afdeling samt ISP- og Cloud-udbydere.

State of the art storage-løsninger, der er 100% baseret på Flash.


To-faktor validering via mobiltelefon til log-in og nulstilling af adgangskode.

SMS PASSCODE OG SMS PASSWORD RESET Vi er totalleverandør på SMS Passcode og SMS Password Reset. Det er en løsning, som indeholder en to-faktor validering via mobiltelefon til log-in og nulstilling af adgangskode. SMS PASSCODE benytter brugerens mobiltelefon til at etablere en log-in procedure til at validere den specifikke brugers bruger-ID og adgangskode mod en engangskode sendt til brugerens mobiltelefon. PASSWORD RESET fungerer via Self-Service Password Reset-siden hvor brugeren bliver bedt om at validere sit bruger-ID og indtaste sin personlige PIN-kode. Der bliver herefter genereret en PassCode som fremsendes til mobiltelefonen. PassCode indtastes, og AD-adgangskoden kan ændres.

HP Converged Infrastructure HP Enterprise Servers, Storage & Networking har en komplet portefølje af infrastrukturløsninger til datacentret. HPs produkter dækker alle aspekter af datacentret og du vil altid kunne sammensætte en skræddersyet løsning, der opfylder specifikke udfordringer indenfor en lang række brancher såsom telekommunikation, finanssektoren, sundhed og medico, den offentlige sektor, produktionsvirksomheder samt energisektoren. HP og vores forhandlere er kompetente sparringspartnere, der hjælper dig med at få nye teknologier som Cloud, Connectivity og Converged Infrastructure til at åbne en ny verden af muligheder for din virksomhed.

HP ESSN tilbyder alle løsninger til små som store virksomheder, fra den enkeltstående server/storageløsning til væg-til-væg løsninger til datacentret – fra netværk, over servere og storage til management og security. Så gå på opdagelse i HPs hardwareverden og oplev fremtidens storageløsnninger, næste generation af servere, vores komplette netværksportefølje og fremtidssikrede managementsværktøjer. Hewlett-Packard ApS · Engholm Parkvej 8 · 3450 Allerød · Tlf. 48 12 10 00 · www.hp.dk


”Cortex har et godt branchekendskab – de sætter sig ind i vores virksomhed og kender vores behov. Derfor kan de også sende den helt rigtige specialist, når vi skal have hjælp med at udføre en opgave.” Ascendis Pharma A/S Lotte Sønderbjerg, Senior Vice President og CAO

STABILT SAMARBEJDE BASERET PÅ ÅBEN DIALOG ”Vi stiller store krav til vores IT-sourcing-partnere, og det var derfor vigtigt for os i 2010 at vælge en leverandør, der både kunne matche vores krav og samtidig levere til en konkurrencedygtig pris. Cortex har vist både at have de faglige og menneskelige kompetencer til at varetage driften af OK amba´s infrastruktur. Det er vigtigt for os, at Cortex har nøglemedarbejdere placeret fysisk hos os, da vi ofte har opgaver med kort deadline, og så vi samtidig i dagligdagen kan drage nytte af deres knowhow. Vi har et stabilt samarbejde, der bygger på dialog, tillid og gensidig respekt.” OK amba Poul Jørgensen, IT-chef

CORTEX LEVER OP TIL VORES STRENGE KRAV ”Hos Eurogiro A/S beskæftiger vi os med internationale betalinger, som kræver en høj grad af fortrolighed, og har derfor en række sikkerhedsprocedurer og -politiker, der skal overholdes og dokumenteres. Medarbejderne hos Cortex er yderst kompetente og leverer et seriøst stykke arbejde. Sikkerheden og kvaliteten i de løsninger, de leverer til os er meget høj. Deres arbejde, procedurer og faciliteter bliver regelmæssigt sikkerhedsgodkendt af vores auditører, så vi kan garantere at Cortex bliver ved med at leve op til vores høje sikkerhedskrav. Vi har nu arbejdet sammen siden 2009, og så længe Cortex lever op til kravene, fortsætter vi naturligvis samarbejdet.” Eurogiro A/S Uwe Holmsgaard, IT Direktør


FLEKSIBLE OG TROVÆRDIGE ”Cortex forestod etableringen af ny IT-infrastruktur, i forbindelse med opkøb og integration af en del af et større olieselskab i 2009. I dag er Cortex faste rådgivere og konsulenter på vores netværk og arbejdsstationer, hvor de leverer en sikker drift med høj kvalitet i henhold til ”Best Practice”, og står på mål for vores IT-sikkerhed. Cortex er en seriøs virksomhed, der har deres kvalitetssikring og dokumentation på plads. De er fleksible, nemme at arbejde sammen med og lever op til deres aftaler. Som noget enestående evner de at sætte sig ind i og forstå vores virksomhed, og er villige til at løfte innovative opgaver i fællesskab med os – sammen udvikler vi og deler viden.” DCC Energi A/S Søren Andersen, IT Chef

EN LOYAL LEVERANDØR ”Som en stor medicinal virksomhed med mere end 5.000 ansatte fordelt på afdelinger i hele verden, er det vigtig at have et højt sikkerhedsniveau omkring IT-løsninger. Cortex har siden 1998 været Lundbecks primære leverandør på drift og levering af IT-infrastruktur og har samtidig til opgave at yde IT-teknisk rådgivning i forbindelse med udvikling, drift og ændringer i IT-infrastrukturen Worldwide. Cortex har medarbejdere siddende fast hos Lundbeck og er en loyal leverandør, som går 100% ind for kvalitet og fleksibilitet.” H. Lundbeck A/S Claus Thomsen Senior Director – Head of IT Services

”Cortex har optimeret vores fælles IT-platform, så løsningen i dag fremstår fremtidssikret og kan drives med et minimum af ressourcer. Cortex har stået for alt fra rådgivning, projektledelse og implementering.” Morten Skjoldborg, IT-leder Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg

”Via Cortex drift- og vedligeholdelsesydelser har vi sikret os en strategisk vigtig IT-platform, som giver os vigtig skalerbarhed samt en effektiv afvikling af vore forsikrings- og administrative systemer.” Lars Andersen, adm. direktør Sønderjysk Forsikring


Trekronergade 126F, 4. Sal 2500 Valby Tlf.: 70 20 14 79 Web: www.cortexconsult.dk SALGSAFDELING Tlf.: 70 20 14 79 E-mail: salg@cortexconsult.dk UDLEJNING Tlf.: 36 140 140 E-mail: udlejning@cortexconsult.dk

• Concept: JS Media Tools A/S • 9318 • www.jsdanmark.dk

CORTEX CONSULT A/S


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.