Page 1

Fugemasse Fugemasse og og tilbehør tilbehør

Lindberg & Lund AS er en ledende leverandør av kjemikalier, lim og smøremidler til industrien. I sortimentet finnes det fugemasse for de fleste applikasjoner. Produktene er av topp kvalitet, i tillegg til at de har svært konkurransedyktige priser. Lindberg & Lund AS bistår med informasjon og produktopplæring.


Sanitærsilikon Dow Corning 785+ Produkttype:

Sanitærsilikon.

Bruksområde:

Silikon som brukes til forsegling av sanitære applikasjoner for å gi en vanntett og hygienisk tetting.

Fordeler:

Dow Corning 785+ er tilsatt soppdreper som hindrer muggvekst og beskytter mot E.Coli og Salmonella. Silikonen herder raskt, og har en fleksibilitetsevne på +/- 20%. Dow Corning 785+ er i samsvar med ISO 11600-F-HM.

Pakning:

310ml patroner.

Farge:

Hvit og klar.

Fasadesilikon Dow Corning 791 Produkttype:

Vær- og vindbestandig silikon for bygningsbransjen.

Bruksområde:

Silikonen er en nøytralherdende tetningsmasse som er ideell for ekspanderende/bevegelige fuger. Den er perfekt for bruk til belagt glass, galvanisert stål, mur og andre porøse og ikke porøse underlag.

Fordeler:

Dow Corning 791 har god vedheft til en rekke konstruksjonsmaterialer og bygningskomponenter. Silikonen har en fleksibilitetsevne på +/- 50% av original fuge. Dow Corning 791 blir ikke påvirket av sollys, regn, snø og ozon. Silikonen er testet i henhold til SNJF, ATG og AENOR.

Pakning:

310ml patroner og 600ml pølser.

Farge:

Sort, grå og hvit.

Brannsilikon Dow Corning 700 Firestop Produkttype:

Silikonfugemasse spesielt laget for fuging av ekspanderende sammenføyinger og tetting av brennbare materialer.

Bruksområde:

Silikonen har meget god vedheft til de fleste vanlige byggematerialer, samt stål og støpejern.

Fordeler:

Dow Corning 700 Firestop siger ikke og har en fleksibilitet i sammenføyinger på +/- 50%. Silikonen er nøytralherdende, og er halogenfri. Dow Corning FS700 tilfredsstiller kravene BS 476 PART 22 og er i samsvar med ISO 11600 F&G-25LM.

Pakning:

310ml patroner.

Farge:

Sort, grå og hvit.

Lindberg & Lund AS – Markedets mest komplette kjemikalieleverandør


Akr yl


TILBEHØR TILBEHØR Cox Powerflow Dette er en fugepistol i metall. Den er “kongen” av fugepistoler. Fugepistolen passer til alle patroner i denne brosjyren. Pistolen klarer å presse ut alle typer fugemasse.

Cox Airflow 600 Dette er en fugepistol i aluminium. Den er drevet på trykkluft og er beregnet for 600ml pølser.

Cox Airflow 310 Dette er en fugepistol i aluminium. Den er drevet på trykkluft er beregnet for alle patroner i denne brosjyren.

Geocel Universal wipes Et revolusjonerende produkt som er spesielt utviklet for å vaske vekk silikon og andre fugemasser. Universal Wipes er også fantastisk gode på skitt, olje og fett. De vasker de fleste overflater inkludert PVC-U, plastikk, glass og metall.

Silikonfjerner Dette er en gele som fjerner uønsket, herdet silikonfugemasse. Den er derfor perfekt om man ønsker å bytte ut fuger på sanitærutstyr, dører, vindusrammer eller benkeplater. Den kan også brukes til å fjerne silikon dersom du har feilapplisert.

Forhandler

Lindberg & Lund AS Nygårdsveien 26, 1400 SKI Tlf: 6497 5555 Fax: 6497 5556 post@lindberg-lund.no www.lindberg-lund.no www.facebook.com/lindberglund

Fugemasse og tilbehør  

Katalog om alt innen fugemasse og utstyr som Lindberg & Lund leverer