Page 1

nr. 2 2011

Produkt NYTT

Lindberg & Lund AS er en ledende leverandør av kjemikalier, lim og smøremidler til industrien. Felles for produktene er at de brukes av mange og er av topp kvalitet, i tillegg til at de har svært konkurransedyktige priser. Lindberg & Lund AS vil bistå med informasjon og produksjonsopplæring.


Produkt nyheter Araldite - Store pakninger for store jobber!

• Limfugen blir vannbestandig • Limfugen kan males eller slipes • Limet er helt fritt for løsemidler

Araldite står for innovative og praktiske løsninger for alle to-komponente liminger, og nå reintroduseres store tubepakninger: 2x100ml - for de store limjobbene! Araldite passer til både hobby og proffbruk. Araldite “gjør-det-selv”-serien kan brukes på

Araldite Rapid 24 ml

Araldite Rapid 30 ml

Araldite Fusion 3 ml

et stort antall reparasjoner og limer bl.a. glass, keramikk, lær, tre, metall, mur, de fleste harde plaster, gummi etc. I Araldite-sortimentet vil du finne pakningstyper og løsninger for påføring som dekker alle bruksområder.

Araldite 90 sec

Araldite Extra strong 24 ml

Araldite Extra strong 30 ml


Produkt nyheter Gasspatron Inspeksjons vindu Trykkammer Gjennomsiktig plast Stempel

Etikett Smøremiddel

Sokkel Gjenger R1/4“

Simalube er drevet av en verdenspatentert gasspatron. Den gir automatisk smøring av smørepunkter i henhold til ønsket mengde. Den virker 24 timer i døgnet og kan justeres fra 1-12 måneder. I tillegg kan den stoppes og startes igjen etter ønske. ® Simalube-lubrikatoren er den eneste i sitt slag som er næringsmiddelgodkjent.

smart lubrication

Simatools er smart og effektivt verktøy som bidrar til kjapp montering og demontering av lager og tettinger. Med dette slagmonteringssettet kan du banke på plass et lager meget lett.

Med dette avdragersettet kan du dra ut et lager uten å komme til bak lageret. De spesialtilpassede avdragerarmene tar tak inne i lageret og forenkler jobben betydelig.

Med dette kombinasjonsverktøyet sier du: Ja takk, begge deler! Her er det nemlig slagmonteringssett og avdragersett i ett.

For mer informasjon om hvordan Simatools fungerer, se filmer på vår nettside: www.lindberg-lund.no


Absorbenter Matter ENV-serien

Vi har absorberende matter for olje, samt kombinerte matter for kjøl- og skjærevæsker. Mattene for olje er hvite og suger opptil 24 ganger sin egen vekt! Denne serien har også kombinerte matter i grå for stort sett alle typer væsker. Grønne matter benyttes for oppsamling av farlige kjemikalier. Disse mattene kommer både som ark, på rull, pølse eller kit!

Miljøpaller

De fleste lagrer i dag oljefat/kanner rett på gulvet. Økt fokus på beskyttelse av miljøet har medført økt fokus på oppbevaringsutstyr, og begrepet miljøpaller har etablert seg. Miljøpallene er formstøpt i PP plast, og er solide, robuste og siger ikke sammen med årene. Miljøpallene kan settes sammen til hele gulv. Miljøpallene oppfyller kravene til gjeldende miljøstandarder med krav til 110% oppsamlingsevne av største lagrede enhet.

Lagringssystemer

Få god orden på oljeoppsamlingsutstyret med vårt oversiktlige “Absorbent-senter”. Absorbentgarderoben er utført i kjemikalieresistent Polyetylen, og kan fylles og organiseres etter eget ønske. Systemet kan påmonteres hjul slik at det enkelt kan flyttes rundt.

Forhandler

Lindberg & Lund AS Nygårdsveien 26 Tlf.: 64 97 55 55 Fax: 64 97 55 56 www.lindberg-lund.no

Produktnytt 2 2011  
Produktnytt 2 2011  

Produktnytt fra Lindberg & Lund som inneholder informasjon om ny Araldite-forpakning, nyheter fra Simalube og Simatool og absorbenter

Advertisement