Page 1

13-ĂĽring mener musikk er fred

Høstens mote


13-åring, mener musikk er fred. Lina Osorio (13) Forteller ofte folk at veien til fred er musikk. Hva er det hun egentlig mener med det? Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt. Det hele begynte vel den gang jeg var tre eller fire år. Meg og søsteren min gikk i kor. Det første året husker jeg godt, fordi da gjorde jeg nesten ingenting. Kom på øvelser og satt meg ned på stolene og hørte på mens de andre sang. Jeg kunne alle sangene etter det året. Og jeg husker jeg syntes det bare var en glede å få stå foran alle i koret. Holde på en mic, bevege seg til takten, og bare kose seg, slik var det jeg likte det, Forteller 13 åringen, sprudlende.

Fred er musikk’ Jeg mener at veien til Fred kommer gjennom musikk. Grunnen til dette er fordi at hvis man spiller en sang som kan fenge alle, så vil det nesten helt automatisk føre til glede. Og det flotte med glede er jo å dele det, forklarer Lina. Og igjen da, gjennom musikk kan man dele gleden. Jeg mener da at hvis musikken kan glede de fleste, og vi klarer å spre den videre, så vil vi skape fred med hverandre.

Hva kan du gjøre for å spre gleden da? Jeg kan spille gitar og synge for folk, Danse og sprelle. Jeg kan gjøre alt som har rytme i seg, rett og slett, O sist men ikke minst, vise alle at dette er gøy. Svarer

Lina, med det største gliset hun kan få.


Vanlige jeans g책r aldri av moten. I 책r er det fargen Sennepgul, som er inn. Du kan finne noe med sennepgult overalt. Min favoritt er en hals som har en litt mild sennepgul farge, fra Veromoda, 179,- .

Liker du fargen sennepgul? Send inn et bilde av deg i sennepgul farge! Bilde: www.martheborge.blogg.no linamarie_o@live.no Hals, Veromoda, 179 kr.


Sørlandets våte høst

Norgesavis  

Et blad jeg tester

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you