Page 1

Automatiseringsproducten voor de

Verpakkingsindustrie PackingFlyer_Isotron.indd 1

11/11/2013 11:56


Visualisatie en bediening

• Proface AGP-serie; deze hoogwaardige Touchscreen-serie kent verschillende modellen en formaten en heeft een hoge mate van connectiviteit met andere PLC’s. • Advantech WOP-serie; onderscheidt zich door kleinere afmetingen en low-cost uitvoeringen met gratis software. • Advantech TPC-serie; deze is leverbaar met displays van 3,5” t/m 17”, heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer indrukwekkende industriële eigenschappen.

Schakelen en bedienen

• Bedien- en signaleringscomponenten van Rafi en Pizzato (ook IP69K) met verschillende contact elementen. • ’Nood-Uit’ schakelaars. • Magnetisch gecodeerde en RFiD-gecodeerde, contactloze schakelaars voor het beveiligen van deuren, kleppen en andere toegangen. Ook SIL3/PLe gecertificeerd. • Eindchakelaars, microswitches en scharnierschakelaars vreemde afbreking. • Folie-, siliconen- en RVS toetsenborden eenvoudig schoon te maken en geschikt voor IP65-toepassingen. Ook zijn touchpads en trackballs voor inbouw doeleinden leverbaar.

PLC en HMI

• De Unitronics OPLC’s zijn altijd combinaties van een PLC en HMI in één behuizing met grafische of tekst (touch) displays van 3,5” tot 12,1”. • Door de eenvoudige, gratis software en de uitbreidbare I/O’s, zijn de OPLC’s geschikt voor zowel kleinere als grotere besturingsoplossingen. • Eenvoudige programmering via de VisiLogic software met o.a; 24 loops PIDregelingen, SMS-functionaliteit, analoge in- en uitgangen, remote I/0, touchbediening, ethernet opties, CAN-bus, etc. • En niet te vergeten: zeer concurrerend geprijsd!!

Barcodereaders

• Voor het herkennen en traceren van producten, verpakkingen of onderdelen zijn barcodescanners onmisbaar. Isotron heeft verschillende readers voor 1D- en 2D- barcodes voor vaste opstelling of als handheld. • De Cognex DataMan 300 readers zijn ontwikkeld voor moeilijk leesbare codes en DPM-codes (‘Direct Part Mark’).  • Door de 1DMax+™ met Hotbars™ technologie hebben de readers een hoge leeskwaliteit, zelfs bij beschadigde barcodes, en een ongeëvenaarde read-rate. • Regelbare en uitwisselbare lichtmodules voor de beste belichting en de hoogste leeskwaliteit van de codes.

Diverse sensoren

• Optimale automatisering wordt alleen bereikt met goede detectie en de toepassing van de juiste, soms specifieke, sensoren. Omdat iedere machine anders is en verschillende eisen stelt aan flexibiliteit en zekerheid, heeft Isotron diverse sensoroplossingen, zoals: • Optische-, inductieve-, capacitieve-, laser-, ultrasoon- en RFiD-sensoren. Of het nu om lijmdetectie op verpakkingen gaat, vulstanden meten of om transparante folies te herkennen, voor iedere applicatie heeft Isotron wel een oplossing.

PackingFlyer_Isotron.indd 2

Machineveiligheid

• De nieuwe Machinerichtlijnen stellen nauwgezette eisen aan machines en de onderdelen daarvan. • Bekend zijn de veiligheidslichtgordijnen voor inloop-, hand-, en vingerdetectie die, afhankelijk van de situatie en de plaats van de beveiliging, toegepast kunnen worden. • Magnetisch en RFiD gecodeerde schakelaars met SIL3/PLe certificering. • Diverse andere veiligheidsoplossingen zoals bijvoorbeeld veiligheidsscharnieren en eindschakelaars, om te kunnen voldoen aan de gevraagde veiligheidseisen.

11/11/2013 11:57


As- en spindelverstellingen.

Temperatuur- en procesregelaars

• Voor flexibele en korte omsteltijden bij productwisselingen. • Eenvoudig een product of menu instelling kiezen via het touchscreen van een PC of PLC, waarna alle benodigde assen in één keer automatisch worden versteld naar de juiste positie. Dit scheelt tijd en fouten waardoor een hogere efficiëntie en productie gehaald wordt. • SIKO heeft het nieuwe ECT 5000 systeem waarbij kennis van PLC’s of programmeren niet nodig is en bestaande machines eenvoudig omgebouwd kunnen worden.

Encoders / Positioneren

• Voor het sealen van verpakkingen is een PID-regelaar met dubbel display van belang om zowel de meetwaarde als de instelling snel uit te kunnen lezen. Door de vele aanbieders is een goede prijs/kwaliteit verhouding essentieel. Isotron heeft hiervoor o.a. : • CAL regelaars met een heldere displays en IP66 behuizing. • Shinko BCS regelaars die eenvoudig instelbaar zijn. • Ook levert Isotron temperatuursensoren in iedere door u gewenste uitvoering.

• Voor het meten van snelheid en het positioneren van roterende bewegingen heeft Isotron het marktleidende merk Hengstler in huis. • Inkrementele- en absolute meetsystemen, uitgaande as of holle as, singleturn of multiturn, heavy duty uitvoeringen, voor alle vragen hebben we de juiste oplossing. • In de voedselindustrie worden RVS producten gevraagd. Hengstler heeft hiervoor een complete serie ontwikkeld. De AR63 heeft tevens een IP69K behuizing. • Voor lineaire systemen biedt Isotron het MagLine systeem van SIKO met hoge nauwkeurigheden.

Vision oplossingen

• De Visionsystemen van Isotron slaan een brug tussen prestatie en gebruikerseenvoud. Een korte greep uit de prestaties en eigenschappen van de Cognex-camera’s; • IP67-behuizing, snel (102 FPS), autofocus, ethernet, RS232, discrete I/0’s, rechtstreekse mogelijkheid om verlichting aan te sturen en te voeden, kleur- en grijstinten, compacte afmetingen. • Alle inspectie-, defectdetectie-, geleidings-, uitlijnings- en meettoepassingen, worden geconfigureerd door middel van de gebruikersvriendelijke ‘EasyBuilder’ interface software.

Verpakkingsindustrie PackingFlyer_Isotron.indd 3

11/11/2013 11:57


Automatiseringsproducten voor de

Verpakkingsindustrie Isotron Systems; Uw partner voor applitcaties, producten en advies in o.a. de verpakkingsindustrie

Productlijnen: Advantech IPC, PPC, HMI, Embedded PC Afcon SCADA

Advantech, Proface Touch Panel PC’s, fanless box-PC’s, industriële netwerk switches, converters, Operator Panels (HMI).

Cognex ID-readers, zowel fixed-mount, als handheld, verifiers, zeer snel, hoge readperformance, onderhoudsvrij.

Algodue energiemeters Berg energiemanagement BTI veiligheid

Siko Positie indicatoren, automatische asverstellingen, trekdraadopnemers, lineaire meetsystemen, inclinometers.

Hengstler Inkrementele- en absolute encoders, economy class en heavy duty, RVS- en explosieveilige uitvoeringen.

Micro Detectors, Pizzato, Contrinex, BTI Veiligheidslichtschermen, relais, magnetisch- en RFiD gecodeerde schakelaars.

RAFI, Pizzato, Gebe Nood-Uit schakelaars, druk- en signaleringselementen, eindschakelaars, toestsenborden.

Cognex Visionsystemen, vision software, smart camera’s, vision verlichting, lenzen, laser profilers.

Unitronics OPLC’s, PLC + HMI in één, (touch) display tekst en grafisch van 3,5”tot 12,1”, uitbreidbare I/O, gratis software.

Lenze frequentieregelaars

PMA, Shinko, West Temperatuurregelaars, procesregelaars, temperatuursensoren, dataloggers.

Micro Detectors, Contrinex, SNT, Panasonic, Matrix Sensoren: optisch, inductief, ultrasoon, capacitief, laser, ionizers en vele specials.

Optex IR-temperatuur sensoren

Cognex / DVT vision, ID-readers Contrinex sensoren Gebe printers Hengstler encoders, tellers, printers, relais Hiquel relais

Microscan barcode scanners M-system omvormers, dataloggers

Pizzato veiligheid (ATEX) PMA/West Instruments procesregelaars

Over Isotron Systems

Isotron Systems verkoopt (op basis van) industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector (de groothandel, de machinebouwer, de eindgebruiker en de systeem integrator).

Automation Value

Pro-face HMI Rafi toetsenborden, drukknoppen Scorpion vision software

Naast het leveren van de industriële automatiseringscomponenten en -systemen levert Isotron nog een andere, extra waarde. Dit is het op meer dan 30-jarige ervaring gebaseerde meedenkende, technische vermogen en expertise van Isotron. Wij noemen dat: “Automation value”. Isotron Systems levert “Best of Breed”! Dat wil zeggen dat Isotron het zich permitteert om louter de beste producten op te nemen in hun productenportfolio. Deze strategie stelt Isotron Systems in staat om de markt met hun totale aanbod een hoge kwaliteit te kunnen bieden en te blijven waarborgen.

Shinko temperatuur regelaars

Samenwerken

Panasonic/Sunx sensoren

Isotron zoekt in geval van complexere vraagstukken de samenwerking met hoogwaardige systeem integratoren. Wij geloven er in dat door goede onderlinge samenwerking een optimaal resultaat aan de klant wordt geboden, waarbij de functionele wensen en de continuïteit van de klant en hun processen optimaal wordt gewaarborgd.

SIKO positioneren en lengtemeten SNT ultrasoon sensoren

Unitronics (O)PLC Micro Detectors sensoren

Isotron Systems BV, Afrikalaan 21-23, 5232 BD, ’s-Hertogenbosch. Tel: 073-639 1 639 Isotron Systems BVBA, Antwerpse Steenweg 45, B-2830, Willebroek. Tel: 03-450 70 45

PackingFlyer_Isotron.indd 4

WWW.ISOTRON.EU

11/11/2013 11:57

Packingflyer isotron  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you